Европейските русофоби изпаднаха в депресия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Европейските русофоби изпаднаха в депресия

Мнениеот futbolqga » 23 дек 2013 14:16

Andrew Eldritch написа:
wolf написа:
Captain Stottlemeyer написа:
wolf написа:....Живях 2 години в Копенхаген, взимах 3 000 евро на месец чисто след данъци и знаеш ли какво? Пак живях като скот и едвам ми стигаха, а аз не пуша, не се наливам и нямам навика да ходя по клубове....

Вариантите са два:
1. Едвам са ти стигали, защото здраво си пестял и сега си ги харчиш. ;)
2. Ти си идиот... 8-)

Добре дай да ги сметнем, 1000 евро излитат от воле за наем /на стая не апартамент/, ток, вода и интернет ако не и повече..
Четох дотук. Следващия път когато някой ти разказва за ужасно скъпия живот в Дания, пак го питай дали наистина 1000 евро за стая е наема (дори ако включим консумативите)

П.С. Още чакам да се уточниш кой е тъпанаря, който не чете.

Хахах, аз живея в съседна на Дания държава и от първа ръка ви казвам, че квартира можете да намерите за 500 евро месечно. При това квартира с много прилични условия!

А някой говореше, че средният доход не показвал нищо за икономиката. А номиналното БВП на глава от населението (което е №1 критерий при определяне на състоянието на една икономика) и то ли не показва нищо? Защото по този показател вашите дружки русначетата ги няма в първите 50! Въпреки всичките им природни богатства те пак са зле, просто защото цялата им система е прогнила. С тези ресурси, с които разполагат, би следвало да са в тройката, но какво да ги прави човек, като са олигофрени. Лошото е, че явно обаче им остават достатъчно пари за да плащат на изпаднали форумни драскачи. Жалко, че има българи, готови да паднат толкова ниско и да застанат против интересите на родината си, в замяна на няколко рубли.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 дек 2013 14:21

Щом са изпаднали в депресия, значи трябва да ги лекуваме. Мой дълг като доктор е да се заема със случая. На първо време ще им изпиша по една чаша водка и по една рускиня на вечер и до седмица максимум ще се събуждат с песен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 дек 2013 14:22

Futbolqga, среднотатистическия руснак от провинцията, ако дойде тук да живее, ще ни мисли за БОГОВЕ 8-)
Там пътища нямат тия мизерници. Какви топ50 те са мнооого далече от истинита и всичко отива в джоба на олигарсите.

Има много българи предатели, за съжаление. Това се е доказало през историята сега дори във форума можем да ги различим :|
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 дек 2013 14:25

Andrew Eldritch написа:
wolf написа:
wolf написа:....Живях 2 години в Копенхаген, взимах 3 000 евро на месец чисто след данъци и знаеш ли какво? Пак живях като скот и едвам ми стигаха, а аз не пуша, не се наливам и нямам навика да ходя по клубове....

Вариантите са два:
2. Ти си идиот... 8-)

Добре дай да ги сметнем, 1000 евро излитат от воле за наем /на стая не апартамент/, ток, вода и интернет ако не и повече..
Четох дотук. Следващия път когато някой ти разказва за ужасно скъпия живот в Дания, пак го питай дали наистина 1000 евро за стая е наема (дори ако включим консумативите)

o
Аз живях там красавецо, стая с всички консумативи на месец т.н. широк център,сиреч по малко от 10 спирки до центъра излиза 4500-5000 крони /600-650 евро/ без ток и интернет. Стая не апартамент. И то стая която няма дори фасунка за крушка никъде освен в банята и понвкога в кухнята. Само да те светна че тока ти на месец е 100на евро като пазиш икономия. Интернета е 50 евро сносен. Имаш 3 месечен наем за депозит и един наем напред. Магазина не го коментирам, цените в Германия са РАЙ. Имаш милион удръжки от данъци, осигуровки и особено за колата. Никой не ми е разказвал, живях в Osterbro, Brondby и Norrebro. Съседна на Дания страна е едно, 2рата най-скъпа държава в света съвсем друго!!!

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 23 дек 2013 14:33

wolf написа:
Andrew Eldritch написа:
wolf написа:

Вариантите са два:
2. Ти си идиот... 8-)

o
Аз живях там красавецо, стая с всички консумативи на месец т.н. широк център,сиреч по малко от 10 спирки до центъра излиза 4500-5000 крони /600-650 евро/ без ток и интернет. Стая не апартамент. И то стая която няма дори фасунка за крушка никъде освен в банята и понвкога в кухнята. Само да те светна че тока ти на месец е 100на евро като пазиш икономия. Интернета е 50 евро сносен. Имаш 3 месечен наем за депозит и един наем напред. Магазина не го коментирам, цените в Германия са РАЙ. Имаш милион удръжки от данъци, осигуровки и особено за колата. Никой не ми е разказвал, живях в Osterbro, Brondby и Norrebro. Съседна на Дания страна е едно, 2рата най-скъпа държава в света съвсем друго!!!

От цялото ти писание има само една истина. Да, красавец съм. Сега драги другари с дълбоко прискърбие трябва да ви съобщим, че вече има интеренет и лъжите ви много лесно се оборват. Глей ся туканка http://www.boligportal.dk/en/lejebolig/3_room_flat_K%C3%B8benhavn_V_1741601.html?ref=3 17000 крони (2200 ойро) за 163 м2. Не е лошо, а? И говорим за апартамент, не за комуналка от 30 м2 в панелка в Русия.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 23 дек 2013 14:34

Въпроса е:Защо децата на комунягите учат на запад и 70% от тях остават да живеят там? Да знаете някое чедо да се е засилило към Владивосток?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 23 дек 2013 14:37

За сетен път се убеждавам, че по-нагло същество от българина няма...А бе закърпи си първо скъсаните гащи и не се занимавай с другите народи...Бре, все някой друг ни виновен на нас, ако не са турците, то ще са руснаците, ако не са руснаците, то ще са американците или Евросъюза ...Кой е тая балама, дето ще засере личните интереси, за да угажда на някакви бълкански тарикати и мрънкалници... Ега ти робското мислене у тоя народ... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 23 дек 2013 14:37

КАН написа:Въпроса е:Защо децата на комунягите учат на запад и 70% от тях остават да живеят там? Да знаете някое чедо да се е засилило към Владивосток?

Ти си провокатор бе човек. Ей сега ще ти обяснят, че наемите във Владивосток започват да се качват заради постоянния поток емигранти от Запада.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

npeev
Контакти:

Мнениеот npeev » 23 дек 2013 14:41

Мдаа !
"......Тихо мъртвия каза: Не комунист....."
За съжаление все още ги има такива .
Това са подлъгани, надъхани млади момчета, които не са имали възможността да помиришат "Брежневския" и "Живковски" "развит социализъм".

Върни се в “Архив”