Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
PeterForsberg
- Контакти:
Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05
suareshampion написа:PeterForsberg написа:Умирам от смях,като чета поредните дози оптимизъм,които впоследствие прерастват в драматизъм,след като срещаме сериозен отпор от добре подредени и надъхани тимове.Някой да ми припомни за някоя убедителна наша победа като гост от началото на сезона,та да сме чак такива оптимисти и да си говорим за победи с 3,4 или 5 гола?!?Халфовете ни в момента трудно доминират,играем слабо през вторите полувремена,трагични сме при статични положения,а точно тва е била силата на отборите,водени от Брус през годините,а защитата ни се пропуква твърде лесно.Хъл са кофти съперник,който от началото на сезона сериозно измъчи Шити и спърс като гост и заслужават някакъв респект,а като домакин има една загуба.
Няколко неща са ми интересни за този доста тежък мач.
1.Кой ще играе ляв бек.
2.Ще има ли промени в двойката Шкъртел-Агер/в центъра на защитата трябва да се спре с тези ротации и да се избере една постоянна двойка,но не съм убеден в точно тази и способността и да бъде на високо ниво в продължителен период от време/.
3.Ще стартира ли Алън след многото критики,които отнесе заради пропуска си/по мое мнение Джо игра солидно и заслужава да остане титуляр.
4.Ще стартира ли Стъридж след неочакваната и сериозна критика от БР за физическото му състояние,а и последвалия отговор от него.
Ако визираш мен ,оптимизмът ми зависи от стартовия състав. Преди Евъртън бях голям оптимист,но като видях състава и ми стана лошо .
Излезем ли с тоя състав ,който аз искам ,още до 20 минута ще е 0-2 .
За мен Сисоко ще влезе в час ,рано или късно. Ай стига бе ,има сумати мачове за ШЛ ,игра в силни отбори като Лион и Валенсия ,изключитлено опитен играч ...няма как да не влезе в час.
Аз ако съм ,Шкъртел не само ,че няма да го пусна в тоя мач ,ами и до края на годината и януари го продавам . Агер нека остане .Агер до Туре или до Сако ,ще е много по спокоен и стабилен . Но за титулярна двойка ,по принцип ,аз отдавна съм за Туре -Сако.
Алън трябва задължително да е титуляр. Алън в момента е много по добре от Джерард и Хендерсън . Повече движи от Джерард и е по креативен от Хендерсън . Заедно с Лукас зад гърба му и Коутиньо пред него ще задържаме повече топката и определно ще изглеждаме по добре .
Стъридж ако е напълно здрав ,ще стартира. Тук няма място за сърдене от треньора . Сезона е може би най важния от много години насам ! Целта е задължителна и винаги трябва да излиза с най доброто ,без да обръща внимание на странични фактори.
Не е конкретно за теб.Ралка_левскарка,малкия,дето е фен на Байерн,има и още.За мен лично тва ще е поредния тежък мач и независимо с какъв резултат,победата е задължителна.
-
suareshampion
wolf написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=460349
йес бе, няма да го гледаме тоя олигофрен.
Ибе ми стана още по голям любимец
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
ralka_levskarka написа:Над 2.5 дали ще излезе?
Аз ще го играя ПП/КР 2/2 на 2.30. Убеден съм, че ще излезе.
Дани Стъридж е получил увреждане на глезена и е напуснал днешната тренировка с помощта на патерици
Веднага са го пратили на скенер и резултатите ще излезнат утре.
Инфото е на Тони Барет от Таймс
В сайта има снимки от тренировката и там е усмихнат, може накрая да е станало нещо. Дано всичко да е наред
Аспас е тренирал с основната група, Коутиньо обаче го няма на нито една снимка
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... y-pre-hull
Инфото е на Тони Барет от Таймс
Liverpool fear Daniel Sturridge could be facing a lengthy absence after the forward suffered suspected ligament damage to his left ankle in training yesterday.
Sturridge was unable to continue after falling awkwardly and left the Melwood training ground on crutches. He was sent for a scan to establish the extent of the problem and Brendan Rodgers, the Liverpool manager, expects to receive the prognosis today.
В сайта има снимки от тренировката и там е усмихнат, може накрая да е станало нещо. Дано всичко да е наред
Аспас е тренирал с основната група, Коутиньо обаче го няма на нито една снимка
- Karsa Orlong
- Контакти:
wolf написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=460349
йес бе, няма да го гледаме тоя олигофрен.
"Един от основните защитници на Ливърпул Мартин Шкъртел, който напоследък се намира в отлична форма..."
-
suareshampion
LIMASSOL написа:Дани Стъридж е получил увреждане на глезена и е напуснал днешната тренировка с помощта на патерици![]()
![]()
![]()
Инфото е на Тони Барет от ТаймсLiverpool fear Daniel Sturridge could be facing a lengthy absence after the forward suffered suspected ligament damage to his left ankle in training yesterday.
Sturridge was unable to continue after falling awkwardly and left the Melwood training ground on crutches. He was sent for a scan to establish the extent of the problem and Brendan Rodgers, the Liverpool manager, expects to receive the prognosis today.
В сайта има снимки от тренировката и там е усмихнат, може накрая да е станало нещо. Дано всичко да е наред![]()
Аспас е тренирал с основната група, Коутиньо обаче го няма на нито една снимкаhttp://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... y-pre-hull
Aй стига бееееее ???? Е нали вчера след тренировката Роджърс каза ,че бил добре ? Ееееееееебати ташака . Ако е увреден глезен ,отидоха още 2-3 месеца ! Къв топ 4 ...пълен абсурд !
Еееее не . Писна ми от контузиите му на Стъридж. Много е чуплив .Много.
Роджърс да взима ,задължително нападател и то още в началото на януари ,както взе Стъридж миналата година . Задължително !!! Митроглу ли ще е питроглу ли ,не ме ебе ,да взима някой ,че ми писна от тоя чупливия
При това положение ,точно в най важния период ,трябва да разчитаме на Аспас. Дано това момче надскочи себе си и да бележат заедно с Луис на върха на атаката. Ебати късмета. Винаги някой важен играч ,се контузва в тоя отбор.
Ся срещу Хъл ,пак ще ми пусне 337474 халфа ...това автоматично означава ,че и Джерард и Хендерсън ще започнат
Вчера на пресконференцията ,дал добър коментар за Луис Алберто . Дано го пусне поне него титуляр най накрая ,на мястото на Хендерсън и дано не обърка пак защитата .
За Коутиньо абсурд да има нещо . Последния въпрос към него беше за други контузени ,той каза ,че няма . Но мен ми е интересно ,защо тая пресконференция не се прави след тренировката ? Прец цялото време говори ,че Стъридж е в перфектно състояние и малко след това излизат информации ,че е с увреден глезен ?! Смях. Изчакай тренировката да свърши и тогава давай пресконференции ??
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Между другото искам да отбележа ,огромния напредък ,който показваме при статични положения в наша полза !
Срещу УБ вкарахме от статично ,срещу Фулъм два пъти а срещу Евъртън цели три пъти !
Ливърпул създава много положения при Роджърс и това води до много фалове и корнери в наша полза . До скоро не можехме да се възползаме от ситуациите ,но от три мача насам ,нещата изглеждат перфектно .
Най накрая оправихме слабоста си ,за която говоря от една година насам . Дано само сме постоянни в това отношение .
Освен това и вкараваме много голове ,от както Роджърс дойде . Преди това ,отбелязването на голове при легендата особено ,бяха мираж.
Тук нещата ,отново опират ,до правилния поглед на Роджърс за атаката на Ливърпул ,която предимно е свързана със Суарес. Той сложи правилния човек до него и зад него . Стъридж и Коутиньо показаха ,колко е важно един треньор да има нюх към нещата.
Сега ще видим ,следващите ходове му за офанзивни играчи . През януари трябват поне 2 . Един халф и един нападател . Надявам се и тоя път да улучи десетката.
Срещу УБ вкарахме от статично ,срещу Фулъм два пъти а срещу Евъртън цели три пъти !
Ливърпул създава много положения при Роджърс и това води до много фалове и корнери в наша полза . До скоро не можехме да се възползаме от ситуациите ,но от три мача насам ,нещата изглеждат перфектно .
Най накрая оправихме слабоста си ,за която говоря от една година насам . Дано само сме постоянни в това отношение .
Освен това и вкараваме много голове ,от както Роджърс дойде . Преди това ,отбелязването на голове при легендата особено ,бяха мираж.
Тук нещата ,отново опират ,до правилния поглед на Роджърс за атаката на Ливърпул ,която предимно е свързана със Суарес. Той сложи правилния човек до него и зад него . Стъридж и Коутиньо показаха ,колко е важно един треньор да има нюх към нещата.
Сега ще видим ,следващите ходове му за офанзивни играчи . През януари трябват поне 2 . Един халф и един нападател . Надявам се и тоя път да улучи десетката.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Да,за Стъридж новините са лоши.От началото на сезона не може да излезем с пълен титулярен състав.Енрике с тежка контузия,сега Стъридж може да пропусне минимум 6 седмици/Гардиън,Телеграф/,но окончателните резултати за него ще са ясни утре.Отделно,че вчера е имало и леки притеснения за състоянието на Суарес,а и вече се вижда как му влизат разни дървосекачи,а реферите блеят.Смях.Шрек рита като кон играч без топка,а след тва ФА мълчат...
Явно единия вариант е да излезем със същите играчи,които започнаха мача с Евъртън,но според мен е хубаво да видим в игра Моузес,който доста ни пораздвижи,след като влезе в игра.
Явно единия вариант е да излезем със същите играчи,които започнаха мача с Евъртън,но според мен е хубаво да видим в игра Моузес,който доста ни пораздвижи,след като влезе в игра.
Ако наистина е сериозна травмата на Стъридж(дано не е), това е шансът на Аспас да се докаже и да намери мястото си в отбора, или безвъзвратно да тръгне по стъпките на Борини. Дано Суарес му помогне повече отколкото му помогна Стъридж.