ЕМИЛ написа:Този сезон няма да прогнозира мам мачовете на Левски в официалната тема за ужасТ на мойте " приятели " .
А толкова много се надявах да видя прогнозата ти за мача
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Този сезон няма да прогнозира мам мачовете на Левски в официалната тема за ужасТ на мойте " приятели " .
memnto написа:1:1 e добро начало и за двата отбора.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BadBoy написа:ЕМИЛ написа:Този сезон няма да прогнозира мам мачовете на Левски в официалната тема за ужасТ на мойте " приятели " .
А толкова много се надявах да видя прогнозата ти за мача
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
drughi написа:Резултатът за нас няма занчение. В смисъл, почти сигурно е че ще загубим с оглед на това, че отбора се сглобява в последните 6-7 дни. Важното беше да се отървем от Коко Динев, да играем честно и достойно без значение дали бием или падаме. С Динев начело, стигахме до положение, в кръчмите преди мача да се питами дали "този мач ще се играе"...![]()
![]()
Очаквам поне 300 човека от Пловдив, които да покажем нашата подкрепа към този чист Локомотив.
Успех на Левски в първенството.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YiBJ9KM3d28[/youtube]
bilyaletdinov написа:3-4 на нула за нашите. Божи ги почваТия бенефеси почнаха тренировки преди 2 седмици. Очаквам да започнем добре, пък след това...ще видим.
Потребители, разглеждащи този форум: ikar, vvessel и 76 госта