Бербатов вече е в Монако
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов вече е в Монако
УСПЕХ НА БЕРБАТОВ !
- olympic teteven
- Контакти:
damyanov1963 написа:olympic teteven написа:Не знам дали ще стигне една цяла страница, ако се изброят всички отбори, които са "привличали" Бербатов досега...
Както е тръгнало и цял том няма да му стигне колега
На прима виста се сетих за цели 24 отбора, но със сигурност са повече...

Дано това не е поредната партенка. Желая му успех!
- Черният козел
- Контакти:
olympic teteven написа:damyanov1963 написа:olympic teteven написа:Не знам дали ще стигне една цяла страница, ако се изброят всички отбори, които са "привличали" Бербатов досега...
На трансферния пазар, Бербо е играч/брокер/от най-висша класа.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Най - богатия клуб взема Бербатов? Чудно ми е просто, нищо лично, ама тия и Меси можеха да вземат, ако искат. Успех!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Най - богатия клуб взема Бербатов? Чудно ми е просто, нищо лично, ама тия и Меси можеха да вземат, ако искат. Успех!
Е, чак най-богатият не е.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Черният козел
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Най - богатия клуб взема Бербатов? Чудно ми е просто, нищо лично, ама тия и Меси можеха да вземат, ако искат. Успех!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
olympic teteven написа:damyanov1963 написа:olympic teteven написа:Не знам дали ще стигне една цяла страница, ако се изброят всички отбори, които са "привличали" Бербатов досега...
Брей,аз не съм чак такъв математик като теб,но ги изкарах 6(това ще е 6-тия му отбор).Дори да ви влеземе в положението(левскари и други малки отбори ,които плюят по голям футболист излязъл от ЦСКА) и да ги умножим по 2, пак не стават 24?!Карай да върви,трансфера на Гарито е по-важен(няма значение,че всъщност е купен от отбор в Сегунда 2)!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Заклет Левскар
Меси е по-слаб.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Черният козел написа:ralka_levskarka написа:Най - богатия клуб взема Бербатов? Чудно ми е просто, нищо лично, ама тия и Меси можеха да вземат, ако искат. Успех!
Играч може да е, ама не е брокер.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!