Шампиони на България - пет години по-късно

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Шампиони на България - пет години по-късно

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 15:48

marjb написа:
nik_bg1 написа:И след 200 години пак ще чествате купената си единствена купа.И ще си я помните вечно нали ще си остане една.... оле,оле,оле кой продаде Пловдив локомотив се зове оле,оле,оле Ей, модератора -комплексар това е истина щом за 4-ти път ми триеш мнението.........

ОТ завистта по-лошо нещо няма!

Не разбрах,за какво ти завиждам....

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 15:51

slavia_forever написа:
nik_bg1 написа:И след 200 години пак ще чествате купената си единствена купа.И ще си я помните вечно нали ще си остане една.... оле,оле,оле кой продаде Пловдив локомотив се зове оле,оле,оле Ей, модератора -комплексар това е истина щом за 4-ти път ми триеш мнението.........

Ама ти верно заслужаваш БАН! :evil: Аз досега да съм те заличил, със скоростта на светлината. Модът на отбора Локомотив, на които далеч на симпатизирам, обратното - Ботев са ми по-симпатичния отбор, още му се чудя на търпението!

За какво заслужавам БАН?Защото си казвам мнението не значи ,че заслужавам БАН и то със скороста на светлината.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 май 2009 16:00

nik_bg1 написа:
marjb написа:

ОТ завистта по-лошо нещо няма!

Не разбрах,за какво ти завиждам....

И аз не разбрах защо съм бил "комплексиран".Най-малко от нещо,свързано с "Ботев"Пд.Няма как просто,с оглед на това,което се случва напоследък.Нито ние сме комплексирани от вас,предполагам и вие не сте комплексирани от нас,така че...Всеки да си гледа отбора и проблемите.А на дербито ще се види кой кого.Успех срещу Вихрен.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 май 2009 16:02

nik_bg1 написа:За какво заслужавам БАН?Защото си казвам мнението не значи ,че заслужавам БАН и то със скороста на светлината.

За това, че наричаш мода комплексар. Аз също съм писал много неща за Локомотив Пд, но откакто въведоха правила, или се съобразяваме с тях и не обиждаме, или биваме отсранявани, заради неуважително поведение! Ако пишеш отрицателни неща, ги аргументирай, но без да обиждаш.
Последна промяна от slavia_forever на 31 май 2009 16:16, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 16:04

Модератор ЛокоПД написа:

Прочети правилата във форум "Ботев" - същите важат и тук.Имате си достатъчно проблеми със Селския,а ние ще си празнуваме квото си искаме.Така че,ако ще казваш нещо смислено,казвай.Ако не - отлитай.Другия вариант е да отлетиш с БАН за известно време. :!:

Мда ,като чета твойте мнения в нашия форум ,да знаеш много са смислени.Правилата ги знам ,всеки може да си каже мнението.Това е .Знам,че истинста боли...Съжалявам,че титлата ви е купена,че отборът ви е продажен,че единствения мач истински го играете срещу Ботев.И сега как ще живуркате в "А"група като изпаднем?А това ,че завлякохте и Марица във "В"група е друга тема....Какво да се прави локомотив е един жалък отбор.Беше време когато го харесвах...,ама и това е тема за друго място...Успех и на вас.
Последна промяна от nik_bg1 на 31 май 2009 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 16:11

slavia_forever написа:
nik_bg1 написа:За какво заслужавам БАН?Защото си казвам мнението не значи ,че заслужавам БАН и то със скороста на светлината.

За това, че наричаш мода комплексар. Аз също съм писал много неща за Локомотив Пд, но от както въведоха правила, или се съобразяваме с тях и не обиждаме, или биваме отсранявани, заради неуважително поведение! Ако пишеш отрицателни неща, ги аргументирай, но без да обиждаш.

Нарекох го комп... защото ми изтри мнението.А ти май нещо му се подмазваш.....а?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 май 2009 16:21

nik_bg1 написа:
slavia_forever написа:

За това, че наричаш мода комплексар. Аз също съм писал много неща за Локомотив Пд, но от както въведоха правила, или се съобразяваме с тях и не обиждаме, или биваме отсранявани, заради неуважително поведение! Ако пишеш отрицателни неща, ги аргументирай, но без да обиждаш.

Нарекох го комп... защото ми изтри мнението.А ти май нещо му се подмазваш.....а?

За 19 мнения, няма как да знаеш, без да четеш, че е точно обратното. Чети мнения назад и ще се убедиш в това. Той също може да го потвърди. От друга страна ако това, което го беше написал, беше срещу някой в жълтия форум, щеше да се запознаеш с бан, по бърз и от светлината, а мода на Локомотив, вместо да те отсрани, ти се обяснява и ти пожелава успех срещу Вихрен. Все пак пожелавам и аз, успех на Ботев срещу Вихрен и оставане в А група.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 май 2009 16:43

nik_bg1 написа:Мда ,като чета твойте мнения в нашия форум ,да знаеш много са смислини.Правилата ги знам ,всеки може да си каже мнението.Това е .Знам,че истинста боли...Съжалявам,че титлата ви е купена,че отборът ви е продажен,че единствения мач истински го играете срещу Ботев.И сега как ще живуркате в "А"група като изпаднем?А това ,че завлякохте и Марица във "В"група е друга тема....Какво да се прави локомотив е един жалък отбор.Беше време когато го харесвах...,ама и това е тема за друго място...Успех и на вас.

Ясно,разбрах.Как ще "живуркаме" в "А" си е наш проблем.Дали сме завлекли ние Марица,или те сами се завлякоха с тая игра,е друг въпрос.Както и вие,ако бяхте били поне Миньор,а и някои други,нямаше да треперите за последните мачове.Ама не - Локомотив Пд ти е виновен за всичко.И така е най-лесно.За всичко са виновни буферите - за това,че търпите Селю 10 години,за това,че ви продадоха най-добрите играчи,за това,че вратаря ви е 140 кила,за това,че играчите ви не излизат от чалга баровете и не могат да си подадат два паса,за това,че не можете да се разберете да вадите ли отбора,или не,за това ,че нямате свестен треньор/ то и ние нямаме/,за това,че не ви купи И.Кръстева...За всичко ние сме виновни. :!: :?: :roll: ПП.И си пооправи правописа.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 01 юни 2009 08:56

Модератор ЛокоПД написа:
nik_bg1 написа:Мда ,като чета твойте мнения в нашия форум ,да знаеш много са смислини.Правилата ги знам ,всеки може да си каже мнението.Това е .Знам,че истинста боли...Съжалявам,че титлата ви е купена,че отборът ви е продажен,че единствения мач истински го играете срещу Ботев.И сега как ще живуркате в "А"група като изпаднем?А това ,че завлякохте и Марица във "В"група е друга тема....Какво да се прави локомотив е един жалък отбор.Беше време когато го харесвах...,ама и това е тема за друго място...Успех и на вас.

Ясно,разбрах.Как ще "живуркаме" в "А" си е наш проблем.Дали сме завлекли ние Марица,или те сами се завлякоха с тая игра,е друг въпрос.Както и вие,ако бяхте били поне Миньор,а и някои други,нямаше да треперите за последните мачове.Ама не - Локомотив Пд ти е виновен за всичко.И така е най-лесно.За всичко са виновни буферите - за това,че търпите Селю 10 години,за това,че ви продадоха най-добрите играчи,за това,че вратаря ви е 140 кила,за това,че играчите ви не излизат от чалга баровете и не могат да си подадат два паса,за това,че не можете да се разберете да вадите ли отбора,или не,за това ,че нямате свестен треньор/ то и ние нямаме/,за това,че не ви купи И.Кръстева...За всичко ние сме виновни. :!: :?: :roll: ПП.И си пооправи правописа.

Няма защо да се занимаваш с такива идиоти като този потребител, слагаш му бана и стига толкова...
Той човека, няма мнение, горкия се е начел на глупостите в жълтия форум и от там "вече си има мнение". Такива глупости пише, че повече няма накъде :roll:
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 01 юни 2009 10:51

[quote="vhpvhp"]Добро утро , деца
Ето го и поредният събудил се "герой" от епичната битка за оцеляване. Вас ви клати нонстоп чичо Митко от 10год. и вече май няма разлика дали ви е вътре или вън! Тръгнал той да ми се присмива... А тайно може би ви харесва така?
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Върни се в “Локо Пловдив”