Пловдив остава без спортна зала
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пловдив остава без спортна зала
И аз си го помислих....вижте колко са лоши. А всъщност и на мен ми се струват доста тези пари. Иначе РАМ-а е прав. Вечно сме трън в очите на държавата, разбирай София!
-
- Контакти:
kikooo1912 написа:Това си е направо deja vu. Бойко дестваше по същия начин спрямо Славчо Атанасов, както сега комунистите спрямо Тотев. Явно една майка(червената) ги е раждала всичките. Жалко, че във всички случаи ние сме потърпевшите.
Е това е раковничето.Кметскат власт трябва да съвпада с националната която определя облатен управител.Тогава местната община ще можеда се възползва от проекти.Но Пловдив е опитно поле за прекарване на идеи,които после стават национални.Ако искате да ви цитирам,но не може да ходя да зареждам бензин в Хасково,да си купувам салам в Асеновград и да ходя на Главната в 05.00 за млеко от което синовете ми имаха нужда от тях.Няма да забравя режима на БКП към града ни,защото Пловдив бил синя крепост.Софийски вампири ние не сме ангели.
Трябва отзоваване на всички депутати от Пловдив.Да идват и да обясняват на площада за какво са избрани и какви интереси защитават .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
А колко от вас гласуваха на изборите.Този който е гласувал "за никой",изобщо няма основание за мрънкане,камо ли за претенции.Защото когато аз отидох да гласувам с жената и двете си малки момченца,имаше общо ПЕТ човека около петте секции,които се помещаваха в една сграда.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- venko 1984
- Контакти:
теб главата слуша ли те изобщо?samobotev написа:+1 то затова трябваше да си изберем пак Славчо вместо този крадлив некадърник мамин Тотев.

luxorus написа:А колко от вас гласуваха на изборите.Този който е гласувал "за никой",изобщо няма основание за мрънкане,камо ли за претенции.Защото когато аз отидох да гласувам с жената и двете си малки момченца,имаше общо ПЕТ човека около петте секции,които се помещаваха в една сграда.
Друга тема