стандартните билети са по 30лв
така се знае в Разград
Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид
hristo1306 написа:Цените са реални, но за Шопите ! Като "грандчетата" не могат да си докарат ЕШ в София да се бръкнат в джоба подобаващо ! Пък и ЕНИЧАРИТЕ подкрепящи "Лацио" и "Стяуа" си заслужават цените на билетите ! За ХОРАТА подкрепящи искрено отбора - народни цени /за провинцията/. Те ще напълнят стадиона !!!
Националите изменници, които имаха наглостта да не подкрепят националите от лудогорец, няма да стъпим на тези мачове ако ще и параходи да ни подаряват

MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
100 лева е реална цена за мача с Реал Мадрид.Всеки в София ще ги даде,нали трябват пари да се прави стадиона в Разград,че догодина да ни е по-близко.
Последна промяна от ticha i vladislav на 29 авг 2014 17:28, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Tommi написа:MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб.
Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
MKirchev написа:Верно само болни мозъци събрани тук и само се чудят от колко дола дренки да докарат и да плюят по Лудогорец и Домусчиев. Разберете едно, представлявате една нищожно малка част от обществото и каквото и помия и да бълвате, истинските фенове на футбола оценят и се радват на Лудогорец. Стига с тази завист бре, не ви останаха жлъчки вече! Никой не го интересува, че няма да дадеш 50лв за билет, никому не си и нужен с такава нагласа да идваш на стадиона. Това си е празник за всички българи, без значение на кой отбор симпатизират. Това с казана и българите, че нямат нужда от пазач...просто почти във всяко едно мнение, което чета последните няколко дни, личи колко е вярно това. Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Питай варненци да видиш колко семейства без препитание е оставил Домуса за да могат да скачат такива като теб !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Обичам Левски
- Контакти:
Не съм за Лудогорец, но ми донесаха много положителни емоции в европейските си мачове.Затова на 01 октомври,ако ще и 50 лева да е ще отида да гледам Реал Мадрид.Шнур за хейтарите.Да живеят лудите 

hristo1306 написа:Алооо, "столичани в повече" ! Какъв стадион ще пълните Вие ??? Че Вие на дербито "на залязващите" събирате 7 000 човека ??? Надявам се, че сте останали вече 500 000 ! Другите сте "изпукали" от завист и злоба !!!
пп :
Фен съм на един от двата отбора, но това е истината !
Кога са били 7к на дербито бе смешен? Сектор А пълен, сектор б наполовина (или по-скоро 3/4), имаше известен брой хора 2-3к в сектор в и символичен брой в сектор Г. Капацитета само на А е 9к души или нещо от този сорт. Е кажи как ги преброи 7к???
Вие по колко искате, по 5 лв, това е футбол от Шампионска лига, цените ще са едни от най-ниските за мачове от Шампионска лига, на който не му харесва стои и си гледа вкъщи или отива на кино в мола и гледа филм за 30 лв.
РосенВарна написа:Tommi написа:Ще дам 50 лв., за да правя навалица за Разград, дооообре.Вместо Киро да ме покани да подкрепям отбора му в тозии тежък мач и да ми даде един кренвирш аз трябва да извадя 50 лв., няма как да стане.
Ама разбира се че Домусчиев ще те покани точно теб, за теб няма никакъв проблем, обади му се и няма начин да не те покани, дори и ще ти се моли
Ама ни канеше нали! Петричев и той се мазнеше да им пълним стадиона защото са "кауза".