honda написа:Der Führer написа:ivan56 написа:На всякъде по света е чест да играеш за националният отбор на страната си,само не и в България.Където клубните интереси са пред националните,а по -лошото е ,че и доста от феновете са съгласни с тази клубна политика.
Навсякъде по света когато има обявени дати за националните отбори ... няма мачове от първенствата и турнири за купите . Мадански да си адресира оплакванията към БФС . На мястото на Лудогорец и аз нямаше да пусна Терзиев , при положение че е един от двама централни защитници в отборта .
А би ли обяснил как така същия този отбор на Лудогорец освободи Роман Безяк за приятелски мач на Словения, а спря Г.Терзиев за официален мач на младежкия национален отбор на България. Интересно Лудогорец български или словенски отбор е?
ами не си прав Хонда. Все пак Словения имат важна контрола с отбора на Канада! Така че Безяк трябва да бъде освободен! и контролата е на 19 ноември, т.е още не е минала. Той можеше да си играе с беройците, нали?
но понеже ФИФА си е ФИФА, Петричев и другите герои ги стяга чепика да не стане проблем...а тука, каква е драмата...Боби Мих го държат за топките, Мадански е никой, просто е сложен да води отбора......Иначе Терзиев няма да го пусна и аз, все пак той крепи отбора и досега като не игра 3 месеца всичко се срути
ВЪПРОС: Защо никой не постави въпроса защо не е пуснат от литекс Никола Колев в U19 за Квалификациите в Севлиево?
и още един въпрос имам, ама вие нали гледате А групата, няма да ви го поставям : )