Селекция и подготовка 2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Официално Ботев се раздели с Борис Галчев
OMG
. Дано не дойде в ЦСКА, ама надали. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Ботев има достатъчно пари за да компенсира с лекота подобна загуба като му намери заместник с нужните качества и му предложи съответните условия. Но пак е тъпичко да не опитат да изкарат някой лев от него.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ха Борис Галчев да ври дето иска ако щте и да ври в монтана хахаха

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Който е отговорен за това е пълен идиот
Честито на ЦСКА за чудесния играч за без пари 

Гигантска грешка на жълтите. Това освобождаване само потвърждава твърденията за уличаване на този играч в участие в черно тото!?
Въпреки, че не съм фен на този отбор, мога спокойно да призная, че Галчев беше най-качествения халф на отбора им и от него се "връзваше" цялата им игра! Естествено заедно с Иршак. Когато Галчев не играе, винаги липсата му на терена е била очевадна.
Когато причините за подобно освобождаване се крият е 100 пъти по-лошо, отколкото хората да останат озадачени и да интерпретират по свой си начин! Но така са решили, така са сторили.
Който го вземе според мен ще спечели!
Въпреки, че не съм фен на този отбор, мога спокойно да призная, че Галчев беше най-качествения халф на отбора им и от него се "връзваше" цялата им игра! Естествено заедно с Иршак. Когато Галчев не играе, винаги липсата му на терена е била очевадна.
Когато причините за подобно освобождаване се крият е 100 пъти по-лошо, отколкото хората да останат озадачени и да интерпретират по свой си начин! Но така са решили, така са сторили.
Който го вземе според мен ще спечели!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Орлето Боби Галчев е сърцат играч!Според мен е голяма загуба за Ботев, но СИНИЯ треньор заложи на СИНИЯ Сърмов!На Ред Уориър ще му кажа че Галчев е с класи по-добър от Тошко Янчев в момента!Смятам, че Боби ще направи трансфер в чужбина!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:Орлето Боби Галчев е сърцат играч!Според мен е голяма загуба за Ботев, но СИНИЯ треньор заложи на СИНИЯ Сърмов!На Ред Уориър ще му кажа че Галчев е с класи по-добър от Тошко Янчев в момента!Смятам, че Боби ще направи трансфер в чужбина!
Има данни за добра кариера в Испания... като бетонджия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Боби скача здраво в мачовете и играе със сърце! +
Лошото е че няма много футбол в него! -
Първото като цяло е хубаво и така трябва, но второто не виждам как може да го оправи като се има предвид на колко години е вече.
Първото като цяло е хубаво и така трябва, но второто не виждам как може да го оправи като се има предвид на колко години е вече.
Чудесна новина за ЦСКА. Един футболист на що-годе добро ниво в отбора.
- botevforever
- Контакти:
Teo написа:Боби скача здраво в мачовете и играе със сърце! +
Това е най-точното мнение за този футболист.
Последна промяна от botevforever на 03 яну 2014 18:35, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)