[offtopic]На други места си хвърлиха оставките,само в Бургас се правим на мъже в ущърб на отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Devian написа:Няма еврофутбол,има си треньор,на който му бягат смените.Според вас логична ли е смяната на Райков с Василев при 2:0,за мен лично не
[offtopic]На други места си хвърлиха оставките,само в Бургас се правим на мъже в ущърб на отбора[/offtopic]
burgazliqta написа:Maча сериозно се е играл на обръщалка. С парите които са взели наще да ги дадат на тези 200 човека които отидоха да подкрепят отбора.
hristo1306 написа:burgazliqta написа:Maча сериозно се е играл на обръщалка. С парите които са взели наще да ги дадат на тези 200 човека които отидоха да подкрепят отбора.
вируса "коко" сериозно е завладял Българския футбол ! До 60 - 65 мин "Черноморец" игра футбол.След това играха - "ела вълчо ме изяш". Странно защо !
james написа:Фонсека е средна класа футболист в страхотна форма , радвайте се докато я има и докато не е излъгал някой от смешните ни грандове и да го лапнат . И дано някога футбола в Бургас се обедини за да има истински резултати.
subzero написа:james написа:Фонсека е средна класа футболист в страхотна форма , радвайте се докато я има и докато не е излъгал някой от смешните ни грандове и да го лапнат . И дано някога футбола в Бургас се обедини за да има истински резултати.
Щот в другите отбори са висша класа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост