Лацио с голям жест към Лудогорец за мача с Валенсия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Лацио с голям жест към Лудогорец за мача с Валенсия

Мнениеот volf » 04 мар 2014 10:14

CSKA 78 написа:Странна тема!
Разбиранията ни за футбола в последно време съвсем са сбъркани!
Какво имам предвид?
Според мен,успехът на Лудогорец,си е успех единствено на Лудогорец и на никой друг!Това,че критериите ни за качествен футбол и за голям успех са силно занижени е основата, според която Лудогорец се издига в култ!
Един известен журналист преди няколко месеца беше казал:"Преди празнувахме остраняването на европейския шампион със заря,днес празнуваме отстравяването на "Астана" по същия начин"!
Лудогорец не са постигнали нещо повече от друг български отбор(не са стигнали до четвъртфинал,камо ли до полуфинал,твърде вероятно е да не стигнат)!
Да,остраниха Лацио,но други български отбори са отстранявали доста по значими за времето си отбори!
С други думи-Лудогорец не са от чак толкова голямо значение за България!Нито някога ще продадат играч на Барселона,нито техен играч ще се развие дотолкова,че да бъде купен от М.Юнайтед и да стане голмайстор на Висшата лига!А още по-малко някой "разградски" футболист ще стане голмайстор на националния отбор(за всички времена)!
За да признаем,че Лудогорец са от фундаментално значение за България,трябва също да признаем,че футболното ни ниво е, на едно равнище с Малта,аз отказвам приема това!
Лудогорец пишат история,но пишат тяхната си история!За тях е огромен успех,това че са достигнали до 1/8 финали и ,че са отстранили Лацио!
Като се има предвид ,че допреди 3-4 години са били в Б футболната ни група!

Започвам и аз като теб да спамя:
Какви подяволите са критериите ти за да си фен на ЦСКА - не са ли силно занижени!?
Как е възможно да си поддръжник на отбор чиито звезди са изгонени резерви на Лудогорец?
Поне 1000 000 души в България са на обратното мнение имайки в предвид колко са наблюдавали двубоя с Лацио на стадиона и пред телевизора! - останалите не са чували за теб или ЦСКА.
Личен въпрос:
Защо си го причиняваш....!!!?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 мар 2014 11:07

Бербатов си е юноша на Пирин като е прекарал 7 години там от 1991 до 1998 година.Роден си е и в този град.С гордост си твърди,че е юноша на този отбор.Колкото до Георги Терзиев той е юноша на Сливен.Забелязан е и е привлечен в Нефтохимик.След това играе за Черноморец 5 години преди да подпише с Лудогорец.В изграждането на един футболист и човек са важни първите 7 години,защото ако не научиш основно нещата няма как да станеш голям играч.Тренирал съм футбол и от личен опит знам как е невъзможно да наваксваш това,което си пропуснал.
Това не е темата да се коментира тези неща и се разводнява.Научете се да коментирате правилните неща в правилните теми.Тук става въпрос за Лацио,Лудогорец и Валенсия,а не ЦСКА или за Левски.
Не е и само тази тема,която преобръщате и вкарвате "софийските отбори".Знам че ви липсват да имате такива успехи като Лудогорец,но поне запазете достойство и се спрете,защото ставате смешни.

[offtopic]Като отваряш такива теми трябва да определиш и правилата,според които даден потребител може да пише в тях!Значи,ако даден потребител не обожествява Лудогорец,тогава той няма право да пише в тези теми(забележи множественото число)! :lol:
Значимото в случая е,ако не сме ние,така наречените "спамери",тези твои теми ще имат по 10-на мнения!Защото ,тези теми се изчерпват почти веднага след отварянето им!
Следващият път като отваряш тема/теми,имай предвид това,което съм написал по-горе(за да не ставаш смешен)!!! :) ;)[/offtopic]
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 мар 2014 11:14

Какви подяволите са критериите ти за да си фен на ЦСКА - не са ли силно занижени!?
Как е възможно да си поддръжник на отбор чиито звезди са изгонени резерви на Лудогорец?
Поне 1000 000 души в България са на обратното мнение имайки в предвид колко са наблюдавали двубоя с Лацио на стадиона и пред телевизора! - останалите не са чували за теб или ЦСКА.
Личен въпрос:

:lol: :lol: :lol: Преди година-две, вашите футболисти откъде бяха взети и бяха резерви в тези отбори??!(ще ти помогна за да не се напрягаш -от ЦСКА и Левски)!!!ДЮШ-а ви откъде е взет??! :mrgreen: И след няколко години ще кажете,че юношите ви са ваши,а не на друг отбор!!! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 мар 2014 12:17

CSKA 78 написа:
Личен въпрос:

:lol: :lol: :lol: Преди година-две, вашите футболисти откъде бяха взети и бяха резерви в тези отбори??!(ще ти помогна за да не се напрягаш -от ЦСКА и Левски)!!!ДЮШ-а ви откъде е взет??! :mrgreen: И след няколко години ще кажете,че юношите ви са ваши,а не на друг отбор!!! :lol:

Добре де,искаш темата да се развива ок..разбрах те ;) АЗ като баща на 2 деца ти го казвам ЕТО:http://www.ludogorets.com/academy.html

difoso
Контакти:

Мнениеот difoso » 05 мар 2014 11:33

Шапки долу,пред достойния противник!!!!!!!!

ludogorec_girl
Контакти:

Мнениеот ludogorec_girl » 05 мар 2014 17:05

Levskar_90 написа:Аз чух че щели да раздават безплатно парче баклава и имамбаялдъ на всеки фен на стадиона.

о, колко си прост

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 05 мар 2014 20:45

iliyan написа:
CTAHKO написа:
iliyan написа:Мармалдчо , като пуснеш някоя тема следиш ли я ?! Май не !!! То при толкова теми на ден как да ги следиш !!!
Орела който ползват Лацио не е тяхна собственост ;) И тогава как ще го дадат като не е техен , а го взимат само за домакинските си мачове под наем а ;)

Това го казва Домусчиев в интервюто ;) Момчето и клип ти е сложило, да го видиш и чуеш на готово, ама по-важно е да се коментира без да си запознат с темата 8-) За мен обаче по-интересно беше отговорите му, относно Петев и събличането му от феновете :) Така се прави 8-)

Отдавна съм спрял да вярвам на крадци и мошенници като Кирето !

Само на честни и добри хорица като Батков

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 05 мар 2014 22:17

ludogorec_girl написа:
Levskar_90 написа:Аз чух че щели да раздават безплатно парче баклава и имамбаялдъ на всеки фен на стадиона.

о, колко си прост

Прост е този който му е казал , той кво е виновен че е чул нещо си 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 мар 2014 13:46

South_Park написа:
ludogorec_girl написа:

о, колко си прост

Прост е този който му е казал , той кво е виновен че е чул нещо си 8-)

Факт.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Лудогорец”