XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.
Убиваме ги... 1:0 пред пълен сектор Г ... В петък се връщам от лагера 
RedeviL написа:Що пък Гришата ще ни дава 3 точки!? И в замяна на какво...? Само не ми казвайте, че ЦСКА си е купил мача!
Не, червените не са купили мача, защото нямат трица в **** си. Гришата просто си ги обича, като подарените точки са израз на тази любов. Не всичко е пари в този живот, младежи
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
До Нова година прогнозирам само победи.
За този мач - 3:1.
Победа за ЦСКА, резултата е без значение!
I Am The Only Thing I'm Afraid Of
- dreben23
- Контакти:
Нещо не ми се вярва, че ще бием, от мен 1:1. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- mistreated
- Контакти:
В следващите 5 мача ще си проличи дали можем да се борим за титла. Вземем ли 11-12 точки от тях, значи имаме много сериозен повод да се надяваме.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Чудно ми е, как Литекс все ни подарявали 3-те точки, а до преди 1-2 години статистиката ни с тях беше отрицателна 
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
- mistreated
- Контакти:
RedSkin написа:Чудно ми е, как Литекс все ни подарявали 3-те точки, а до преди 1-2 години статистиката ни с тях беше отрицателна
Не знам само кой ни подарява повече, Литекс или Левски. Съдейки по спечелените точки срещу тези 2 тима в последните 2 сезона, май сините са ни по-голям кръводарител.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
RedSkin написа:Чудно ми е, как Литекс все ни подарявали 3-те точки, а до преди 1-2 години статистиката ни с тях беше отрицателна
Тъкмо си мислех да напиша същото. Ако не знае човек за какво става въпрос и чете коментарите за подарени победи, сигурно ще си помисли, че имаме някаква тотална доминация над "Литекс", а всъщност допреди миналия сезон предимството в преките двубои беше за тях. (Даже ни биха в предпоследния кръг през 2008/09, лишавайки ни от теоретични шансове да се преборим за титлата - едва ли е имало по-удачен момент да ни легнат, ако са искали да го сторят.) Когато имаме мач с "Литекс" е така - който и да бие, все ще има някой, който да се заяде за нещо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Трудна победа 1-0