Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
9:0
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/470/7937470m.gif[/wrapimg]
YNWA
YNWA
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
10-0
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
-
- Контакти:
- MagicMoments
- Контакти:
volf написа:MagicMoments написа:Народа ни е тъп и се кланя на силните на деня няма какво да се очудвате.А медийната пропаганда за Българския отбор,думите на Дерменджиев,че са обединили България кара много безмозъчни да разсъждават играе Български отбор,аз ще си го подкрепям,трупа коефициенти и т.н.Няма лошо в такова мислене,ама жалкото,е че се подкрепя отбор с легенда Козмин Моци и едва 4 годишна история.Дори в химна си пеят Разград и България-това е Лудогорец,така,че вие им се радвайте още на тия,пък те ще си говорят за бедни души и ще решават кои са българи,кои не.
Ако "народа ни е тъп", то ти си най-яркото олицетворение за "народ"!
Предпочитам да се различавам от мнението на масите,защото това са хора преместили се от бедната провинция на Софията,които си нямат никаква представа от футбол и ходят на мач,защото освен,че е безплатно,им е някаво забавление.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Лудогорец трябва да рискува и да се довори на Моци за вратар
Може би това момче има някаква качества, но според мен ще рухне психически под рева на препълнения и жадуващ за Шампионска лига - Анфийлд. Съвет към Дерменджиев - да се рискува с Моци, той е перде и не му пука, сигурен съм, че ще се справи добре.

срещу

срещу
Англичаните дори да са ни съюзници във война няма да ги подкрепям. Футболът им е упадъчен и грабителски. Всъщност те не играят футбол, ами първенството им е нещо като фондова борса. Време е вече да ги набием и то така, че да им пари дълго.
А авторът да махне тия драсканици от първа страница, ако толкова много му харесват да ги преведе.
Мразя Англия и всичко английско (с изключение на Роуън Аткинсън)
А авторът да махне тия драсканици от първа страница, ако толкова много му харесват да ги преведе.
Последна промяна от doktora25 на 12 сеп 2014 22:23, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- aleksandrov77
Реалният резултат за съжаление е победа за Ливърпул с 2-3 гола разлика!Самият факт , че български отбор влезе в групите си е успех , но много трудно нашите ще измъкнат нещо!Дано не съм прав!
И все пак аз си имам една любима максима - Няма невъзможни неща!
Едно евентуално подценяване от страна на Ливърпул може да додрапаме един равен , а защо не и победа !
Аз лично искам точно в мачовете с английския отбор нашите да вземат 6 точки и да ги унижат високомерните англичани , които винаги са против българските интереси и ни смятат нас българите за втора ръка хора!
Един приятел беше преди година в Англия и като споделил , че е българин, продавачът му казал "А не си ли много бял за българин?"И от много други мои приятели знам за подобно надменно отношение спрямо нас българите
Колкото до това да викаш за небългарски отбор, когато играе срещу български е меко казано недостойно и предателско спрямо нацията и народа към когото принадлежиш!Но за съжаление в системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД и глобализация мозъците на хората са така промити ,че те загубиха чувството си за национална принадлежност ,системата на НСР разедини народа ни на хиляди групички!
Когато аз бях на вашите години народът ни беше далеч по-сплотен и единен!
И все пак аз си имам една любима максима - Няма невъзможни неща!

Едно евентуално подценяване от страна на Ливърпул може да додрапаме един равен , а защо не и победа !

Аз лично искам точно в мачовете с английския отбор нашите да вземат 6 точки и да ги унижат високомерните англичани , които винаги са против българските интереси и ни смятат нас българите за втора ръка хора!
Един приятел беше преди година в Англия и като споделил , че е българин, продавачът му казал "А не си ли много бял за българин?"И от много други мои приятели знам за подобно надменно отношение спрямо нас българите

Колкото до това да викаш за небългарски отбор, когато играе срещу български е меко казано недостойно и предателско спрямо нацията и народа към когото принадлежиш!Но за съжаление в системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД и глобализация мозъците на хората са така промити ,че те загубиха чувството си за национална принадлежност ,системата на НСР разедини народа ни на хиляди групички!

ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
doktora25 написа:Англичаните дори да са ни съюзници във война няма да ги подкрепям. Футболът им е упадъчен и грабителски. Всъщност те не играят футбол, ами първенството им е нещо като фондова борса. Време е вече да ги набием и то така, че да им пари дълго.
Накакво ще ги набиеш бе с шамари ли или с нещо друго защото с футбол няма начин

doktora25 написа:Англичаните дори да са ни съюзници във война няма да ги подкрепям. Футболът им е упадъчен и грабителски. Всъщност те не играят футбол, ами първенството им е нещо като фондова борса. Време е вече да ги набием и то така, че да им пари дълго.

Англичаните винаги са били съюзници на турция.
И не си ги подкрепял?

1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
Вълчан написа:Е като е просто футбол защо се обижда Лудогорец и феновете му че са рязани турци и мангали и какви ли не.....Трябва ли да постна мнения от други теми за да се види че едни могат да бъдат обиждани а други възхвалявани едва ли не...спирам да чета и пиша в тази тема....такива простотии като загуба със 7-8-10 -11 на 0 са смешни и идиотски.Потвърждава се мнението че Българинът завистлив.....
брат.
Това 11:0 го написах за душевен оргазъм на някои българи(и аз във вените си имам Руска и Татарска кръв), но преди всичко съм Българин.
[offtopic]MagicMoments убаво е cp ва брат!! Не знам от къде си, ма в "рязград" има по малко "цигани"отколкото от където ти си. При това няма как да са тези - защото са бели и цивилизовани + редови граждани които работят и си плащат данъците[/offtopic]
А ти си публикувай клипове от тубата.
[offtopic]Сега те обиждам И.Д.И.О.Т.[/offtopic]