http://rutracker.org/forum/tracker.php?f=875
ам.футбол, качват се почти всичко от крагът, аз лично ще изгледам финалът от този тракер поради късният час.
Super Bowl XLIX по ФОКС на 1 февр.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Super Bowl XLIX по ФОКС на 1 февр.
saract написа:Големия проблем на Патс е че от години нямат качествен рънинг бек.Сегашния - Лагарет Блънт е в най добрия случай средна ръка.А това на един Супер Боул е много важно.Особено срещу защита като тази на Сиатъл.Не може само с пасове дори при наличието на най добрия тайт енд в лигата - Гронковски.Това е ахилесовата пета на Бостън и ако Блънт направи приличен мач като пробяга около 80 - 100 ярда вероятно ще спечелят.
Силата на Сиатъл е защитата. Ще опитат да притиснат Брейди и да го накарат да търси играта по земя. Това е шансът им.
TIESTO написа:http://rutracker.org/forum/tracker.php?f=875
ам.футбол, качват се почти всичко от крагът, аз лично ще изгледам финалът от този тракер поради късният час.
Благодаря много, полезен линк

Я тук колко хора имало които се интересуват от американски футбол, 5 страници с коментари и то някой от тях доста смислени 
Няма да е лошо да има теми и през сезона, поне да има повече хора с които да си обсъждаме, за сега се ограничавам само с фентъзи лигата (само българи сме) в НФЛ.ком.
За Супербола.....ами май ще съм за Патс, въпреки, че и двата отбора не са ми любими, но пък Р.Шърман ме дразни по дифолт, така че...
А и много ме е яд как Пакърс си изпуснаха мача, гледам Американски футбол от 1994, но този мач направо ме изуми каква поредица от грешки имаше!

Няма да е лошо да има теми и през сезона, поне да има повече хора с които да си обсъждаме, за сега се ограничавам само с фентъзи лигата (само българи сме) в НФЛ.ком.
За Супербола.....ами май ще съм за Патс, въпреки, че и двата отбора не са ми любими, но пък Р.Шърман ме дразни по дифолт, така че...

Това е велик спорт кой каквото иска да говори.
Предлагам всеки да каже от кой отбор е.Аз си признавама лично че съм за Балтимор Рейвънс.Сравнително нов отбор но със стабилно присъствие в лигата.
- paceto
- Контакти:
За съжаление няма да е по Фокс тази година или по-точно по-нашият Фокс.
"ТВ+" ЩЕ ИЗЛЪЧВА СУПЕРБОУЛ НА 1 СРЕЩУ 2 ФЕВРУАРИ
Едно от най-големите спортни събития на планетата Супербоул ще дебютира в ефира на ТВ+!
В нощта на 1 срещу 2 февруари в Аризона един срещу друг излизат Ню Инглънд Пейтиътс срещу шампионът от миналия сезон Сиатъл Сийхоукс в най-скъпия мач в историята!
Не пропускайте Супербоул - едно шоу без амалог на 2 февруари, час и половина след полунощ - пряко в ефира на ТВ+!
http://www.tvplus.bg/index.php?p=news&c=18&id=18979
"ТВ+" ЩЕ ИЗЛЪЧВА СУПЕРБОУЛ НА 1 СРЕЩУ 2 ФЕВРУАРИ
Едно от най-големите спортни събития на планетата Супербоул ще дебютира в ефира на ТВ+!
В нощта на 1 срещу 2 февруари в Аризона един срещу друг излизат Ню Инглънд Пейтиътс срещу шампионът от миналия сезон Сиатъл Сийхоукс в най-скъпия мач в историята!
Не пропускайте Супербоул - едно шоу без амалог на 2 февруари, час и половина след полунощ - пряко в ефира на ТВ+!
http://www.tvplus.bg/index.php?p=news&c=18&id=18979
Другата година супербоула е в моя град.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- paceto
- Контакти:
Едно допълнение.
Ще се предава и по Фокс и по Тв+ т.е. и по двата канала и според мен вторите са си прецакани с това излъчване
Ще се предава и по Фокс и по Тв+ т.е. и по двата канала и според мен вторите са си прецакани с това излъчване

Ако и двата коментара са на български, ще гледам там, където коментира Йордан Божинов.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

eMs1 написа:Я тук колко хора имало които се интересуват от американски футбол, 5 страници с коментари и то някой от тях доста смислени
За Супербола.....ами май ще съм за Патс, въпреки, че и двата отбора не са ми любими, но пък Р.Шърман ме дразни по дифолт, така че...А и много ме е яд как Пакърс си изпуснаха мача, гледам Американски футбол от 1994, но този мач направо ме изуми каква поредица от грешки имаше!
Факт. Имаше съвкупност от шокиращи моменти, които обикновено се случват вкупом за целите плейофи. Подкрепям всичко, което написа.
Радвам се да видя шлема. Мнението ти? Липсват ни корнъри, лайнбекъри и сейфтита. Моят идол Трой вече е дърт и сме по-силни като че ли без него, макар и да ме е яд да го призная. На Шазиър пък ще му трябват още поне 2-3 сезона, докато можем да съдим. Но Бен е във върхова форма. Жалко и за контузията на Бел. Следващият сезон обаче едва ли ще хванем плейофите. Просто графикът е покъртително жесток, макар и да е в резон с въртенето. Тази година беше уникално лесен

А да, забравих и за грешката на Томлин - колкото и посредствен да е Блънт, може би не трябваше да го махат. Но и аз бих го направим, ако съм на негово място.
Пише се Левски, чете се Любов.