KAT90 написа:По принцип на двата отбора.Нека и другите, но не неадекватни мнения. Малко или много в двата отбора имат участие и Сектор Г и Синия тръст и ако масата фенове иска, но с ясно изразена стратегия след това, може да се постигне това.А относно комплексите, казах им.Нека ни няма и да ги видим тях! Чакам и поредните копи-пейс мнения на Кашкай, Сандал!
Котенце, писенце, Кашкай, както си имал неблагоразумието да ме наречеш никога не копи-пейства мненията си, освен ако не става въпрос за картинка или виц, в определената за това тема. Аз съм живял достатъчно, видял съм много, за да ми трябват тийнейджърски изпълнения.
Да, ЦСКА и "Левски" имат място във В група. Не знам кой от двата отбора повече, но по данните, които излизат отвреме-навреме, то ЦСКА са по-заслужилите. Освен това, нали сте все първи, а "Левски" вечно втори, то е редно и първи да отидете там

Не е приятно, леко боли, а вас силно ще ви боли, дори много силно. Това няма да е ново начало обаче. Новото начало за вас ще е смърт на всичко постигнато досега, освен ако БФС не припознае новосъздадените отбори, като правоприемници на старите. За ваше съжаление, в такъв случай поне 3 години няма да можете да играете в А група

, а защо мисля така- няма да ти кажа, за да се научиш да четеш и да уважаваш дори и неприятните за теб мнения!