Защо Камбуров не е в националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Re: Защо Камбуров не е в националния отбор?

Мнениеот thevortex » 28 май 2009 23:16

Според мен Камбуров няма за къде да бърза. Шанса на Локото в момента е да вземе две победи а Черно Море да падне или да искара равен два пъти. Малък е но първенството не е приключило.
В най-вероятния случай ще се готвим за следващото първенство и така. Надявам се определените хора да си направят нужните изводи и да вземат нужните мерки.
Да срещу ЦСКА, съдията ги подпря, но ние пропуснахме сумати голови положения, докато тези на ЦСКА бяха 2-3.
Дали съдията е некъдърен, дали е подкупен, дали еди си кво си там няма значение.
Важното е момчетата да дават всичко от себе си и да стават все по-добри.
Имам пожелание към отборите, които ще играят в турнирите на Европа: Дайте всичко от себе си! Аз ще викам за всеки един от тях. Така другата година може да имаме повече места за български отбори. Което според мен трябва да е общата цел.
А за другата година си пожелавам по-атрактивно и по-интересно първенство, с по-малки изгъзици, некъдърни съдии, малоумни далавери...

pelev73
Контакти:

Мнениеот pelev73 » 28 май 2009 23:20

фенсъм на левски но замен приналичието на бербатов мартин и божинов няма нужда от камбуров който иначе е добър футболист

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 май 2009 23:21

slavia_forever написа:
PFC Litex написа:Искам да те питам, кои са извиканите от Литекс за мача с Ейре и те на какви постове играят?
Модерирането няма общо с това, което се пише, а това, колко теми съм локнал - ми аз вече не го правя, че ме мързи.

Имах предвид миналите повиквателни, на играчи на Литекс, визирайки мнението ти:
PFC Litex написа:Миналият път Мъри беше нападнат, че извикал трима от Литекс. Сега защо не вика Камбуров.
Никога няма да ни се угоди.
От тези, които са извикани от нашето първенство мисля, че всички повиквателни са точни и на място.

Миналия път Камбуров, отново не беше извикан.

Резултатите от предишните две квалификации, какви са?
Въпросните повикани от Литекс, как се представиха?
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 28 май 2009 23:26

Paranoid написа::?:

Ми слушай са... не е трудно да се сетиш при нападатели като Бербатов .. Божинов ... Рангелов кога ще вземат някой от смешното ни БГ първенство вместо някой от клубове като Манчестър ? За това.. ;)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 28 май 2009 23:28

sedem_!_dva написа:
birabecks написа:Не ми се говори за Евро-сцената...Ааааа,чакай малко...Ти говориш за УЕФА,пък аз се сетих за Шампионската лига.Не отричам качествата на Стоилов,макар че,се провали с Литекс в първенството.Но просто не е за национален треньор,прекалено е зависим,а и му трябва още много стаж,по възможност в чужбина :!:

Добре, ами ако ни класира за ЮАР тогава какво ще кажем, ами с късмет, както в Левски... :lol: Зависим е защо, защото вика Топчо, Коловати и играчите, които познава и му свършиха работа предишните два мача ли... Затова ли е зависим ? :?

Дай Боже да ни класира.Но темата е за Камбуров.Рангелов е контузен,Макриев няма опит - млад е.Какво му липсва на Камбуров ? Физика ли няма,не може да играе с глава ли,не умее да се пласира ли,не умее да вкарва ли? :roll: Три гола на бъдещия шампион на БГ не са малко :!: А и Митенцето ирландците го зная много добре,щото повечето играят в Англия - ще му влязат с няколко балтии и...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 май 2009 23:43

PFC Litex написа:
slavia_forever написа:
PFC Litex написа:Искам да те питам, кои са извиканите от Литекс за мача с Ейре и те на какви постове играят?
Модерирането няма общо с това, което се пише, а това, колко теми съм локнал - ми аз вече не го правя, че ме мързи.

Имах предвид миналите повиквателни, на играчи на Литекс, визирайки мнението ти:
PFC Litex написа:Миналият път Мъри беше нападнат, че извикал трима от Литекс. Сега защо не вика Камбуров.
Никога няма да ни се угоди.
От тези, които са извикани от нашето първенство мисля, че всички повиквателни са точни и на място.

Миналия път Камбуров, отново не беше извикан.

Резултатите от предишните две квалификации, какви са?
Въпросните повикани от Литекс, как се представиха?

Смятам, че както и да са се представили, Камбуров трябваше да бъде викан в Националния. Моля ти се не отричай, че от атаката на Българите, далеч има какво да се желае! :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 май 2009 23:57

slavia_forever написа:Смятам, че както и да са се представили, Камбуров трябваше да бъде викан в Националния. Моля ти се не отричай, че от атаката на Българите, далеч има какво да се желае! :?

Ти, как прецени качествата на Камбуров на национално ниво. Това, как играеш за клуба си и как за национала са две различни неща.
Без нито изигран мач в контрола ей така да се вика само защото вкарал 14 гола в БЪЛГАРСКОТО първенство е меко казано смешно.
Мача с Ейре е важен за нас и в него ще се залага на сигурно и няма място за експерименти.
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 29 май 2009 00:06

PFC Litex написа:
slavia_forever написа:Смятам, че както и да са се представили, Камбуров трябваше да бъде викан в Националния. Моля ти се не отричай, че от атаката на Българите, далеч има какво да се желае! :?

Ти, как прецени качествата на Камбуров на национално ниво. Това, как играеш за клуба си и как за национала са две различни неща.
Без нито изигран мач в контрола ей така да се вика само защото вкарал 14 гола в БЪЛГАРСКОТО първенство е меко казано смешно.
Мача с Ейре е важен за нас и в него ще се залага на сигурно и няма място за експерименти.

Кое е "сигурното" ? Това,което ни докара дотук ли ?Всеки следващ мач да е "решаващ"? Имам предвид "обичайните заподозрени"...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 май 2009 00:09

PFC Litex написа:

Ами точно това се опитвам да кажа, че Мъри вика играчите на които знае възможностите и доказаха, че вършат работа предишните мачове, ама някои са се заинатили с тоя Камбуров. :lol:

birabecks написа:Кое е "сигурното" ? Това,което ни докара дотук ли ?Всеки следващ мач да е "решаващ"? Имам предвид "обичайните заподозрени"...

Кой ни докара дотук Мъри ли, ако не беше той с осакатения отбор в Ейре, без 1/3 от титулярите едва ли щяхме да направим и равен и да си запазим, шансове за класиране, а какви грешки БФС са направили преди това с назначението на Пацо Марков и т.н-да, грешка голяма е, но все още поправима. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 29 май 2009 00:16

sedem_!_dva написа:
birabecks написа:Кое е "сигурното" ? Това,което ни докара дотук ли ?Всеки следващ мач да е "решаващ"? Имам предвид "обичайните заподозрени"...

Кой ни докара дотук Мъри ли, ако не беше той с осакатения отбор в Ейре, без 1/3 от титулярите едва ли щяхме да направим и равен и да си запазим, шансове за класиране, а какви грешки БФС са направили преди това с назначението на Пацо Марков и т.н-да, грешка голяма е, но все още поправима. :roll:

Приятелю,нямам предвид треньора,а хората които играят в Националния отбор.Просто някои от тях не стават за тая работа.И това си проличава в мачовете.Въпреки това,не се търсят нови решения.

Върни се в “Национален отбор”