Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Мнениеот bobo_13 » 17 май 2014 08:04

Avanti_Ragazzi написа:Вие пак се занимавате с глупости, акции, макции, съдилища и тем подобни глупости!

Клубът му дължи на тоя скапан комунист под различна форма 41 милиона лева като вътрешни задължения! И на мустака последната грижа ше са му тия 200 000 евро от наградният фонд! :lol: Ше ги изтърпи, като се има в предвид, че тия вътрешни задължения само гаранцията при евентуално напускане на клубът, че ше го напусне с милиони в джоба си! Дори некой да му върже номер и да го преметне!

Друг въпрос е, защо аджеба вместо да си развиваш отбора футболно, само се занимаваш с далавери, комисионни, заеми и тем подобни глупости!

Добре де ти не се ли замисля откъде един адвокат има 41 милиона???? Защо не му пука, че е дал тези милиони. Ти самия ако имаш тези пари и си ги дал на някого дали ще си спокоен???? И нали ако дойде някой да купи отбора тези пари трябва да се върнат на Мустака.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 17 май 2014 08:10

dodo7271 написа:Ужас!!! ДА ги изхвърлят за 100 години от евротурнирите, да им сменят името, да им забранят да играят в "А" група, феновете да бъдат изселени...Тогава ще си доволен. Те нашите медии се усетиха, но ти понеже си тъп, не си се усетил. Батков вече го каза в интервюто си...

Нещо изнервен ми се виждаш :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2014 08:43

Това,всъщност,е добра новина.
Ще вкара малко финансова дисциплина в клуба!

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 17 май 2014 08:56

Неслучайно вчера Батков се изцепи че от новия сезон ще има само 2-3ма чужденци,и заплатите ще се намалят драстично -защо ли? ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 май 2014 09:04

bobo_13 написа:
Avanti_Ragazzi написа:Вие пак се занимавате с глупости, акции, макции, съдилища и тем подобни глупости!

Клубът му дължи на тоя скапан комунист под различна форма 41 милиона лева като вътрешни задължения! И на мустака последната грижа ше са му тия 200 000 евро от наградният фонд! :lol: Ше ги изтърпи, като се има в предвид, че тия вътрешни задължения само гаранцията при евентуално напускане на клубът, че ше го напусне с милиони в джоба си! Дори некой да му върже номер и да го преметне!

Друг въпрос е, защо аджеба вместо да си развиваш отбора футболно, само се занимаваш с далавери, комисионни, заеми и тем подобни глупости!

Добре де ти не се ли замисля откъде един адвокат има 41 милиона???? Защо не му пука, че е дал тези милиони. Ти самия ако имаш тези пари и си ги дал на някого дали ще си спокоен???? И нали ако дойде някой да купи отбора тези пари трябва да се върнат на Мустака.

Тези пари в огромната си част не са негови изобщо, просто е пишел и продължава да пише приходите на клубът, като негови разходи през годините! За това са толкова много, а реално може и 5 милиона собствени пари да не е дал мръсникът му с мръсник!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 май 2014 09:12

Преди две години като ви казвахме двама-трима човека,че това затъмнение около финансирането на отбора и неяснотата около собствеността не е на добре.Повечето викаха какво ни интересува важното е да има пари.Вие нямате ,ние си имаме и сме изрядни на никой не дължим.Така ли беше?

Е,дойде Видовден да не говорим,че тепърва пролема ще се задълбочва заради финансирането на строежа.Да видим какви еквилибристки ще направи Иво Тонев да покаже приходи за покриването на разходите по строежа дотук , а и занапред.Тая смехория със бъдещите приходи от билети които ще се отделят за строителната фирма едвали ще хване дикиш пред УЕФА.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 май 2014 09:28

Avanti_Ragazzi написа:... А на УЕФА подобни далавери хич не и харесват, ама грам!...

Дали? Нима в УЕФА са въвели закона за справедливостта? И го спазват? Пионери ... Аз нали съм си неверник ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 май 2014 09:33

Събуждам се сутринта и.....ужас ! Бялата лястовица на българския футбол не била бяла и не била лястовица , а по мязала на черен гарван , хранещ се с мърша . Тия комунисти в UEFA не знаят ли , че става въпрос за "отбора на народа " , изповядващ "ценностите на Апостола " ? Започвам да се питам как тия чорбари" в "червеният БФС дават лиценз на "репресирания" от всички власти клуб ? И като черешката на сладоледа се канели да участват в ЕКТ на мястото на ЦСКА !!! Ще ми бъде много интересно да проследя развитието на нещата . Беше ми много тежко след събитията от 2008 - ма година , но след това се доказа , че има Господ , а той може да бави , но не забравя ! Много пъти съм казвал , че от тогава не сте видели нищо хубаво . Единственото добро за вас от тая новина е , че заради мориторинга от UEFA ще има финансова дисциплина в кубът . Добре дошли в отбора на следените , въпреки , че и за това се присмивахте ! Честит юбилей , левскари ! Дано тия събития ви бъдат за урок и да укротите малко завистта и злобата си !
Последна промяна от Old_death на 17 май 2014 09:36, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 май 2014 09:36

Old_death написа:Събуждам се сутринта и.....ужас ! Бялата лястовица на българския футбол не била бяла и не била лястовица , а по мязала на черен гарван , хранещ се с мърша . Тия комунисти в UEFA не знаят ли , че става въпрос за "отбора на народа " , изповядващ "ценностите на Апостола " ? Започвам да се питам как тия чорбари в "червеният БФС дават лиценз на "репресирания" от всички власти клуб ? И като тортата на сладоледа се канели да участват в ЕКТ на мястото на ЦСКА !!! Ще ми бъде много интересно да проследя развитието на нещата . Беше ми много тежко след събитията от 2008 - ма година , но след това се доказа , че има Господ , а той може да бави , но не забравя ! Много пъти съм казвал , че от тогава не сте видели нищо хубаво . Единственото добро за вас от тая новина е , че заради мориторинга от UEFA ще има финансова дисциплина в кубът . Добре дошли в отбора на следените , въпреки , че и за това се присмивахте ! Честит юбилей , левскари ! Дано тия събития ви бъдат за урок и да укротите малко завистта и злобата си !

Това същото БФС ви остави няколко пъти в А група. Да не говорим за малоумното изказване на Михайлов "Ще се радвам ЦСКА да останат в А група, успех на Ботев Враца със спасението" :shock: , кавичките са ти неуместни.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 17 май 2014 09:40

Тука чета всякакви радостни интерпретации....
Явно само аз не съм разбрал и тъпо продължавам да мисля, че санкцията е заради високите заплати (т.е. разходи), несъобразени с очевидните финансови загуби (т.е. приходи) .
Какво е общото с Централния спортен клуб - не разбирам....

Върни се в “Левски”