Тони Силва подсилва ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тони Силва подсилва ЦСКА
Не се карайте!Другата седмица,вероятно ще има контрола с някой третодивизионен тим,за да му се преценят качествата в игрова обстановка.А и ние,каквото и да мислим,тежката дума ще я каже Стойчо.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Кировец написа:Red joker написа:
Не разбирам с кво точно те правя на луд-само ти посочих некой факти, при това очевадниАко ти не ги приемаш-въпрос на гледна точка
Знам, че днес Сидибе е свършил с футбола, но от къде на къде един 20 тодишен няма шанс да се превърне в успешен? След като един път е хванал око на големите, що да не свърши работа на прохождащите?
Теоритически и пожелателно, си прав

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Кировец написа:Red joker написа:
Не разбирам с кво точно те правя на луд-само ти посочих некой факти, при това очевадниАко ти не ги приемаш-въпрос на гледна точка
Знам, че днес Сидибе е свършил с футбола, но от къде на къде един 20 тодишен няма шанс да се превърне в успешен? След като един път е хванал око на големите, що да не свърши работа на прохождащите?
Теоритически и пожелателно, си правВ сегашното положение, клуба ни май няма избор,така че кво дойде ,все е добре дошло
Кофтито е ,че съм„ закачил“ малко от златните периоди на отбора и по тази причина ,май че съм прекален максималист и естет,на фона на днешния упадък,но трябва да се приема действителността във всяко едно отношение
-няма как
+1
CSKA 78 написа:Не се карайте!Другата седмица,вероятно ще има контрола с някой третодивизионен тим,за да му се преценят качествата в игрова обстановка.А и ние,каквото и да мислим,тежката дума ще я каже Стойчо.
Така и трябва. Аз лично силно се надявам това момче да покаже качествата, които са ну отворили не малки порти в световния футбол. Вероятно няма да е новия Луиш Нани или Роналдо, но нашия клуб може да спечели, ако проявим търпение, защото това е пътят, който трябвада вървим щем не щем, а както виждаме големите отбори не си позволяват този лукс, затова този младеж днес е в ЦСКА на проби.
- arekusanderu
- Контакти:
Кировец написа:arekusanderu написа:Такива като този има доста във Вгрупа.Просто в ЦСКА няма заинтересовани професионални скаути.
Ще бъда по-оригинален от теб - кажи ми 1 футболист преминал през школите на Ливърпул, Челси или Барнзли, ако щеш, в българската В група.
Ти клипа Гледали,доволен ли си.........аз НЕ.
FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Кировец написа:arekusanderu написа:Такива като този има доста във Вгрупа.Просто в ЦСКА няма заинтересовани професионални скаути.
Ще бъда по-оригинален от теб - кажи ми 1 футболист преминал през школите на Ливърпул, Челси или Барнзли, ако щеш, в българската В група.
Ти клипа Гледали,доволен ли си.........аз НЕ.
Ти пък кога си бил последно на мач от В група и силно си се интересувал от качествата на момчетата там, та говориш глупости с обобщителен характер? Имало доста такива - хайде, дай един пример за млад футболист трениран в школата на Ливърпул, който днес си цъка из В група.

Достатъчно беше да си оставиш мнението, че си против, защото не ти харесва клипа и подбраните моменти, а не да се правиш на оригинален или да се усмихнеш на заглавието на темата и да подминеш като джентълмен, но не би...

Макар и да съм сигурен, че ако така се раздава с червената фланелка и финтира умело противниците набързо ще направи име в България, приемам мнението ти и продължавам да се надявам да подпише с ЦСКА!

-
- Контакти:
Вече ми омръзна в ЦСКА да се влачат някакви смешни индивиди от долните дивизии на Европа. Толкова ли сме го закъсали, че да прибираме на проби всеки, който не го искат никъде? Сега и този Силва, кой го доведе по-никое време? Да не излезе, че е страшилище, като синия Силва, който все още не може да вкара гол в новия си отбор. Стойчо иска чужденци, които да не му създават грижи. Единствения плюс на това момче е, че е на 20 години. Сериозен минус обаче е факта, че не си е намерил отбор, а има добра визитка. Не си обяснявям, как от Ливърпул и Челси изведнъж каца на Армията. Явно има някакъв проблем! Дано не съм прав и Силва да ме опровергае, но досега все не отцелваме с таланти идващи от големи клубове. Щом е пристигнал да го пуснат в две контроли или да подпише за няколко месеца и ако става да остане. Ако се провали да си хваща пътя към Англия. Едва ли е по-лош от Морейра, Ревсон и Кировски. Въпроса е, че ще изяде мястото на някое българско момче, което заради него ще трябва да ходи по Б група да се обиграва. Там на прекрастните терени и условия се е отказал не един талант.
angelofdeath написа:Вече ми омръзна в ЦСКА да се влачат някакви смешни индивиди от долните дивизии на Европа. Толкова ли сме го закъсали, че да прибираме на проби всеки, който не го искат никъде? Сега и този Силва, кой го доведе по-никое време? Да не излезе, че е страшилище, като синия Силва, който все още не може да вкара гол в новия си отбор. Стойчо иска чужденци, които да не му създават грижи. Единствения плюс на това момче е, че е на 20 години. Сериозен минус обаче е факта, че не си е намерил отбор, а има добра визитка. Не си обяснявям, как от Ливърпул и Челси изведнъж каца на Армията. Явно има някакъв проблем! Дано не съм прав и Силва да ме опровергае, но досега все не отцелваме с таланти идващи от големи клубове. Щом е пристигнал да го пуснат в две контроли или да подпише за няколко месеца и ако става да остане. Ако се провали да си хваща пътя към Англия. Едва ли е по-лош от Морейра, Ревсон и Кировски. Въпроса е, че ще изяде мястото на някое българско момче, което заради него ще трябва да ходи по Б група да се обиграва. Там на прекрастните терени и условия се е отказал не един талант.
Брат и аз не си обяснявам как Мишо Александров от ЦСКА и Леверкузен е отхвърлен, щото е отличен дрибльор, а днес за Лудогорец освен да дриблира къса и мрежи.
Всъщност имам отговор - това е млад футболист, който във всеки момент е могло да изригне и малката частица потенциал се е задействала, защото някой е повярвал неговите умения и положени усилия.
- arekusanderu
- Контакти:
Кировец,ти май си се объркал малко.Никой не обсъжда темата от къде идва негъра.Нас ни интересува качествата МУ.А те неса за ЦСКА.И да знаеш че съм играл и гледал доста повече мачове във А,Б,В групи от теб. 

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Кировец,ти май си се объркал малко.Никой не обсъжда темата от къде идва негъра.Нас ни интересува качествата МУ.А те не са за ЦСКА.И да знаеш че съм играл и гледал доста повече мачове във А,Б,В групи от теб.
В коя версия на FM си играл в А,Б и В група, щото на моята 2010 В група не мога да играя