Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

hallford
Контакти:

Re: Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Мнениеот hallford » 16 юни 2009 23:00

Maurice Greene написа:ааааа, тези ли пенсионери бяха, дето ви скриха титлата този сезон. В крайна сметка Алех си го казва човека. Има можещи и неможещи футболисти. Нашите опитни футболисти се видя, че са можещи. А вие играйте с онези дантели отзаде Иван Иванов и Маркиньос и чакайте успехи /и двамата не могат да се опрат и на малкия пръст на Сашо Тунчев/. Нали се сещате, че през изминалия сезон ако не бяха брадвите с които ни заклаха срещу Ботев, домакинския с/у Черноморец и секирата срещу говедата на Герена от Цеци Баничката и ако я нямаше издънката срещу Беласица, великия армейски отбор къде щеше да се намира в крайното класиране на А група в сезон 08/09. Да по-голям отбор сте, с повече успехи, трябва да съм идиот за да не го призная. Но използвали сте най-качествените футболисти в БГ през годините, с помоща на БКП, а така всеки може. Но ако, ще и не 31, ами 61 титли да имате никога няма да стана шопска подлога /независимо синя или червена/, винаги съм бил /гледал съм моряците на живо и съм ги подкрепял не само срещу Щутгарт, това съм го правил и срещу отбори като Овеч Провадия, Арда Кърджали и Първа Атомна Козлодуй/ и винаги ще бъда за моряците. Ето затова, такива успехи като бронзовите медали ги ценя истински. А в крайна сметка кой е по-ниско разряден отбор, Левски, Литех, ЦСКА или Черно Море, ще се разбере много скоро. В Европа ще се покаже кой кой е. Кой е млад но некъдърен отбор, кой е пенсионерски но пък боеви отбор. Може и обратното да стане, времето ще покаже, но да ми идвате със съдите навсякъде в цяла БГ и да ми се тупате в гърдите, че сте първа класа в БГ, това не мога да го приема

РЕСПЕКТ, това сме ние феновете на ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 16 юни 2009 23:06

На Тича има само добри футболисти и ако Владо дойде при нас , този факт ще се затвърди отново !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 юни 2009 23:17

Колеги,моряци,нямаше ме малко пред компютъра и заключиха темата,за най-малко допуснати голове.Там не можах,но тук ще кажа че шопите са единни само в нашия форум,срещу нашия отбор,тресе ги злоба и завист,като земетрсението в Абруцо.И се убедих,че наистина си заслужават епитетите с които се наричат помежду си(да не ме банне Морския :lol: ).Няма да ги казвам,те си ги знаят и заслужават.Само Тича.
Само Черно море.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 16 юни 2009 23:19

И da
Последна промяна от blue,lagoon на 17 юни 2009 15:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 16 юни 2009 23:20

garfild8 написа:Колеги,моряци,нямаше ме малко пред компютъра и заключиха темата,за най-малко допуснати голове.Там не можах,но тук ще кажа че шопите са единни само в нашия форум,срещу нашия отбор,тресе ги злоба и завист,като земетрсението в Абруцо.И се убедих,че наистина си заслужават епитетите с които се наричат помежду си(да не ме банне Морския :lol: ).Няма да ги казвам,те си ги знаят и заслужават.Само Тича.

Сакън ,Морския сега ще каже че пак излязохме от темата и ще я заключи!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 юни 2009 23:24

blue,lagoon написа:И цаците на рибна борса ти се смеят морски! Но добре,изплющя! Целта оправдава средствата! Бъди здрав! А ако прецениш..... Заключвай и тази! Ами да : Заключваййййййй! :arrow: :o

Всъщност се смея на тебе колко ти е аклъла :lol: .Жалко създание с пъпки и комплекси(не хотелски,а от онези младежките) :) .Деразй,заключваййййй викаш,ще те затворят на 4-ти километър тебе в скоро време ако не се лекуваш и не с Oxy :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 16 юни 2009 23:31

blue,lagoon написа:И цаците на рибна борса ти се смеят морски! Но добре,изплющя! Целта оправдава средствата! Бъди здрав! А ако прецениш..... Заключвай и тази! Ами да : Заключваййййййй! :arrow: :o

БРАВО , ИЗЖИВЕЙ МИГА СИ СЛАВА !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 юни 2009 23:35

А на тебе ти се смеят и жабите в Искъра. :P
Само Черно море.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 16 юни 2009 23:36

Sagittarius написа:
blue,lagoon написа:Всъщност се смея на тебе колко ти е аклъла :lol: .Жалко създание с пъпки и комплекси(не хотелски,а от онези младежките) :) .Деразй,заключваййййй викаш,ще те затворят на 4-ти километър тебе в скоро време ако не се лекуваш и не с Oxy :lol:
Започвам да се притеснявам :roll:
Последна промяна от blue,lagoon на 22 юни 2009 17:09, променено общо 2 пъти.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 16 юни 2009 23:37

garfild8 написа:

А на тебе ти се смеят и жабите в Искъра. :P
Последна промяна от blue,lagoon на 17 юни 2009 15:18, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”