Невъзможните Трети
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- slash1912
- Контакти:
Re: Невъзможните Трети
Що,нямаме право на мнение ли?Аз питах,никой не ми отговори-днес мача игра ли се?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
slash1912 написа:Що,нямаме право на мнение ли?Аз питах,никой не ми отговори-днес мача игра ли се?
Ми за мен се игра, но домакините играха ужасно в защита

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
slash1912 написа:Що,нямаме право на мнение ли?Аз питах,никой не ми отговори-днес мача игра ли се?
Човече ,аз ще ти кажа: Локо (Сф) игра,Локо(Пд) -не.Факт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
Има тема за мача с Локо пд не осирайте тая !
ПО ТЕМАТА :
Ж Е ЛЕ З НИ ЮНАЦИ!БЛАГОДАРИМ, САМО ЛОКО !!!
ПО ТЕМАТА :
Ж Е ЛЕ З НИ ЮНАЦИ!БЛАГОДАРИМ, САМО ЛОКО !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Съдията свирил ли е първи и последен съдийски? Футбалерите кюскаха ли топка? Мач има ли?
Ай в Дивака.

- slash1912
- Контакти:
Благодаря за отговорите!
Моето мнение е,че заслужено сте на трето място.Можеше да имате повече точки или по-малко,но това се отнася за всеки отбор.Приятна вечер и весели празници!
Моето мнение е,че заслужено сте на трето място.Можеше да имате повече точки или по-малко,но това се отнася за всеки отбор.Приятна вечер и весели празници!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
парци написа:slash1912 написа:Що,нямаме право на мнение ли?Аз питах,никой не ми отговори-днес мача игра ли се?
Съдията свирил ли е първи и последен съдийски? Футбалерите кюскаха ли топка? Мач има ли?
Ай в Дивака.
Нещо си се превъзбудил,пий едно и се успокой

Съвсем в нормално състояние съм, но гледам газировката в някои географски ширини на наш'та татковина избива към плашещи количества.

slash1912 написа:Благодаря за отговорите!
Весели и на теб!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:slash1912 написа:Що,нямаме право на мнение ли?Аз питах,никой не ми отговори-днес мача игра ли се?
Човече ,аз ще ти кажа: Локо (Сф) игра,Локо(Пд) -не.Факт.
Мисля че това горе долу обобщава нещата около тоя мач...