ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Re: ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Мнениеот Shtuka » 12 ное 2013 11:56

parvanoff написа:
MuFc1878 написа:Да разбирам, че случаят не е като преминаването на Фиго от Барса в Реал М. По-скоро претенциите ви са за начина, по който реши да напусне клуба :?
За мен обаче решението му е напълно оправдано. Стана на 29 години, а трофей никакъв. Дали Меси щеше да се кефи да вкарва по 50 гола на сезон, а таван за каталунците 4-то място! Някои играчи искат силните им игри да бъдат отплатени с краен успех в даден турнир, в което не виждам нещо лошо. Това разбира се си е мое виждане по въпроса.

Всичко е въпрос на мислене и морални качества. Венгер спокойно можеше да го изхвърли, ако бе като него, когато имаше Анри в атаката, а Перси бе доста често контузен. Дори се опитваше да му намери място в отбора и доколкото се сещам го пускаше крило, само и само, за да играе. Както сега всъщност прави същото и с Уолкът, като го пуска понякога централен нападател. Почти същото стана и с Фабрегас. Венгер го върна за големия футбол, след като от Барса го бяха отписали, а той му се отблагодари като направо си изнуди клуба да го продадат. Моето мнение пък е следното. Не всичко в живота е титли, купи и пари. Има и някои по-ценни неща като морал, чест, достойнство, благодарност, признателност и т.н. И това е разликата между Венгер и Перси. Затова и първият е велик, а вторият просто добър играч. Отделен въпрос е и отношението към привържениците на отбора. А трети въпрос е дали титлите и купите са повече от красотата, която носи играта на един отбор. За Арсенал никога не съм бил недоволен-винаги ми е харесвала играта им-поне, откакто имам възможност да ги наблюдавам. ;) Въпрос на мислене, както се казва. ;)

+100
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Върни се в “Арсенал”