Телекомуникационен гигант е новият спонсор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Телекомуникационен гигант е новият спонсор на Литекс

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 фев 2014 16:46

bilyaletdinov написа:
Ивайло Лудогорец написа:АХХАХАХАХАХА оправи ми настроението , мерси . :mrgreen: :lol: :lol:

Иначе ,тея явно са разбрали ,че в София само лапат . Гришата си знае работата , явно конкуренцията ни ще е изключително жестока. Честито .

Делиорманец, много си отворен, ама след като изядете пердаха от Лацио се връщате обратно в кочинката, нали го осъзнаваш това :?: И както сте много уверени, че ще станете шампиони да не вземе да наследите калъфките ни от миналата година..

Не съм делиорманец , а лудогорец , смешко . И като изядем пердаха какво ? Ще бъде от Лацио поне . Ние достатъчно направихме тази година у нас и в Европа . А ако Лацио бъдат отстранени какво става ?

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 фев 2014 16:47

Ивайло Лудогорец написа:
bilyaletdinov написа:
Ивайло Лудогорец написа:АХХАХАХАХАХА оправи ми настроението , мерси . :mrgreen: :lol: :lol:

Иначе ,тея явно са разбрали ,че в София само лапат . Гришата си знае работата , явно конкуренцията ни ще е изключително жестока. Честито .

Делиорманец, много си отворен, ама след като изядете пердаха от Лацио се връщате обратно в кочинката, нали го осъзнаваш това :?: И както сте много уверени, че ще станете шампиони да не вземе да наследите калъфките ни от миналата година..

Не съм делиорманец , а лудогорец , смешко . И като изядем пердаха какво ? Ще бъде от Лацио поне . Ние достатъчно направихме тази година у нас и в Европа . А ако Лацио бъдат отстранени какво става ?

Ще си изядат ушите от завист.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 фев 2014 18:29

Пукнете се от яд, Газпром отива в Левски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

boko08
Контакти:

Мнениеот boko08 » 11 фев 2014 18:37

donDiego написа:Пукнете се от яд, Газпром отива в Левски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кажи къде го пише бе малоумно говедо. Газпром ако искаха да са станали вече.

haha

Мнениеот haha » 11 фев 2014 18:44

boko08 написа:
donDiego написа:Пукнете се от яд, Газпром отива в Левски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма Боко (Борисов), няма Газпром...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 11 фев 2014 18:46

angelofdeath написа:Не знам, как една компания ще е основен спонсор на два отбора, играещи и едно и също първенство. На фланелките на Левски пише Мтел и договора е дългосрочен, затова ми е чудно, какво лого ще има върху тези на Литекс. Мтел никъде не казват, че се отказват от сините, но тогава, какво става? Преди време ЦСКА играеше с Глобул, а същия Литекс с Бикънект и всичко беше наред. Според мен такива спонсорски договори са абсолютно ненормални. Не мисля, че трябва да се връщаме в 90те години, когато с ВИС-2 си живуркаха големия брат от Герена и малкия от Кюстендил. Не знам при Мтел, как ще са ролите?

Защо да са ненормални, господине? До колкото си спомням, в Португалия "MEO" - telecom, бяха спонсор едновременно на Бенфика, Спортинг Л. и Порто.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
Heo

Мнениеот Heo » 11 фев 2014 18:55

Честито!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 фев 2014 19:00

boko08 написа:

Говедо ли :o :lol: :mrgreen: , говедата схванаха майтапа, ти не
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 фев 2014 19:40

tsonpen написа:Eто как Литекс за пореден път доказва, че е работещ клуб и има бъдеще. Може да не ми е симпатичен Гришата, но не може да му се отрече, че отрочето му функционира и като един икономичен, но доста ефективен отбор. Това го пиша без да знам ставащото в групите по интереси и дали там в глутницата на високо ниво не са оправили сметката по приятелски.

И защо пък не харесваш Ганчев много ми е интересно? :roll:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 фев 2014 20:30

На екипите на Литекс ще пише "Прима". За останалото се сетете сами.

Върни се в “Литекс”