Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа край Сандански
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Четирима младежи загинаха в тежка катастрофа край Сандански
Колко такива трагични случаи има ? Една от причините е че такива млади хора не гледат и не слушат новини !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- ralka_levskarka
- Контакти:
Нека почиват в мир!
[offtopic]Лично аз мразя да пътувам, особено на дълги разстояния. Като ходя до София и щом се кача в автобуса направо сърцето ми ще изхвръкне, да не говорим, че най- омразно ми е да пътувам с кола
Вуйчо ми да ме извинява, ама ги върши същите глупости, блъскал се е три пъти- хубавото е, че е добре, но не може да разсъждава като малко дете. Колкото пъти се возя с него той трябва в завоя да влиза със 140км в час и то без значение къде се намира
Приятеля ми същата работа, прави се на Шумахер, миналата седмица ми вика хайде да те повозя и ми дрифтваше /ако така се казва?/- бях в потрес, затворих си очите и исках по- бързо да свърши това.[/offtopic]
Не мога да си го обясня за къде бързат някои хора, до у дома улицата е права и винаги колите минават с огромна скорост- без да се съобразяват и точно така загиват хора, които не го заслужават.
[offtopic]Лично аз мразя да пътувам, особено на дълги разстояния. Като ходя до София и щом се кача в автобуса направо сърцето ми ще изхвръкне, да не говорим, че най- омразно ми е да пътувам с кола

Вуйчо ми да ме извинява, ама ги върши същите глупости, блъскал се е три пъти- хубавото е, че е добре, но не може да разсъждава като малко дете. Колкото пъти се возя с него той трябва в завоя да влиза със 140км в час и то без значение къде се намира

Не мога да си го обясня за къде бързат някои хора, до у дома улицата е права и винаги колите минават с огромна скорост- без да се съобразяват и точно така загиват хора, които не го заслужават.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Laetitia написа:Ти ако и на Великден не си склонен на съжаление и съпричастност, ми е ясно що за човек си.1982 написа:Специално за великата моралистка Летиция ....Полицията е категорична, че причина за инцидента е несъобразена скорост, колата на младежите поднесла на мокрия асфалт и се обърнала, така, че ги смазала.
Не че и преди не съм го разбрала...
Който има поне малко мозък и сърце, ме е разбрал. Който не, все тая ми е.
Ти внимавай някой ден да не ти изскочи в твоето платно, баш насреща, някой от тия, които така усърдно съжаляваш и оплакваш (ако си шофьорка или пътник).
Така де, как го нарече ?! ..... а, да, лошо стечение на обстоятелствата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
За Ралка:
[offtopic]Ралке, причината е, че и вуйчо ти, и приятелят ти са комплексари (не се обиждай, но ако се замислиш - ще си го признаеш и ти - това е комплексарско поведение). Точно тези са най-опасни по пътищата. Съветвам те да избягваш да се возиш с тях, че опасността е много голяма. Такива хора не се обуздават докато не пострадат. За съжаление ....[/offtopic]
[offtopic]Ралке, причината е, че и вуйчо ти, и приятелят ти са комплексари (не се обиждай, но ако се замислиш - ще си го признаеш и ти - това е комплексарско поведение). Точно тези са най-опасни по пътищата. Съветвам те да избягваш да се возиш с тях, че опасността е много голяма. Такива хора не се обуздават докато не пострадат. За съжаление ....[/offtopic]
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- ralka_levskarka
- Контакти:
1982 написа:За Ралка:
[offtopic]Няма защо да се обиждам. Аз съм им казала, че при тях няма да се возя, а и аз вече не само при тях, а като цяло не искам в коли, автобуси, влакове, самолети и тем подобни, но понякога се налага /когато пътувам до София/ . При приятелят ми такова отношение е моментно, но лошите неща стават точно за момент и съм го предупредила да внимава.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Всъщност част от постовете по темата са изтрити, така че не знаеш какви приказки са се издумали преди това.Betchualeng Arnaikem написа:Откога изразяването на мнение, което не съвпада с "ох, ах, олеле" е задължително олигофренско?
Жалко за хората.. но вече нищо не може да се направи за тях.

Ти така и не успя да проумееш за какво иде реч.1982 написа:Ти внимавай някой ден да не ти изскочи в твоето платно, баш насреща, някой от тия, които така усърдно съжаляваш и оплакваш (ако си шофьорка или пътник).
Така де, как го нарече ?! ..... а, да, лошо стечение на обстоятелствата.
Аз НЕ оправдавам опасното шофиране и НЕ си падам по изпълнения от Ф1, да не говорим пък за пияните шофьори.
Единственото, с което бях несъгласна, са грозните думи и обиди, че били идиоти, че са си го заслужавали и че било по-добре, че били загинали.
Ето това считам за неуместно, а не нещо друго.

Вината е била на един, но покрай него заминаха брат му и две млади жени, а за тия техни родители животът е вече свършил.
Ако и те заслужават това, не знам.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Ами ...... когато се качваш при подобни "шофьори", сам си поемаш риска. Така че не са съвсем невинни и останалите. Още повече, че въпросните са си много близка компания (двама братя и приятелките им) и няма как да не си се знаят кой какво представлява (примерно и оттук - Ралка чудесно е описала някои свои близки как шофират).
Разбирам, че съм малко по-груб в изказа си, но подобни индивиди не трябва да се жалят. Защото често почернят и наистина невинни хора, които си карат нормално. А това вече е още по-гадното и страшното.
Разбирам, че съм малко по-груб в изказа си, но подобни индивиди не трябва да се жалят. Защото често почернят и наистина невинни хора, които си карат нормално. А това вече е още по-гадното и страшното.
А, ето за това говорех.1982 написа:Разбирам, че съм малко по-груб в изказа си

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".