Новите привърженици на стария футбол

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Новите привърженици на стария футбол

Мнениеот mozart » 28 ное 2014 00:16

Bartolomej написа:На никой не му пука за Лудогорест в мачовете им в А група
Празни стадиони , грозен футбой и много скандали
Да напълниха стадиона на националния отбор само щот играха с европски отбори . Хората определено искаха да видат Реал , Базел и може би Ливърпул ьВсичко друго е бошлав работа

Жалко е това да го каже фен на отбор с 20 фена от 200 000 град! Берое, Черно море, Пирин, както и други отбори защо не го напълниха? Защо псевдограндовете не могат да го напълнят в мач по между си? Не се напрягай да ми обясняваш, отговорите ми са ясни!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 ное 2014 00:21

mozart написа:
Bartolomej написа:На никой не му пука за Лудогорест в мачовете им в А група
Празни стадиони , грозен футбой и много скандали
Да напълниха стадиона на националния отбор само щот играха с европски отбори . Хората определено искаха да видат Реал , Базел и може би Ливърпул ьВсичко друго е бошлав работа

Жалко е това да го каже фен на отбор с 20 фена от 200 000 град! Берое, Черно море, Пирин, както и други отбори защо не го напълниха? Защо псевдограндовете не могат да го напълнят в мач по между си? Не се напрягай да ми обясняваш, отговорите ми са ясни!

А ако ти го каже фен на отбор с хиляди фенове какво ще промени Факта ,че лудогорест нямат фенове на мачовете си в А трупа :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 28 ное 2014 06:47

Че то "А" група първенство ли е, че да бъхти път човек през половин България да го гледа? Как е възможно на Лудогорец - Ливърпул да няма ни един жълт картон, а на Лудогорец - ЦСКА човек не остана без жълто? Грозният футбол е всичко друго но не и стил на Лудогорец, нито пък нарушенията, нито пък картоните. А колкото до първия коментар по темата, че в сърцето оставали онези отбори на които симпатизирали като малки. Спокойно! Днешните деца ще запомнят кой доведе Реал, Ливърпул, Лацио, Валенсия в България, когато единствения за гледане футбол е селското синьо - червено дерби. И ще помнят как зелените момчета вкарваха и наказваха в последните минути след което много хора сме си изригвали червата да викаме и да се радваме. А когато НЯКОЙ от вътрешното ни първенство вземе че се научи, че футбол не се играе с непрестанни нарушения, спрат да ми мрънкат президенти, треньори, та чак до портиера и счетоводителя по съдии, по другите какви били, БФС-то какво било... е тогава може и да се излъжа да отида да погледам.

Потребителски аватар
Mark_Renton
Контакти:

Мнениеот Mark_Renton » 28 ное 2014 09:18

BG-BateGoyko написа:А колкото до първия коментар по темата, че в сърцето оставали онези отбори на които симпатизирали като малки. Спокойно! Днешните деца ще запомнят кой доведе Реал, Ливърпул, Лацио, Валенсия в България, когато единствения за гледане футбол е селското синьо - червено дерби. И ще помнят как зелените момчета вкарваха и наказваха в последните минути след което много хора сме си изригвали червата да викаме и да се радваме.

Прекрасно ще бъде днешните деца да помнят тези мачове и победите на Лудогорец. Още по-прекрасно ще е ако проектът на Домусчиев продължи още 10-20-30 години. Ако се създаде и школа, в която днешните деца да отидат да ритат, за да станат и те някой ден добри футболисти и не само помнят Моци, Минев и Терзиев, а се опитат да ги надминат. Най-прекрасно ще бъде ако и останалите клубове видят, че нещата могат да се случват в България и ако се намерят други далновидни хора като Домусчиев, за да имаме поне още 4-5 отбора на нивото на Лудогорец (защото една птичка пролет не прави). Но дали ще стане всичко това? Едва ли някой може да каже... Можем да се надяваме. Аз лично много искам Лудогорец да вдъхнови всички, които се занимават с футбол - да се инвестира в школи, да се строят стадиони, да се правят добри отбори, които да радват хората. Но съм сигурен, че ако си остане само Лудогорец, ако нещата не се променят глобално, даже и на Домусчиев в един момент ще му писне да се занимава с хора като Стойчо Младенов, Батков и компания и ще бие отбой - рано или късно. И ще си останем само със спомените за 2014-та, както и левскарите си живеем със спомените от 2006-та...

Потребителски аватар
Mark_Renton
Контакти:

Мнениеот Mark_Renton » 28 ное 2014 09:32

mozart написа:Относно феновете и малоумната статия, ще кажа, че ако продължаваме така, от отбор с фенове само от регион Разград ще станем отбор с фенове в цялата страна. В училището на сина ми 2/3 са от Лудогорец, а не от Черно море и Спартак. Повечето деца завиждат (благородно разбира се) на сина ми, че е бил на важни мачове на отбора, няма да продължавам, защото е ясно.

Моцарт, за да стане Лудогорец отбор с привърженици от цялата страна са нужни години. Разбери го. В момента много хора - от цялата страна (включително и авторът на "малоумната статия") подкрепят Лудогорец от патриотични чувства. За мен това е съвсем нормално, защото е български отбор и неутралните фенове, дори и някои по-запалени (като мен) предпочитат да имаме отбор, който да побеждава други европейски отбори, да играе качествен футбол и т.н. Но нека за момент предположим, че след 5-6-7 поредни титли, нещата малко забуксуват, Лудогорец отпадне 2-3 пъти преди групите, завърши на 4-то място... Тогава наистина ще се разбере дали има фенове от цяла България или просто това е било, защото е на гребена на вълната. След време ще разберете, че съм прав - първата година, в която Лудогорец почне да губи, ще разберете колко са истинските фенове. Не го казвам с лоши чувства. Това, че съм левскар не значи, че не стискам палци да продължавате да мачкате в Европа.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 28 ное 2014 09:46

Mark_Renton написа:
mozart написа:Относно феновете и малоумната статия, ще кажа, че ако продължаваме така, от отбор с фенове само от регион Разград ще станем отбор с фенове в цялата страна. В училището на сина ми 2/3 са от Лудогорец, а не от Черно море и Спартак. Повечето деца завиждат (благородно разбира се) на сина ми, че е бил на важни мачове на отбора, няма да продължавам, защото е ясно.

Моцарт, за да стане Лудогорец отбор с привърженици от цялата страна са нужни години. Разбери го. В момента много хора - от цялата страна (включително и авторът на "малоумната статия") подкрепят Лудогорец от патриотични чувства. За мен това е съвсем нормално, защото е български отбор и неутралните фенове, дори и някои по-запалени (като мен) предпочитат да имаме отбор, който да побеждава други европейски отбори, да играе качествен футбол и т.н. Но нека за момент предположим, че след 5-6-7 поредни титли, нещата малко забуксуват, Лудогорец отпадне 2-3 пъти преди групите, завърши на 4-то място... Тогава наистина ще се разбере дали има фенове от цяла България или просто това е било, защото е на гребена на вълната. След време ще разберете, че съм прав - първата година, в която Лудогорец почне да губи, ще разберете колко са истинските фенове. Не го казвам с лоши чувства. Това, че съм левскар не значи, че не стискам палци да продължавате да мачкате в Европа.

Аз за години говоря! Синът ми и е на 9 и се радва на Лудогорец, така както много мои връстници се радваха на Левски и ЦСКА! Децата, които казват, че са от Лудогорец стават все повече и ако успехите не стихнат това ще остане за цял живот! Тук вече говорим за поне 20 години напред. Дали обаче ще се случат, кой може да каже? За мен дали развитието на отбора ще продължи с високи темпове зависи от това дали стадионът ке бъде построен изцяло според намеренията! Само това за мен ще покаже волята и намеренията на собственика! Успех на твоят отбор и дано един ден имаме 5-6 отбора на такова ниво и дербитата минават в духа на мачовете от ШЛ!
Аз съм от Микре Юнайтед

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 28 ное 2014 10:07

Мистри написа:Това мнение обобщава всичко , което се случва в тази държава.
Няма история, няма минало, няма традиции, няма ценности.
Всичко , което се случва сега-"кефи".
Всичко преди- незначително, омаловажава се и на кого му пука.
В нормалните страни, нормалните хора , уважават постиженията на предците си.
Всеки велик спортист, отбор, политик, казва-"За мен еталон беше..., Учил съм се от..."
А тук всичко започва от...нас.
Затова има само проблясъци , а обикновено ни мачкат.
Ние сме народ без корени.
И Цар Симеон е бил велик, ама ...бил.И няма фенове.
Боко е сега.Има " фенове". И играе. :lol:
[offtopic]знам ,че повечето няма да ме разберат, но това не ги прави по-умни.[/offtopic]

Превърти назад "славната" история и ми дай брой медали, спечелени от иначе великите, но изпаднали в момента в криза, грандове с много фенове, иначе абсолютно няма тежест един такъв коментар. И Левски, и ЦСКА, и Лудогорец са нула на медали в играта с големите момчета, нула и ще си останат - това са традициите на Левски и ЦСКА, това е и настоящето за Лудогорец. Единствената разлика е, че Лудогорец сега го чака мач с отбор, на който бюджетът му е по-голям от този на страната ни, докато когато Левски и ЦСКА играеха в Европа имаха зад себе си цяла държава, задължителна селекция от най-добрите футболисти на страната, а срещу себе си никога не са имали мулти-милионни селекции (защото такива има от скоро, за добро или лошо). Кое е по-достойно за уважение всеки да си прецени, крайната равносметка за футбола ни си остава нулата медали ;)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 ное 2014 12:34

ohoboho написа:
Мистри написа:Това мнение обобщава всичко , което се случва в тази държава.
Няма история, няма минало, няма традиции, няма ценности.
Всичко , което се случва сега-"кефи".
Всичко преди- незначително, омаловажава се и на кого му пука.
В нормалните страни, нормалните хора , уважават постиженията на предците си.
Всеки велик спортист, отбор, политик, казва-"За мен еталон беше..., Учил съм се от..."
А тук всичко започва от...нас.
Затова има само проблясъци , а обикновено ни мачкат.
Ние сме народ без корени.
И Цар Симеон е бил велик, ама ...бил.И няма фенове.
Боко е сега.Има " фенове". И играе. :lol:
[offtopic]знам ,че повечето няма да ме разберат, но това не ги прави по-умни.[/offtopic]

Превърти назад "славната" история и ми дай брой медали, спечелени от иначе великите, но изпаднали в момента в криза, грандове с много фенове, иначе абсолютно няма тежест един такъв коментар. И Левски, и ЦСКА, и Лудогорец са нула на медали в играта с големите момчета, нула и ще си останат - това са традициите на Левски и ЦСКА, това е и настоящето за Лудогорец. Единствената разлика е, че Лудогорец сега го чака мач с отбор, на който бюджетът му е по-голям от този на страната ни, докато когато Левски и ЦСКА играеха в Европа имаха зад себе си цяла държава, задължителна селекция от най-добрите футболисти на страната, а срещу себе си никога не са имали мулти-милионни селекции (защото такива има от скоро, за добро или лошо). Кое е по-достойно за уважение всеки да си прецени, крайната равносметка за футбола ни си остава нулата медали ;)

Точно така.Барселона и Челси играха срещу Левски със свободни агенти. :lol:
Първо стани "голямо момче" , а после спори .
Изобщо не си и осъзнал какво съм имал предвид. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 ное 2014 12:51

fen-fen написа:
В тоя ред на мисли ще добавя за "турците от Лудогорец". Тези скандирания са наистина много грозни. Тъжно е. Знаеш ли защо? Защото турци няма нито в отбора, нито в шаба на Лудогорец, нито пък собственика ни е такъв. Феновете на Лудогорец също не са турци, и когато българин обижда българин на турчин, това си братоубийство. Произхождам от християнско семейство, дядо ми и баща ми са завършили семинария, говорят 7 езика. Празнувам имен ден на Никулден, дъщеря ми носи името на първата библейска жена. Името на жена ми е възпято в много български народни песни.......И когато детето ме пита - " Тате защо ни викат турци?" Аз освен да и отговоря - "Те се шегуват тате"......Какво да и отговоря? Относно турците.......има в региона ни турци. Идват от селата след 7 ми клас за да завършат средното си образование. Не знам защо смятате, че те са втора категория хора. Ами не са...повярвайте ми. И сега какво не трябва да ходят по мачове ли, защото са турци!? Както при нас, така и при тях има доста невежи. Всъщност къде в България няма турци и цигани!?

Аз не разбирам какво толкова се чудите!Още преди 2-3 години ви го казах,че това е вашето обидно прозвище!На нас(цесекарите) постоянно ни натякват,че сме били комунисти :lol:другите една ли не антикомунисти!Винаги съм бил "десен" в политическите си пристрастия,дори съм активен в това и смятам комунистите(сега БСП) за вредни,но ме причисляват към тях заради футболните си пристрастия!Това е!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 29 ное 2014 06:20

Футбола отдавна се комерсиализира и стана извор на печалби,престиж и влияние.За това Гела предпочете Разград за проект,а не любимият му ЦСКА.Микрето Ловеч,Чалгаря Пловдив както и банкера макар да са фенове на столичани.Няма нищо лошо в това,но стари центрове дали много на футбола ни и отбори с голяма фенска подкрепа тънят във финансов колапс.Благоевград,Плевен,Русе,Добрич,Пазарджик,Враца и други заслужават стабилни собственици,но по една или друга причина не им се обръща внимание от новобогаташите.Един нов закон за спорта и спонсорството би решил маса проблеми.ДЮШ,базите,масовият спорт,площадките,игрищата и прочие.

Върни се в “Лудогорец”