Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Анжи чака Лудогорец в Лига Европа, вижте възможните съперниц
Като знам колко силен отбор са ПСВ и как ги надигра Лудогорец на 2 пъти, значи имат шанс да бият всеки от тези отбори. Но също така гледах и 2-та мача с Черноморец, а украинците тотално надиграха Лудогорец, въпреки положителния баланс срещу тях. Така, че всичко е късмет, Лудогорец са един много добър отбор, но зависи как ще им тръгне мача и дали както и Домусчиев ще случат на удобен/неудобен съперник. Със сигурност ни чакат 2 много интересни мача, които задължително ще гледам и дано Лудогорец победи. Другото са безсмислени сметки и чешене на пръстите по клавиатурите.
Който и да им се падне, пожелавам успех на Лудогорец, българския евробоец. И досега участието им е повече от достойно.
Какво ще направи Лудогорец в Лига Европа през пролетта?
Ще отпадне на 1/16-финал (144)
Ще отпадне на 1/8-финал (187)
Ще отпадне на 1/4-финал (146)
Ще отпадне на 1/2-финал (64)
Ще загуби финала (29)
Ще вдигне купата в Торино през май (372)
Гласували: 942
Ще отпадне на 1/16-финал (144)
Ще отпадне на 1/8-финал (187)
Ще отпадне на 1/4-финал (146)
Ще отпадне на 1/2-финал (64)
Ще загуби финала (29)
Ще вдигне купата в Торино през май (372)
Гласували: 942
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Един Трабзонспор с Бербо ще бъде интересен жребий
(Турците оглавяват групата си но имат гостуване на Лацио в Рим и при загуба стават 2ри
)
- D.Georgiev
- Контакти:
Аз вярвам най-много в простичките неща, а те сочат, че в 3 от 4 случая ще играем с отбор от ЛЕ. Принципно винаги очаквам най-лошото, но след жребия с "Базел" не вярвам пак да изтеглим най-късата клечка. Честно казано разбирам защо Домусчиев и Мисиджан си пожелаха английски тим - при тях е най-вероятно да оставят турнира на страна, за сметка на първенството. Аз също си пожелавам отбор, играещ техничен футбол, било то и "Базел" отново. Срещу тях стояхме по-добре отколкото срещу украинците.

D.Georgiev написа:Аз вярвам най-много в простичките неща, а те сочат, че в 3 от 4 случая ще играем с отбор от ЛЕ. Принципно винаги очаквам най-лошото, но след жребия с "Базел" не вярвам пак да изтеглим най-късата клечка. Честно казано разбирам защо Домусчиев и Мисиджан си пожелаха английски тим - при тях е най-вероятно да оставят турнира на страна, за сметка на първенството. Аз също си пожелавам отбор, играещ техничен футбол, било то и "Базел" отново. Срещу тях стояхме по-добре отколкото срещу украинците.
Като спомена Базел до преди 50 минути водеха срещу втория в класирането като гости с два гола на Салах.Чувам че Тотнъм ще изкара 20 милиона паунда за него.Базел без Салах е по-слаб,но си остава по-силен от Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
D.Georgiev написа:Аз вярвам най-много в простичките неща, а те сочат, че в 3 от 4 случая ще играем с отбор от ЛЕ. Принципно винаги очаквам най-лошото, но след жребия с "Базел" не вярвам пак да изтеглим най-късата клечка. Честно казано разбирам защо Домусчиев и Мисиджан си пожелаха английски тим - при тях е най-вероятно да оставят турнира на страна, за сметка на първенството. Аз също си пожелавам отбор, играещ техничен футбол, било то и "Базел" отново. Срещу тях стояхме по-добре отколкото срещу украинците.
Е да ама един Тотнъм мачка и с резервите
- D.Georgiev
- Контакти:
runnersa написа:D.Georgiev написа:Аз вярвам най-много в простичките неща, а те сочат, че в 3 от 4 случая ще играем с отбор от ЛЕ. Принципно винаги очаквам най-лошото, но след жребия с "Базел" не вярвам пак да изтеглим най-късата клечка. Честно казано разбирам защо Домусчиев и Мисиджан си пожелаха английски тим - при тях е най-вероятно да оставят турнира на страна, за сметка на първенството. Аз също си пожелавам отбор, играещ техничен футбол, било то и "Базел" отново. Срещу тях стояхме по-добре отколкото срещу украинците.
Е да ама един Тотнъм мачка и с резервитеТо верно че и групата им е обидно слаба де...
Тотнъм няма как да ни се паднат, класираха се първи в групата си и ги избегнахме.

D.Georgiev написа:runnersa написа:D.Georgiev написа:Аз вярвам най-много в простичките неща, а те сочат, че в 3 от 4 случая ще играем с отбор от ЛЕ. Принципно винаги очаквам най-лошото, но след жребия с "Базел" не вярвам пак да изтеглим най-късата клечка. Честно казано разбирам защо Домусчиев и Мисиджан си пожелаха английски тим - при тях е най-вероятно да оставят турнира на страна, за сметка на първенството. Аз също си пожелавам отбор, играещ техничен футбол, било то и "Базел" отново. Срещу тях стояхме по-добре отколкото срещу украинците.
Е да ама един Тотнъм мачка и с резервитеТо верно че и групата им е обидно слаба де...
Тотнъм няма как да ни се паднат, класираха се първи в групата си и ги избегнахме.
Верно бе
Parmalat написа:D.Georgiev написа:Аз вярвам най-много в простичките неща, а те сочат, че в 3 от 4 случая ще играем с отбор от ЛЕ. Принципно винаги очаквам най-лошото, но след жребия с "Базел" не вярвам пак да изтеглим най-късата клечка. Честно казано разбирам защо Домусчиев и Мисиджан си пожелаха английски тим - при тях е най-вероятно да оставят турнира на страна, за сметка на първенството. Аз също си пожелавам отбор, играещ техничен футбол, било то и "Базел" отново. Срещу тях стояхме по-добре отколкото срещу украинците.
Като спомена Базел до преди 50 минути водеха срещу втория в класирането като гости с два гола на Салах.Чувам че Тотнъм ще изкара 20 милиона паунда за него.Базел без Салах е по-слаб,но си остава по-силен от Лудогорец.Лацио ми изглежда интересен жребий.
Лацио нямат защита тази година, така че двубой с Лудогорец наистина ще е интересен.