Как виждате ЦСКА през пролетта
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Как виждате ЦСКА през пролетта
Как ли? Дано запазят четвъртото място...

Трудно ги виждам,ако успеят да се преборят за 3-то място ще е истински успех.
Готов съм да се обзаложа, че след добра зимна подготовка и още две качествени попълнения, ЦСКА ще е основен претендент за титлата тази година ! Успех "армейци" !
-
- Контакти:
Шампиони.
zlatan написа:а къде е Черни,няма го никъде.Позволявам си да пиша щото ми е много скучно и за това.
Мисля че при вас ще има поне още две-три нови имена все пак колега Стойчо ви е тренер.
Този Огнянов е всичко друго но не и централен-поне така беше при дините.
Отбора ви е как да ти кажа на средно ниво.
Играчите ви са само 5-Чочев,Милисавлевич,Гъргора,Валката Илиев,Менди,айде от уважение слагам и Мартин.
Я кажи вашите колко са

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Аз лично съм оптимист за пролетта,а и по принцип.Надявам се да бъдем основен претендент за титлата
Отбора ще бъде по-добре подготвен и обигран,дори и с наличните играчи пак ще сме доста по-добре от есента и ако се плащат заплатите навреме сме супер
,говоря за нашите стандарти
За мене се очертава и доста прилична селекция,като се надявам,че Огнянов е най-доброто ни попадение ,поне за сега.На добичетата ,които се изхождат по темата ,само ще им кажа,ако случайно не са разбрали,че мечката почна да играе и в техния двор
и да се концентрират върху техните проблеми,които почват да набират скорост като лавина по алпийски склон,нека бъдат благодарни,че форматът на шампионата им гарантира 7-то място дори и със селекцията,която провеждат 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
До тук добре върви селекцията и ако обръщате внимание се прави навреме.Липсват ни играчи на 2 поста според мен ляв защитник и централен нападател.Всичко друго имаме пре достатъчно. Много уважавам Тошко Янчев но е време да гледа отстрани играта...всеки пас напред негов е грешен и само маха и се извинява на съотборниците си много тича ама безмислено затва Тоше моля те вземи си полагаемата доза слава края на сезона и се откажи.!!!!
И не казвайте дума против Менди той е най-силния ни защитник с най-голямото сърце в отбора.!!!! Скочи да се бие със говедата на терена от яд вкара си дузпата и нямаше грешно отиграване цял сезон !!!! Той и Милисавлевич са ни бисерите във селекцията от чужденците аз ги искам още дълго във отбора.
Не се заблуждавайте че ехеее с 5 нови ще сме Шампиони но от сега подготвяме супер отбор за следващия сезон във който ще ги попилеем убеден съм.!!!
САМО ЦСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И не казвайте дума против Менди той е най-силния ни защитник с най-голямото сърце в отбора.!!!! Скочи да се бие със говедата на терена от яд вкара си дузпата и нямаше грешно отиграване цял сезон !!!! Той и Милисавлевич са ни бисерите във селекцията от чужденците аз ги искам още дълго във отбора.
Не се заблуждавайте че ехеее с 5 нови ще сме Шампиони но от сега подготвяме супер отбор за следващия сезон във който ще ги попилеем убеден съм.!!!
САМО ЦСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Всичко си зависи от финансите. Ако Александър Чакмаков и "ЦСКА Завинаги" успеят да намерят 5-10 бизнесмени, които да осигурят 80% от бюджета (дай боже!), Томов да уреди така желания спонсор, който щял да дава 1 млн. евро на сезон и да успее по някакъв начин да изчисти повечето задължения, всичко ще е ток.
Тоя сезон целта ни трябва да бъде класиране за Лига Европа и ако може плейоф да стигнем, както завършване на терените пред стадиона и отварянето на сектор "Г" до 5 май 2014. Лятото трябва да започне и реконструкция на сектор "В", но първо трябва да ни дадат стадиона, иначе има чуждестранен инвеститор + "ЦСКА Завинаги".
Тоя сезон целта ни трябва да бъде класиране за Лига Европа и ако може плейоф да стигнем, както завършване на терените пред стадиона и отварянето на сектор "Г" до 5 май 2014. Лятото трябва да започне и реконструкция на сектор "В", но първо трябва да ни дадат стадиона, иначе има чуждестранен инвеститор + "ЦСКА Завинаги".
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Според мен ни трябва един силен спонсор и централен нападател, тип голмайстор от калибъра на Неи. Смятам, че със съкратените заплати на сегашните ни играчи на поста можем да намерим подходящия. Щях да съм доволен ако беше Зико, но явно иска много пари. От българските отбори не виждам, кой би ни свършил работа, като не броим играчи на Лудогорец, Левски и Литекс. Сега е момента шефовете и Стойчо да впрегнат всичките си връзки, зада намерят нужния човек. Няма да е лесно, защото имиджа на първенството ни е лош, парите, които се дават не са много. Има обаче футболисти от Франция, Холандия и Румъния, които са без отбори или са от Втора дивизия, които биха дошли. Или такива, на които трансферите им са провалили последния момент. По-тази линия имаше успешни трансфери, като Грийн в Левски и Гранден в ЦСКА. Иначе е ясно, че за добър играч трябват много пари, а в нашето първенство, дори да вкарва във всеки мач пак не може да си избие заплатата.
Както изглежда, ЦСКА ще има по-добър облик през пролетта. Селекцията в голямата си част завърши преди началото на подготовката и бяха привлечени футболисти само на невралгични постове. Дали това са били най-добрите опции тепърва ще се види, но при условие, че нямаме средства за селекция, не мога да имам някакви свръхголеми очаквания към новодошлите. Струва си да се отбележи и друго - на някои постове имаме твърде много играчи, а при положение, че не участваме в евротурнирите и отпаднахме за купата, това е твърде голям лукс. Например - имаме петима централни защитници и 7 външни полузащитника. Дори да приемем, че Антон Огнянов няма да играе при нас, а Марто ще играе като централен нападател, както досега, то остават Марсиньо, Милесавлевич, Карачанаков, Косоко, Силва и младият Пол Александров като крила. Предполагам също така, че през пролетта ще се налага М'боли на вратата. Така че ЦСКА би могъл да търси продажба на правата на Черни, един централен защитник и две крила, без това да навреди на боеспособността на отбора. От това не само ще може да облекчи поне малко финансовото си положение, но и биха се намерили средства за проблемните позиции ляв защитник и централен нападател.