Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Ами Ферарио Спасов ?
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Да и аз съм за Ферарио Спасов, където и да е бил се е справял много добре.
BS1913 написа:Ами Ферарио Спасов ?
А той в полезрението на ръководството ли е-въобще?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Какво остава освен да се надяваме, че новият тренер ще доведе по-добри от Инканго и Асис? Сутринта по "Дарик" Добри Атанасов каза, че знае кой е той, но и само толкова. Дано доведе по-добри от двамата споменати, но дано най-вече е с качества и желание да работи при нас, които да осигурят дългосрочна перспектива за развитие на отбора.
Имам чувството, че чужденците не ги "водят" при нас треньорите, а агентите, с които работи клуба. Треньорите само ги одобряват, като и това не е много сигурно.
Да си призная - представа нямам кой кого "води" и от кого какво зависи при нас. 
Според достоверен източник новият треньор е Мастиката.Стадионът съвсем ще опустее.
yavorescu написа:Имам чувството, че чужденците не ги "водят" при нас треньорите, а агентите, с които работи клуба. Треньорите само ги одобряват, като и това не е много сигурно.
Естествено, че агентите. Във всеки български клуб е така.
Стратега инженер, каза че шял да е Букарев или Милен Петков.