Феновете на Локомотив започнаха протест!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
COVINI

Re: Феновете на Локомотив започнаха протест!

Мнениеот COVINI » 15 фев 2014 12:36

Нещо се обърка смърфчо,аз не съм от Ботев и нямам желание да се забърквам във вашите междуградски спорове кой е по и кой е най.Бъдете мъже винаги,а не само когато ви изнася и опровергайте жълтите си противници като публично призовете Коко да си ходи,след това никой няма да има какво да ви каже.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 15 фев 2014 12:55

COVINI написа:Нещо се обърка смърфчо,аз не съм от Ботев и нямам желание да се забърквам във вашите междуградски спорове кой е по и кой е най.Бъдете мъже винаги,а не само когато ви изнася и опровергайте жълтите си противници като публично призовете Коко да си ходи,след това никой няма да има какво да ви каже.

При най-простото кликване на профила ти показва най-активен в форума на Ботев, явно си имаш фетиш към тях! А това дали ще го призовем публично или не си е наша работа нали?!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 15 фев 2014 14:17

COVINI написа:Много нагли сте станали,като си уреждате мачове с ония изтръпляци и си правите обръщалки всички сте доволни,а сега изведнъж станахте първи радетели за честност.Вашата циничност е по-голяма дори от тази на педофил-учител в детска градина.След като знаете за тото залаганията защо не прекъсвате мачовете или не ви стиска Коко да ви отреже като канадец дърво и тогава да фалирате.

Много ще се радвам да ни просветлиш кои сме ние? Мерси.

Върни се в “Локо Пловдив”