Стартира кампанията "Левски е твой"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще се включите ли в кампанията "Левски е твой"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Стартира кампанията "Левски е твой"

Мнениеот bobo_13 » 24 фев 2015 12:31

scot написа:

много е просто, пич.
Купуваш си акции за 100 лева. В клуба влизат пари, които той маже да използва, за да реалзира п****ба. Ако следващата година има 10 милки печалба, управителния съвет гласува дивидент на акция и требе дори да ти дадът пари. Ако има загуба - имаш акции, които се обезценяват. Теоритично може да стигнат до 0 лева като стойност. И става кат бай ти Ганя - имал си дал си. Клуба търси начин да избегне фалита като намери капитал или влезе в администрация: при загуба на парите. Точно затова има листване на борсата. Чува се, че Левски купува Меси и твойте 100 лева на акция станаха 1000 само от една новина. Ти избиваш: държиш или продаваш на момента. Или па - чува се, че Левски продава отбора и почва от В групата: твойте 100 лева стават 2, но все пак на са 0,нищо,въздух.
Затова: никога не бих си зел акции, нелиствани на борсата. Ше дадете едни пари, които ше потънат без да имета възможност да ги контролипате и избивате. Тити как само юбилеи прави. Значи: спорта в Левски не е самоподдържащ се бизнес, генериращ печалби. Правете си сметката.

Това в белия свят ми е ясно как са нещата. Да се надяваме и, че Мустака с лека ръка ще се лиши от тези 30 млн лева, които му дължи клуба.

Респект към тази жена http://www.sportal.bg/news.php?news=534557
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 12:31

suni написа:
Tommi написа:
suni написа:Въпросче към Томи -
На вписване в книгата на акционерите подлежи и прехвърлянето на временните удостоверения. Съгласно чл. 167 ТЗ те се издават при учредяване на дружеството :? . Няма пречка временни удостоверения да се издават и при увеличаване на капитала :?

Дружеството ,,Тръста,, ли е или се увеличава капитала на АД-то ? ;)

Временните удостоверения са издадени на името на Тодор Батков при увеличението на капитала (при капитализирането на дълговете към него). Сега той ги прехвърля чрез джиро.

А, възможно ли е да са в залог по кредит /например към фирма на ,.. Батков/ ?

Не.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 24 фев 2015 12:33

Tommi написа:А, възможно ли е да са в залог по кредит /например към фирма на ,.. Батков/ ?

Не.[/quote]

А ако някой сега извади 16 млн лева и купи 51% от тези акциите , става ли автоматично собственик на клуба?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 фев 2015 12:35

Tommi написа:
suni написа:
Tommi написа:
На вписване в книгата на акционерите подлежи и прехвърлянето на временните удостоверения. Съгласно чл. 167 ТЗ те се издават при учредяване на дружеството :? . Няма пречка временни удостоверения да се издават и при увеличаване на капитала :?

Временните удостоверения са издадени на името на Тодор Батков при увеличението на капитала (при капитализирането на дълговете към него). Сега той ги прехвърля чрез джиро.

Не.

Що, нали ги подарява ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 12:38

bobo_13 написа:А ако някой сега извади 16 млн лева и купи 51% от акциите , става ли автоматично собственик на клуба?

И 100 акции да купи, пак придобива собственост в клуба. :) Ако купи над половината акции придобива мажоритарен дял от клуба. Но има някои решения, които се взимат не с обикновено мнозинство (50% + 1 глас), а примерно с 2/3 от гласовете.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 24 фев 2015 12:46

Значи с две думи. Батков се отказва от 30-те милиона, които Левски му дължи и подарява акции с/у пари. Дори да се съберат всичките 30 млн, Мустака няма да вземе лев и вече няма да има нищо общо с клуба, а те ще се използват за клуба. Така ли е?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 12:49

suni написа:
Tommi написа:
suni написа:
Tommi написа:

Не.

Що, нали ги подарява ? :?

Защото акциите са налични.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 24 фев 2015 12:49

Аз искам да знам само дали е сигурно, че парите с които си купувам акции ще отидат за бъдещето на отбора, а не в джоба на Батков! Ако е така както каза Колев с радост ще си купя доста повече от 100 акции. Но трябва да съм сигурен, че е истина, защото не мисля да пълня гушата на Батков. Искам парите ми да отидат за отбора. ;) :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 24 фев 2015 12:51

zlato1234 написа:Аз искам да знам само дали е сигурно, че парите с които си купувам акции ще отидат за бъдещето на отбора, а не в джоба на Батков! Ако е така както каза Колев с радост ще си купя доста повече от 100 акции. Но трябва да съм сигурен, че е истина, защото не мисля да пълня гушата на Батков. Искам парите ми да отидат за отбора. ;) :)

Това мисля,че се повтори страшно много пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2015 12:51

bobo_13 написа:Значи с две думи. Батков се отказва от 30-те милиона, които Левски му дължи и подарява акции с/у пари. Дори да се съберат всичките 30 млн, Мустака няма да вземе лев и вече няма да има нищо общо с клуба, а те ще се използват за клуба. Така ли е?

Парите влизат в клуба, а след това как и за какво ще се използват, аз лично не мога да ти дам гаранция.

Върни се в “Левски”