Какво трябва да бъде наказанието на Гонзо ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: Какво трябва да бъде наказанието на Гонзо ?

Мнениеот stefani » 24 ное 2014 15:34

На Гонзо наказанието трябва да бъде да ме почерпи бутилка уиски :) Мезето от мен :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 ное 2014 15:36

Сопотчани много ги боли от загубата. А най-точното доказателство за това, че феновете на Ботев не се от Пловдив е факта, че не знаят кои са родителите и съответно опитват да лъжат за произхода на Гонзо.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 24 ное 2014 15:41

Левски заслужено победиха, но колко трябва да си ПРОСТ И ГЛУПАВ, за да го направиш това? Аз ако бях - влизам му директно с бутоните напред на ГОНЗЯ и директно в Първа хирургия - малоумник отвсякъде е инжинерчето.
Последна промяна от astra на 24 ное 2014 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 24 ное 2014 15:56

Мдаа, ако казваш ,беше ти!? Там е работата че, нито беше ти, нито пък и би могъл да бъдеш ти!!! :)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 24 ное 2014 15:58

наказанието да е загуба в събота 29.11.на любимия му отбор.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2014 15:59

Няма нужда от наказание!Простотията е пълна в това изпълнение!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 24 ное 2014 16:28

DrAvalanche написа:Сопотчани много ги боли от загубата. А най-точното доказателство за това, че феновете на Ботев не се от Пловдив е факта, че не знаят кои са родителите и съответно опитват да лъжат за произхода на Гонзо.

Бате Сашо, ако види какви ги върши синчето му, ще се завърти в гроба! Беше пич, голям пич и легенда на "Ботев". Гонзо на малкия пръст не може да му стъпи. Явно в случая крушата е паднала далеч от дървото...

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 24 ное 2014 16:29

Доживотен затвор и 1 млрд. лв. глоба! Ако на играч на ЦСКА покажат червен картон като този на Педро, не ми се мисли Стойчо какви ще ги върши до тъч линията. Той за обратен тъч или корнер влиза на терена, а за друго.........

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 ное 2014 16:29

Орден Стара Планина трябва да получи Гонзо.Със риск да го контузят и да остави отбора без треньор се хвърли напред ..... :mrgreen:
Саможертва виждам аз във този случаи....

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 24 ное 2014 16:51

DrAvalanche написа:Сопотчани много ги боли от загубата. А най-точното доказателство за това, че феновете на Ботев не се от Пловдив е факта, че не знаят кои са родителите и съответно опитват да лъжат за произхода на Гонзо.

Не само, че знаем и помним, ами имаме и участие в това. Кой е Сашо, коя е Снежа трябва ли да Ви разправям. И, ако някой се определя по цвета на кожата, то това по-скоро е Сашо отколкото Снежа. Скоро един жълт вестник написа точно това, че Снежа е с цигански произход, което е нагла лъжа. А, колкото до брака и със Сашо, тъй като беше малка, разрешение от съда и издейства един бивш треньор на "Ботев", като неин настойник. Въпроса не е дали имаш циганска жилка, въпросът е докога ще гледаме на Гонзо "циганиите".

Върни се в “Футбол - България”