Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид

Мнениеот dickinson » 29 авг 2014 17:21

стандартните билети са по 30лв
така се знае в Разград

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 17:24

hristo1306 написа:Цените са реални, но за Шопите ! Като "грандчетата" не могат да си докарат ЕШ в София да се бръкнат в джоба подобаващо ! Пък и ЕНИЧАРИТЕ подкрепящи "Лацио" и "Стяуа" си заслужават цените на билетите ! За ХОРАТА подкрепящи искрено отбора - народни цени /за провинцията/. Те ще напълнят стадиона !!!

Националите изменници, които имаха наглостта да не подкрепят националите от лудогорец, няма да стъпим на тези мачове ако ще и параходи да ни подаряват :mrgreen: А смешните ти опити да създаваш напрежение по оста столица-провинция няма да ги коментирам.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 17:24

MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 29 авг 2014 17:28

100 лева е реална цена за мача с Реал Мадрид.Всеки в София ще ги даде,нали трябват пари да се прави стадиона в Разград,че догодина да ни е по-близко.
Последна промяна от ticha i vladislav на 29 авг 2014 17:28, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 29 авг 2014 17:28

Tommi написа:
MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб. ;)

Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2014 17:29

MKirchev написа:Верно само болни мозъци събрани тук и само се чудят от колко дола дренки да докарат и да плюят по Лудогорец и Домусчиев. Разберете едно, представлявате една нищожно малка част от обществото и каквото и помия и да бълвате, истинските фенове на футбола оценят и се радват на Лудогорец. Стига с тази завист бре, не ви останаха жлъчки вече! Никой не го интересува, че няма да дадеш 50лв за билет, никому не си и нужен с такава нагласа да идваш на стадиона. Това си е празник за всички българи, без значение на кой отбор симпатизират. Това с казана и българите, че нямат нужда от пазач...просто почти във всяко едно мнение, което чета последните няколко дни, личи колко е вярно това. Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Питай варненци да видиш колко семейства без препитание е оставил Домуса за да могат да скачат такива като теб !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 авг 2014 17:31

Не съм за Лудогорец, но ми донесаха много положителни емоции в европейските си мачове.Затова на 01 октомври,ако ще и 50 лева да е ще отида да гледам Реал Мадрид.Шнур за хейтарите.Да живеят лудите :lol:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 17:31

hristo1306 написа:Алооо, "столичани в повече" ! Какъв стадион ще пълните Вие ??? Че Вие на дербито "на залязващите" събирате 7 000 човека ??? Надявам се, че сте останали вече 500 000 ! Другите сте "изпукали" от завист и злоба !!!

пп :
Фен съм на един от двата отбора, но това е истината !

Кога са били 7к на дербито бе смешен? Сектор А пълен, сектор б наполовина (или по-скоро 3/4), имаше известен брой хора 2-3к в сектор в и символичен брой в сектор Г. Капацитета само на А е 9к души или нещо от този сорт. Е кажи как ги преброи 7к???

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 авг 2014 17:31

Вие по колко искате, по 5 лв, това е футбол от Шампионска лига, цените ще са едни от най-ниските за мачове от Шампионска лига, на който не му харесва стои и си гледа вкъщи или отива на кино в мола и гледа филм за 30 лв.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 17:33

РосенВарна написа:
Tommi написа:Ще дам 50 лв., за да правя навалица за Разград, дооообре. :lol: Вместо Киро да ме покани да подкрепям отбора му в тозии тежък мач и да ми даде един кренвирш аз трябва да извадя 50 лв., няма как да стане. ;)

Ама разбира се че Домусчиев ще те покани точно теб, за теб няма никакъв проблем, обади му се и няма начин да не те покани, дори и ще ти се моли :)

Ама ни канеше нали! Петричев и той се мазнеше да им пълним стадиона защото са "кауза".

Върни се в “Лудогорец”