ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед 0:2 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед
Титлата ще е в Манчестър отново, както последните 4 сезона. 
Така аз ти казвам,че ще победим на 100%.Ти ако щеш ми изкарай каквито искаш доводи бием с поне 3:0.

Аз пък ти казвам, че няма и съм се обосновал отлично. Може и още факти да извадя.
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/B6bqM0HIMAAsbPy.jpg[/wrapimg]
Йоувил са последни в Лига 1. На хартия би трябвало да нямаме проблеми и да ги победим с разлика. Ще се отрази добре на отбора. Въпреки това, не трябва да се подценяват.
Прогноза: 0:4
Прогноза: 0:4
smoothc написа:За халфовата линия и други тактически проблеми - Да,това е 100% вярно,но да определяш като чудо успехите в периода(2011-2013) си е направо престъпление/безхаберие/завист.
Лично мое мнение е, че Алекс Фъргюсън трябваше да се оттегли след загубения финал в Шампионската лига от Барселона в Рим през 2009-а година. Отделно че Юнайтед стана шампион в Англия най-вече заради издънките на Ливърпул в този сезон, но видимо започна да се забелязва спад в играта ви.. Така да се каже поредният състав на Юнайтед, изграден от шотландеца (от 2004-2005-а) отиваше към своя залез.. В следващите 3 години Фъргюсън се опита да направи това, което винаги е правил - да изгради наново тима, но (пак мое лично мнение) този път не се получи така, както най-вероятно той си е представял.. Затова (може би думата чудо е твърде пресилена за мениджър, който четвърт век държи тима на най-високо ниво) оценявам двете титли (2011 и 2013) и новият финал в Шампионската лига (2011) като впечатляващо постижение, защото както като игрови потенциал, така и като тактически решения това не бе най-доброто, което Юнайтед можеше да предложи..В съзнанието ми е как Байерн на Ван Гаал се измъкна в гостуването на Олд Трафорд, категоричният начин, по който Барселона на Гуардиола надигра на Уембли шотландеца и неговата трепереща от безпомощност ръка към края на мача; отпадането от групите на Шампионската лига от Базел или пък мачовете с Атлетик Билбао - особено този на Олд Трафорд...Дори в последния сезон на Фъргюсън - начинът, по който Челси на Бенитес отстрани Юнайтед за ФА Къп..

Така време е за ФА къп.Дано се представим на ниво и да видим някои от контузените играчи в игра.

- stanislava_
- Контакти:
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/B6fgBYCIAAAWaIq.png[/wrapimg]
Интересно ми е с какъв състав и схема на игра ще излезем.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Интересно ми е с какъв състав и схема на игра ще излезем.
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/B6goSqKCcAIrlSp.jpg[/wrapimg]