Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 27.09.2014 - 19:30ч.

Мнениеот terata » 23 сеп 2014 18:51

1Neutralen написа:
terata написа:
1Neutralen написа:
terata написа:
matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат :)

Хахах лудогорско пиле ми говори за съдии. Аве кренвирш, я ми напомни чий президент е в изпълкома и после обеснявай кой кво ще си поръчва.

Стига с тия съдии. Тук разликата в класите ще си каже думата.

Това означава ли, че Хасково е далеч по-класен отбор от вашия? :?

Не, тук мотивацията е друга.

Няма значение, щом Хасково си ви издрънка не виждам никакъв проблем и Левски да го направи, пък вие си се мотивирайте колкото си искате.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 23 сеп 2014 18:57

Teo написа:
РосенВарна написа:
Teo написа:
РосенВарна написа:Що забравяш резервите?

Със сигурност няма да играят с резервите.. :idea:
Мача с Реал е ясен как ще завърши.. пък имат и достатъчно време за възстановяване.. :idea:

................и как ще завърши мачът? Ти като специалист кажи ни за да изкараме някой лев :)

100% ще паднат от Реал... с минимум 3-4 гола :idea:

Нормално е да паднат от Реал Мадрид.В последния мач победиха 8-2 като гост Депортиво Ла Коруня в Примера.За мен са най-силният клубен отбор в момента в света,но ти казвам,че Лудогорец ще вземе поне 1 точка в групата си в Шампионската Лига срещу Базел или Ливърпул.Между другото Лудогорец стана първия български отбор с гол като гост в групите на Шампионската Лига,което пак си е постижение.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 19:04

parazit написа:Нормално е да паднат от Реал Мадрид.В последния мач победиха 8-2 като гост Депортиво Ла Коруня в Примера.За мен са най-силният клубен отбор в момента в света,но ти казвам,че Лудогорец ще вземе поне 1 точка в групата си в Шампионската Лига срещу Базел или Ливърпул.Между другото Лудогорец стана първия български отбор с гол като гост в групите на Шампионската Лига,което пак си е постижение.

Точката може и да я вземат.. може и дори да ги огрее за друго .. трудно ама ако Пуул не си стъпи на краката и Базел е по-слаб от миналата година.. кой знае.

За победата на Реал.. сега е паднало някои хора да се радват: Реал не само ще бие, но и вкарва много голове, Бейл гледа да се доказва а Роналдо гони рекорди и мачовете с Лудогорец са добре дошли за тях.

Гола на чужд терен влиза в статистиката, но за постижение едва ли си струва да се брои. Така както не ми се вижда грамаден успех, че вкарахме 1 гол на Челси и отнесохме 17 парцала тогава. Макар че то нямаше и на какво да се надява човек с онази група...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 19:10

Мощно с теслата в краката за тия... ако ви качат на резултат им контузете някой.. да не сте капо :idea: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 сеп 2014 19:12

Е дойде ви мача срещу "националният отбор" :) Не за друго ,ами как разни печки взеха бг-паспорти за няма и една година престой във България ?
1:2 с късен ваш гол !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 сеп 2014 19:21

Betchualeng Arnaikem написа:Искрено се надявам Лудогорец да мисли за Реал и как там да се представи достойно но.... ГОЛЯМОТО НО!
Ако в Разград са поне малко умни ще знаят, че и да се пазят за Реал и да не се пазят разлика няма да има. Това не им е я Партизан я ПСВ че моментната форма да им даде шансове.
Освен това Лудогорец би предпочел да не дава допълнителна преднина на ЦСКА, въпреки, че след отпадането си от ШЛ може да навакса известно изоставане, време ще има.

При това положение мисля, че тоя път няма да ни се отвори парашута и разградчани ще вземат 3 точки. Единствената ми надежда е в това, че точно в мачовете с Лудогорец бием точно когато ми се вижда най-трудно да се случи :D

Между другото Лудогорец играе трудно срещу надъхан противник, независимо каква е разликата в класите. В тоя ред на мисли трябва да сберат 2-3 читави младока и да им кажат, че сега е момента да атакуват титулярно място. Това определено може да докара главоболия на Дерменджиев, но точно "аспирините" ще го преживеят (rofl)

Честно казано просто се надявам в тоя мач Левски да играе. На мен лично по принцип това ми стига в повечето мачове, да бъдат отбор а не трупа. И все пак се надявам на изненада и победа хх

Що така си песимист след двете смайващи победи над „Хасково“ и „Спартак“ и след факта,че младежите на Л-ц ще си играят мачовете от ШЛ на вашия стадион :? -почнахте да мачкате,не го ли чувстваш :?: :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 сеп 2014 19:26

Изображение
Ако на нас, като Фонд Сектор "Б", и публиката на "Левски" като цяло, някой ни каже, че не "трябва да ни пада на нивото", бихме се засегнали. Бихме се настървили. Бихме се разгневили. И още в идния мач, на трибуните, бихме показали на този/тези с цялата мощ на нашите сили и възможности на какво сме способни. И бихме го направили така, че да ни запомнят дълго и мълчаливо... Уви, тук не се касае до нас. След нас обикновено остава или омразното, безпомощно зяене с отровни слюнки на уста на някоя селска публика, или проблясъците от светкавици от отсрещния сектор, които не смогват да уловят цялата "синя" феерия. Не, уви, не става дума за нас...

Някакво селско вратарче в прав тон си каза, визирайки мача с "Левски", че не бивало да падат на нивото на отборчетата от "А" група.

До футболистите и ръководството на "Левски" София. Това не ви ли засяга? Не ви ли настървява? Не ви ли разгневява? Ако нас някой ни умаловажава, обезценява и провокира по подобен начин, бихме му отговорили подобаващо. И доста паметно. И със сигурност болезнено.

Вашият отговор трябва да бъде на терена! Стъпете здраво на него, облечете малинено-жълтата раирана вековна фланелка върху душите и сърцата си и покажете на селското вратарче колко пъти може да извади топката от мрежата си. Зад вас сме ние и цялата 100-годишна тежест на емблемата ни. Ще го усетите. И те.

Не е срамно да загубиш и паднеш, срамно е да не влезеш в боя. Срамно е малодушието. И преклонената глава. Те в "Левски" не се прощават. Време е за мъже!

Любовта народна срещу "каузата" модна.
Всички на стадиона. За "Левски" Вековенъ!

П.С: И ако срещу нас имаше и гостуваща публика, а не 20 клоуна с кренвирши, бихме нарекли този двубой дерби. На терена обаче със сигурност ще бъде интересно.

Мощно на мача.Дано стадиона пак е пълен,въпреки студеното време.Омраза и само омраза към националната кауза.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 сеп 2014 19:30

Безпроблемен мач за Лудогорец.

Върни се в “Левски”