haha написа:Клипърс и Хюстън май не знаят, какво е да играеш защита.
Хауърд и Хардън ги разбиха...!!!
а Пау Гасол за пореден път бе като булдозер под коша...жалко че Лейкърс пак паднаха...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Клипърс и Хюстън май не знаят, какво е да играеш защита.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Drunken_Master написа:haha написа:Клипърс и Хюстън май не знаят, какво е да играеш защита.
Хауърд и Хардън ги разбиха...!!!
а Пау Гасол за пореден път бе като булдозер под коша...жалко че Лейкърс пак паднаха...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Drunken_Master написа:Боли ме шпека за Хийт.Супер неприятен отбор ми е.Пълен с дървета.Рей Алън май е единственият техничар от там...
Жалко за Лейкърс,а Спърс са шампиони тая година !
Боли ме шпека за Хийт.Супер неприятен отбор ми е.Пълен с дървета.Рей Алън май е единственият техничар от там...
Жалко за Лейкърс,а Спърс са шампиони тая година !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта