Andrew Eldritch написа:Четох дотук. Следващия път когато някой ти разказва за ужасно скъпия живот в Дания, пак го питай дали наистина 1000 евро за стая е наема (дори ако включим консумативите)wolf написа:Captain Stottlemeyer написа:wolf написа:....Живях 2 години в Копенхаген, взимах 3 000 евро на месец чисто след данъци и знаеш ли какво? Пак живях като скот и едвам ми стигаха, а аз не пуша, не се наливам и нямам навика да ходя по клубове....
Вариантите са два:
1. Едвам са ти стигали, защото здраво си пестял и сега си ги харчиш.![]()
2. Ти си идиот...
Добре дай да ги сметнем, 1000 евро излитат от воле за наем /на стая не апартамент/, ток, вода и интернет ако не и повече..
П.С. Още чакам да се уточниш кой е тъпанаря, който не чете.
Хахах, аз живея в съседна на Дания държава и от първа ръка ви казвам, че квартира можете да намерите за 500 евро месечно. При това квартира с много прилични условия!
А някой говореше, че средният доход не показвал нищо за икономиката. А номиналното БВП на глава от населението (което е №1 критерий при определяне на състоянието на една икономика) и то ли не показва нищо? Защото по този показател вашите дружки русначетата ги няма в първите 50! Въпреки всичките им природни богатства те пак са зле, просто защото цялата им система е прогнила. С тези ресурси, с които разполагат, би следвало да са в тройката, но какво да ги прави човек, като са олигофрени. Лошото е, че явно обаче им остават достатъчно пари за да плащат на изпаднали форумни драскачи. Жалко, че има българи, готови да паднат толкова ниско и да застанат против интересите на родината си, в замяна на няколко рубли.