Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа край Сандански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа край Сандански

Мнениеот stefani » 20 апр 2014 17:53

Колко такива трагични случаи има ? Една от причините е че такива млади хора не гледат и не слушат новини !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2014 19:37

Нека почиват в мир!
[offtopic]Лично аз мразя да пътувам, особено на дълги разстояния. Като ходя до София и щом се кача в автобуса направо сърцето ми ще изхвръкне, да не говорим, че най- омразно ми е да пътувам с кола :|
Вуйчо ми да ме извинява, ама ги върши същите глупости, блъскал се е три пъти- хубавото е, че е добре, но не може да разсъждава като малко дете. Колкото пъти се возя с него той трябва в завоя да влиза със 140км в час и то без значение къде се намира :evil: :?: Приятеля ми същата работа, прави се на Шумахер, миналата седмица ми вика хайде да те повозя и ми дрифтваше /ако така се казва?/- бях в потрес, затворих си очите и исках по- бързо да свърши това.[/offtopic]
Не мога да си го обясня за къде бързат някои хора, до у дома улицата е права и винаги колите минават с огромна скорост- без да се съобразяват и точно така загиват хора, които не го заслужават.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2014 19:46

Laetitia написа:
1982 написа:Специално за великата моралистка Летиция ....

Полицията е категорична, че причина за инцидента е несъобразена скорост, колата на младежите поднесла на мокрия асфалт и се обърнала, така, че ги смазала.
Ти ако и на Великден не си склонен на съжаление и съпричастност, ми е ясно що за човек си.
Не че и преди не съм го разбрала...
Който има поне малко мозък и сърце, ме е разбрал. Който не, все тая ми е.

Ти внимавай някой ден да не ти изскочи в твоето платно, баш насреща, някой от тия, които така усърдно съжаляваш и оплакваш (ако си шофьорка или пътник).

Така де, как го нарече ?! ..... а, да, лошо стечение на обстоятелствата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2014 19:55

За Ралка:

[offtopic]Ралке, причината е, че и вуйчо ти, и приятелят ти са комплексари (не се обиждай, но ако се замислиш - ще си го признаеш и ти - това е комплексарско поведение). Точно тези са най-опасни по пътищата. Съветвам те да избягваш да се возиш с тях, че опасността е много голяма. Такива хора не се обуздават докато не пострадат. За съжаление ....[/offtopic]

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2014 20:02

1982 написа:За Ралка:

[offtopic]Ралке, причината е, че и вуйчо ти, и приятелят ти са комплексари (не се обиждай, но ако се замислиш - ще си го признаеш и ти - това е комплексарско поведение). Точно тези са най-опасни по пътищата. Съветвам те да избягваш да се возиш с тях, че опасността е много голяма. Такива хора не се обуздават докато не пострадат. За съжаление ....[/offtopic]

[offtopic]Няма защо да се обиждам. Аз съм им казала, че при тях няма да се возя, а и аз вече не само при тях, а като цяло не искам в коли, автобуси, влакове, самолети и тем подобни, но понякога се налага /когато пътувам до София/ . При приятелят ми такова отношение е моментно, но лошите неща стават точно за момент и съм го предупредила да внимава.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 апр 2014 20:56

Betchualeng Arnaikem написа:Откога изразяването на мнение, което не съвпада с "ох, ах, олеле" е задължително олигофренско?

Жалко за хората.. но вече нищо не може да се направи за тях.
Всъщност част от постовете по темата са изтрити, така че не знаеш какви приказки са се издумали преди това. ;)

1982 написа:Ти внимавай някой ден да не ти изскочи в твоето платно, баш насреща, някой от тия, които така усърдно съжаляваш и оплакваш (ако си шофьорка или пътник).

Така де, как го нарече ?! ..... а, да, лошо стечение на обстоятелствата.
Ти така и не успя да проумееш за какво иде реч.
Аз НЕ оправдавам опасното шофиране и НЕ си падам по изпълнения от Ф1, да не говорим пък за пияните шофьори.
Единственото, с което бях несъгласна, са грозните думи и обиди, че били идиоти, че са си го заслужавали и че било по-добре, че били загинали.
Ето това считам за неуместно, а не нещо друго. ;)
Вината е била на един, но покрай него заминаха брат му и две млади жени, а за тия техни родители животът е вече свършил.
Ако и те заслужават това, не знам.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 апр 2014 22:10

Ами ...... когато се качваш при подобни "шофьори", сам си поемаш риска. Така че не са съвсем невинни и останалите. Още повече, че въпросните са си много близка компания (двама братя и приятелките им) и няма как да не си се знаят кой какво представлява (примерно и оттук - Ралка чудесно е описала някои свои близки как шофират).

Разбирам, че съм малко по-груб в изказа си, но подобни индивиди не трябва да се жалят. Защото често почернят и наистина невинни хора, които си карат нормално. А това вече е още по-гадното и страшното.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 20 апр 2014 23:25

1982 написа:Разбирам, че съм малко по-груб в изказа си
А, ето за това говорех. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”