Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Кой защитава Лудогорец Кашу и Литекса най-големите селяндури 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
dodo7271 написа:BadBoy написа:Ако следиш внимателно темата щеше да си спестиш доста въпроси, а като сме на тази тема, Лукоил трови бургазлии, а плаща данъци в София, но това вероятно ти е угодно.
Вероятно не знаеш, как се формира бюджета на община, но си тръгнал да важничиш, а и гледам, че нищо не ти е ясно за МДТ
Разводняваш темата, защото не ти изнася отговораИ понеже няма какво да кажеш, тръгваш на лични обиди. Просто попитах защо парите от Газпром се наричат държавна помощ, а тези от държавния бюджет???
Ами да ти кажа, че когато държавата ти търси и намира спонсор това е държавна помощ. когато държавата прибира приходите на общините-това какво е. тя не трябва ли да дава нещо и за тях? Освен това.. следи устните ми- стадионът в Разград все още е общинска собственост, но Домусчиев е вложил средства за ремонта му. Вие колко средства вложихте в Герена преди да ви го хариже Софиянски?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Работата е там, че Домусчиев иска общината да е съпричастна. И това е неговият стил. Иска съпричастност от феновете също, като плащаме билети на сериозни за България цени. На мен ми харесва този подход, защото така всеки оценява това, което се прави и го приема малко или много като свое и то придобива повече стойност.
Не че Домусчиев не може да построи стадион за 16 млн. лева. Може. Не че има и съществена разлика дали ще извади 16, 18 или 20 милиона. Но общината ще спечели от такъв стадион и е най-нормално да участва финасово и да поеме също отговорност. Печелим и феновете, затова и ние си плащаме поне билетите.
Сделката е доста добра за общината. Друг въпрос е може ли наистина общината да извади парите. И не на последно място да не стане българска работа - завист, чудене тип "този сега как се опитва да ни измами", политически борби, мудност, страх, спотайване и т.н. Много често управляващите предпочитат нищо да не правят, защото така по-трудно могат да ги обвиняват в грешки.
Не че Домусчиев не може да построи стадион за 16 млн. лева. Може. Не че има и съществена разлика дали ще извади 16, 18 или 20 милиона. Но общината ще спечели от такъв стадион и е най-нормално да участва финасово и да поеме също отговорност. Печелим и феновете, затова и ние си плащаме поне билетите.
Сделката е доста добра за общината. Друг въпрос е може ли наистина общината да извади парите. И не на последно място да не стане българска работа - завист, чудене тип "този сега как се опитва да ни измами", политически борби, мудност, страх, спотайване и т.н. Много често управляващите предпочитат нищо да не правят, защото така по-трудно могат да ги обвиняват в грешки.
[center]
[/center]

Няма да е лошо ако стане. Въпреки, че аз съм сигурен че Домусчиеви ако откаже държавата ще си почнат и без тия 4 млн.лв. но няма лошо и държавата да помогне. И без това парите, които отделя за спорт и култура са мижави, а така поне с малко пари ще участва в нещо сравнително голямо и ще има и малко PR естествено. Така, че и двете страни са заинтересовани.
Levskar_90 написа:Кой защитава Лудогорец Кашу и Литекса най-големите селяндури
Друго си е да си от квартал Добрич Юг и да си левскарче, нали?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- El Commandante
galin56 написа:Въпреки, че аз съм сигурен че Домусчиеви ако откаже държавата ще си почнат и без тия 4 млн.лв.
Aхаха,най-накрая некой позна верния отговор....

На Кирил му е прес уя дали общината ше даде 4 млн или не, той така или иначе е решил да го прави тва...особено сега ако засили Мисиджан нанякъде за 4-5 милиона паунда.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:galin56 написа:Въпреки, че аз съм сигурен че Домусчиеви ако откаже държавата ще си почнат и без тия 4 млн.лв.
Aхаха,най-накрая некой позна верния отговор....:):)
На Кирил му е прес уя дали общината ше даде 4 млн или не, той така или иначе е решил да го прави тва...особено сега ако засили Мисиджан нанякъде за 4-5 милиона паунда.....
Както вие засилихте Неделев ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
tsonpen написа:Работата е там, че Домусчиев иска общината да е съпричастна. И това е неговият стил. Иска съпричастност от феновете също, като плащаме билети на сериозни за България цени. На мен ми харесва този подход, защото така всеки оценява това, което се прави и го приема малко или много като свое и то придобива повече стойност.
Преди малко някой написа , че си бил интелигентен ! Ти прочети ли това което си написал преди да го изпратиш а ?! Имаш ли си на идея колко много пари за община Разград са тези 4 млн а ?!
Имаш ли си на идея от билети кога ще се върнат само тези 4 млн а ?! По твоята логика всеки отбор(в град колкото Разград и по - голям) може да иска 4 млн за своя стадион !!!
Това с искане на пари на Кирето сме гледали - нали крънка някакви пари за ДЮШ - не знам само дали му ги дадоха !!! Ако държавата ви даде 4 млн за вашето стадионче всеки БГ фен ще ви мрази !!!
С какво сте повече от Черно Море , Берое , Бдин , Етър , Локо Пд или който да било клуб който играе в А или Б група а ?! Айде стига спонсорство от държавата !!! Като иска да строи Кирето да се оправя сам !!!
Последна промяна от iliyan на 13 окт 2013 21:11, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Кашчей написа:dodo7271 написа:BadBoy написа:Ако следиш внимателно темата щеше да си спестиш доста въпроси, а като сме на тази тема, Лукоил трови бургазлии, а плаща данъци в София, но това вероятно ти е угодно.
Вероятно не знаеш, как се формира бюджета на община, но си тръгнал да важничиш, а и гледам, че нищо не ти е ясно за МДТ
Разводняваш темата, защото не ти изнася отговораИ понеже няма какво да кажеш, тръгваш на лични обиди. Просто попитах защо парите от Газпром се наричат държавна помощ, а тези от държавния бюджет???
Ами да ти кажа, че когато държавата ти търси и намира спонсор това е държавна помощ. когато държавата прибира приходите на общините-това какво е. тя не трябва ли да дава нещо и за тях? Освен това.. следи устните ми- стадионът в Разград все още е общинска собственост, но Домусчиев е вложил средства за ремонта му. Вие колко средства вложихте в Герена преди да ви го хариже Софиянски?
АЗ пък винаги съм се възхищавал на чорбарите как изнасилват фактите и превръщат лъжите в истина. Гледай сега, ти не си идиот, нали? И разбираш каква е разликата между общински и държавен, нали? Темата започва с думите как кметът на Разград е искал премиера 4 милиона за стадиона. Орешарски е премиер на България. Кметът на Разград, ако иска да даде на Домусчиев и 400 милиона от бюджета на община Разград. Но той иска пари от бюджета на България, а това е същото, срещу което Домусчиев плачеше преди два месеца, когато ставаше дума за Газпром.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Levskar_90
Кашчей написа:Levskar_90 написа:Кой защитава Лудогорец Кашу и Литекса най-големите селяндури
Друго си е да си от квартал Добрич Юг и да си левскарче, нали?
Или да съм влах и да съм от Ман Ютд, нали ?

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА