Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 15:05

Tommi написа:Доволен съм, като изключим, че "Б" и "Г" не са равни, а "Б" е по-голям. :) А и вътрешните скоби може да не ги слагаш. ;)

Така е, но понеже общия им капацитет е 29 000, а цената на билетите е еднаква, това няма никакво значение.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2014 15:06

HekakaB написа:
Tommi написа:Доволен съм, като изключим, че "Б" и "Г" не са равни, а "Б" е по-голям. :) А и вътрешните скоби може да не ги слагаш. ;)

Така е, но понеже общия им капацитет е 29 000, а цената на билетите е еднаква, това няма никакво значение.

Значи можеше направо да напишеш "29 000 х 50", за да икономисаш писане. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 15:08

Айде ся паразита може да си редактира първия пост, ползвайки предната страница за сламка.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 11 сеп 2014 15:09

Приходите са едно, печалбата съвсем друго. Чертата се тегли, след като станат ясни и разходите, а те не са никак малки. 30 млн. лв. действително изглеждат колосална сума за България, но първо каква е гаранцията, че стадиона ще е пълен срещу Базел, та дори и срещу Ливърпул? Мачът с англичаните е на 26 ноември, я си представете, че завали сняг или температурите паднат до минус 7-8 градуса, да речем? Освен това не малка част от местата в сектор А са с покани - за официални лица, спонсори, гости, журналисти и пр., т.е., затварянето на сектора за мача с Реал не видях да го броите, а това са също няколко хиляди места минус. Също така не съм сигурен дали премиите за влизане в групите и стигане до плейофа се събират.

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 11 сеп 2014 15:10

Само да вметна,че тези около 30м които ЛЦ ще прибере са оборот а не печалба,никой още не знае колко ще му струва на Домусчиев за подобренията които тепърва ще прави по В.Левски,и не само това.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 15:11

BRF написа:
parazit написа:
BRF написа:Аз мисля,че премията за достигане до плейоф е 2 100 000,а премията за достигане на групите е 8 600 000 евро.Не съм сигурен,че се взимат и двете премии,мисля че се взима по-голямата!Друго за коментар ни виждам в тази тема!

Взимат и двете премии. 2 100 000 е наградата за достигане до плейофите независимо дали отбора се класира за груповата фаза или в групите на Лига Европа :arrow:

As of 2012–13, UEFA awards €2.1 million to each team in the play-off round. For reaching the group stage, UEFA awards a base fee of €8.6 million.

На мен ми звучи като:за достигане на трети кръг наградата е 500лв,а за достигане на четвърти е 1000лв.Ако стигнеш четвърти гръг,наградата е каквато е за въпросния кръг,а не сумарно на преминатите кръгова!Така го разбирам аз,без да твърдя че съм прав!Така го тълкувам!

Според мен има разлика между квалификационни кръгове и групова фаза.Това е награден фонд за квалификациите,а по-голямата сума е бонус за груповата фаза.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 15:11

vayk написа:Приходите са едно, печалбата съвсем друго. Чертата се тегли, след като станат ясни и разходите, а те не са никак малки. 30 млн. лв. действително изглеждат колосална сума за България, но първо каква е гаранцията, че стадиона ще е пълен срещу Базел, та дори и срещу Ливърпул? Мачът с англичаните е на 26 ноември, я си представете, че завали сняг или температурите паднат до минус 7-8 градуса, да речем? Освен това не малка част от местата в сектор А са с покани - за официални лица, спонсори, гости, журналисти и пр., т.е., затварянето на сектора за мача с Реал не видях да го броите, а това са също няколко хиляди места минус. Също така не съм сигурен дали премиите за влизане в групите и стигане до плейофа се събират.

Това никой не го оспорва.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 15:12

модерабе написа:Само да вметна,че тези около 30м които ЛЦ ще прибере са оборот а не печалба,никой още не знае колко ще му струва на Домусчиев за подобренията които тепърва ще прави по В.Левски,и не само това.

Каза в интервю между половин и 1 милион лева.
Последна промяна от parazit на 11 сеп 2014 15:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 15:12

модерабе написа:Само да вметна,че тези около 30м които ЛЦ ще прибере са оборот а не печалба,никой още не знае колко ще му струва на Домусчиев за подобренията които тепърва ще прави по В.Левски,и не само това.

Прочети заглавието колега.Пише приходи, а не печалба.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 сеп 2014 15:13

А бе и 10 милиона чиста печалба да има Лудогорец от участието си в ШЛ, дай Боже да завършат трети и да продължат в Лига Европа, сумата не изглежда никак малка
Другият сезон ще влезе правилото за шестима българи титуляри във всеки състав. Лудогорец като единственият финансово обезпечен тим в умрялата ни А група, ще си напазарува солидно от всички останали клубове, включително и от преките им конкуренти, и ще изревете много мощно и сини, и червени, и оранжеви. Малко са сърцатите футболисти тип Вальо Илиев или Тодор Янчев, които биха отказали на Лудогорец.
Очаквам, че доминацията на Разград ще продължи!

Върни се в “Лудогорец”