Трябва да се провери малко и родословното дърво на съдията, нищо чудно и да излезе роднина на Гутман по съребрена линия.
Ами и неговите роднини питаш ли кво ги чака?
Червените фланелки ако бяха чак такова проклятие, нямаше да ги обличате за юбилея първото което е и то след боя цял сезон, че ги и купувате като топъл хляб. Вие не знам от коя планета сте просто, ни срам имате, ни акъл - но какво пък, поне забавлявате публичните среди и форуми из цял свят!
А и никой ли не видя, че синята емблема няма никаква симетрия с жълто-червеното райе, на няколко свои познати казах, че екипите сякаш са нарисувани в час по изобразително изкуство от второкласник.

Бас държа, че са произведени в Димитровград, изключителен кич! Вижте си купете поне от прозиводител, за да избегнете и надценката, че бая ми се вижда висока цената. Гледам дори, че мнозина от вас желаят да ви бъдат титулярните екипи- направо такъв мазохизъм не съм очаквал, но вие винаги изненадвате с новаторски изпълнения.
Разбивате всякакви глупомери тази година. Здраве да е... това ще е някаква страховита гледка- секторът ви оцветен в жълто-червено и син дим във въздуха, нямам търпение да го видя. Коя телевизия ще предава мача?
[offtopic]Скоро ще искате да боядисате и небето в жълто-червен цвят, нямам думи. Това е преправено екипче на Валенсия

, затова не ви отива на емблемата, иначе са готинки. Титулярният е като излязъл от магазин за втора употреба, затова си харесахте и резервния повече.

[/offtopic]