Защо според вас Манчестър Юнайтед загуби финала

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Защо според вас Манчестър Юнайтед загуби финала

Мнениеот Lyubooo » 29 май 2009 08:25

и аз смятам че Берба трябваше да играе от самото начало на срещата! Все пак той им стана най-полезния играч за сезона, според статистиките!
още от първите атаки на МанЮн се видя че им липсва свързващо звено, което да успее да задържи топката и да пусне качествен пас напред!
и аз се чудя защо трябваше Роналдо да е на върха на атаката и да проваля всичко с опита си да стреля от далече, а Рууни да остане забит в ляво и да се изгуби цял мач!
другото е че Роналдо цял сезон е бледа сянка на това което беше предния! След стихийните първи 10 минути повече с нищо неуспя да се открои!
другото е че с този си състав САФ почти повтори финала от Москва, а тогава МанЮн спечелиха с късмет (Челси ги смачка през второто полувреме) и да се надяваш втори път да стане чудо си е малко наивно! Бербатов щеше да е разликата, която щеше да даде някаква разлика и шанс за добър завършек!
Много съм разочарован, смятах че ще има качествен двубой, а то беше монолог на Барселона :( ! Заслужен успех за тях!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Todor_united
Контакти:

Мнениеот Todor_united » 29 май 2009 14:04

не съм чел другите мнение,но ще дам и моето---цялата тактика беше напълно погрешна Роналда на върха на атаката ... пълна глупост... Руни крило... пълна глупост.Съра е много добър,но просто понякога се чудя дали староста не му играе номера и излиза с много глупави схеми за жалост на отбора и за всички фенове на Юнайтед.Роналдо игра прекалено индивидуално,а Руни цял мач не го видяхме, да не говоря за Гигс ... изобщо не трябваше да е при титулярите.Според мен ако Руни + Бербатов бяха на върха и отзад Роналдо + Парк играта на Юнайтед щеше да е много по-различна,а не да изглеждаме все едно за първи път играем футбол,така играта щеше да е мн по разчупена и да не преминава само през индивидуалиста Роналдо който от егоизма си донякъде провали играта...Другото което е че не се видя желанието и мотивацията в играчите да спечелят купата отново макар,че само за това се говореше,при толкова много приказки не може да се откажеш още при първия гол,а и Съра трябваше да подходи по сериозно с тактиката,а не да използва една и съща тактика,която му помогна в последните мачове срещу няколко изпадащи отбора...
"Just like thе Busby babes in days gone by,
We’ll keep the red flags flying high"

kriso_12
Контакти:

Мнениеот kriso_12 » 30 май 2009 23:39

заради Фъргюсън!!! Обърка цялата тактика.Нямаше как с този титулярен състав да победи Барселона,която е с страхотна форма през този сезон!!!
Бербатов трябваше да е титуляр!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 02 юни 2009 12:07

Тоя тапак Фъргюсън понеже не пусна Бербатов във финала ни прецака мноооооооооооооооо!!!!!!!!!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 юни 2009 13:28

Честита победа на феновете на Барселона и на отбора!Утехата ми е само в другата година,разочарованието наистина е голямо,само на крачка от купата,но все пак толкова далеч...Мисля си,загубихме финала,но все пак от толкова много отбори само два остават накрая и пак е добро постижение!Невероятен сезон на Манчестър Юнайтед,мечтая си и искрено вярвам,че и другия ще е дори по-добър.Моля се и за Бербатов-да спрат най-после критиките към него и другата година да покаже истинската си класа,а повярвайте тя наистина е огромна.Всички само говорят,говорят не е лесно да стигнеш финала,нито да го загубиш.На Вас ви е удобно пред компютъра да клеветите и да обиждате,но не се потите на терена,нито достигате финал в най-авторитетния европейски клубен турнир,тогава какъв Ви е проблема?Никой от Вас клеветници няма право да обижда и да осквернява даден отбор,докато Вие,да точно Вие не постигнете нещо,нещо което наистина ще се запомни.И всичките тези медии,и тези специалисти,какво разбират те?В съблекалнята ли са?На терена ли са?Нямат право на претенции,има футболисти,треньори,различни щабове-само те имат право на претенции!Винаги ще съм верен фен на Манчестър Юнайтед,независимо къда,как и за какво играят!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 юни 2009 13:33

levski30 написа:Тоя тапак Фъргюсън понеже не пусна Бербатов във финала ни прецака мноооооооооооооооо!!!!!!!!!

Тъпак може да е самo неграмотника и предателя!Фъргюсън е постигнал толкова много,колкото ти няма да постигнеш във всичките си животи!Не може след като загубиш,да започнеш да обвиняваш главния виновник за толкова многото успехи на Манчестър Юнайтед!!!Та,кой ни измъкна от изпадащите-именно СЪР Алекс Фъргюсън-най-великия човек на планетата,20 години истинска обич към Манчестър Юнайтед-20 години безапелационни успехи,вяра,тактика,мисъл...Това,че загубихме финала,не го прави по-слаб треньор,дори обратното,защото спорта не е само победа и победа,трябва всеки да извърви своя път,и да се научи да губи,след финала Фъргюсън направи точно това,има безброй много успехи,а сега вече познава вкуса и на загубата...Точно това го прави непобедим!!!GLORY,GLORY,MAN UNITED!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 07 юни 2009 10:37

Главен виновник - СЪР АЛЕКС.
Колкото и да е велик треньор, колкото и да го уважавам като върл фен на Ман. Юнайтед си мисля, че точно той бе причината Юнайтед да играе така. Не може да играеш с 3-ма нападателя срещу Барселона ... нападатели и то какви - Чист халф - Парк Джи Сунг ми го пуска като десен нападател. Абсолютното дясно крило Кристиано Роналдо ми го пуска като централен нападател / и поради тази причина Роналдо се оказа в засада 6-7 пъти / , а абсолютният централен напдател Уейн Рууни бе пуснат като ляво крило ... Е, КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ИГРАЕ ЮНАЙТЕД ТАКА, КАТО ТОЙ ТОТАЛНО ИМ ОБЪРКА ПОЗИЦИИТЕ ???
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 08 юни 2009 08:43

Botev1912PlovdivFan написа:Главен виновник - СЪР АЛЕКС.
Колкото и да е велик треньор, колкото и да го уважавам като върл фен на Ман. Юнайтед си мисля, че точно той бе причината Юнайтед да играе така. Не може да играеш с 3-ма нападателя срещу Барселона ... нападатели и то какви - Чист халф - Парк Джи Сунг ми го пуска като десен нападател. Абсолютното дясно крило Кристиано Роналдо ми го пуска като централен нападател / и поради тази причина Роналдо се оказа в засада 6-7 пъти / , а абсолютният централен напдател Уейн Рууни бе пуснат като ляво крило ... Е, КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ИГРАЕ ЮНАЙТЕД ТАКА, КАТО ТОЙ ТОТАЛНО ИМ ОБЪРКА ПОЗИЦИИТЕ ???

Айде моля ти се, тези говеда получават по 125 000 паунда на седмица, не могат да мръднат с 20м за да си сменят позицията. Просто титулярният му състав не беше добър, но не откъм позиции, а откъм футболисти...
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 08 юни 2009 16:10

Converse написа:Честита победа на феновете на Барселона и на отбора!Утехата ми е само в другата година,разочарованието наистина е голямо,само на крачка от купата,но все пак толкова далеч...Мисля си,загубихме финала,но все пак от толкова много отбори само два остават накрая и пак е добро постижение!Невероятен сезон на Манчестър Юнайтед,мечтая си и искрено вярвам,че и другия ще е дори по-добър.Моля се и за Бербатов-да спрат най-после критиките към него и другата година да покаже истинската си класа,а повярвайте тя наистина е огромна.Всички само говорят,говорят не е лесно да стигнеш финала,нито да го загубиш.На Вас ви е удобно пред компютъра да клеветите и да обиждате,но не се потите на терена,нито достигате финал в най-авторитетния европейски клубен турнир,тогава какъв Ви е проблема?Никой от Вас клеветници няма право да обижда и да осквернява даден отбор,докато Вие,да точно Вие не постигнете нещо,нещо което наистина ще се запомни.И всичките тези медии,и тези специалисти,какво разбират те?В съблекалнята ли са?На терена ли са?Нямат право на претенции,има футболисти,треньори,различни щабове-само те имат право на претенции!Винаги ще съм верен фен на Манчестър Юнайтед,независимо къда,как и за какво играят!

Много точно го каза. Браво!!!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”