Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00

Мнениеот rodman » 29 сеп 2013 21:53

Съгласен съм с thebulli и с rali, изключително ценна победа - ситуацията изискваше тези 3 т. на всяка цена!
Иначе днешното посещение на "съоръжението "Тича" поражда нови и нови размисли... Че Ви спестя подробно описание, колеги-съфорумници, едва ли някой разполага с толкова време. Накратко:
Положителното днес (според мен):
- 3-те точки, играта на Дани Георгиев, Бергонси, Бакари донякъде, Коконов също със забележки;
- появата в игра, макар и като тактически смени, на младите Цанков и Наско Илиев.
Със знак "-" са много повече :( :
- отвратителен терен;
- 10-кратно по-отвратителни трибуни;
- мнооооого лоша видимост още в края на първото полувреме. По тези три точки: АЛОООООООООО, РЪКОВОДСТВОТО!!! МЕН МЕ Е СРАМ, А ВАС? КАК ПО ДРУГ НАЧИН ДА ВИ НАКАРАМЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЩЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД и НАГОРЕ? КЪДЕТО АЗ И МНОГО ХОРА ОБИЧАЩИ "ЧЕРНО МОРЕ" СИ МИСЛИМ ЧЕ МЯСТОТО НИ!!!
Още със знак "-" (според мен):
- незабележим Беки;
- втори пореден мач получаваме гол от зоната на Венков (с уважение към играта му днес);
- "подкрепата" от трибуните. Отново и отново обиди и псувни, дори Г. Иванов не издържа и се обърна по едно време към зрителите с "Хайде, викайте". В средата на 2-ото не издържах и направих любезна забележка на седящия зад мен около 60-годишен с вид на "градски интелигент", който не спря да храни Даниел Младенов от първата минута. Онзи ми скочи да ме напада с чадъра :o Ебаси, до тук ли стигнахме?! Да не говоря, че от няколко точки под козирката (където седят онези, манипулираните) взеха да се чуват подхвърляния: "Гонзо, отивай си". ТОВА ЛИ Е ГРАДИВНАТА КРИТИКА И ПОДКРЕПАТА!?

В заключение - Вие си знаете САМО ЧЕРНО МОРЕ
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 сеп 2013 00:02

Честита победа!Като се има пред вид състава,мисля че не играхме толкова лошо.Особено от тези които не играят редовно,не можем да очакваме супер чудеса.Още повече в такова време и на такъв терен.За Венков на rodman ще му припомня,че освен на последните два мача и във Бургас ни вкараха гол след центриране от неговия фланг.Но всичко това е част от играта.Все от някъде ще центрират понякога нашите противници...и голове ще ни вкарват,дай Боже по-рядко.Но с идването му (на Венков),левия фланг на защитата ни е просто супер,по мое скромно мнение.Момчето играе изключително грамотно и активно,във фаза защита и във фаза атака.Беки беше незабележим защото беше изтеглен много напред.На този терен аз мисля,че титуляр трябваше да започне Т.Паланков.Така щяхме да ги спираме по-ефикасно още в зародиша на атаките им и да не им даваме да минат центъра.А техничния Расим,практически не игра....и се получи,че и ние играхме с 10 души.Не го обвинявам.Просто това не беше неговата игра,не беше неговия терен и не беше неговия мач.В Ловеч ако е сухо,вече ще е друго и мисля,че там ще е много по-полезен.За публиката не знам какво да кажа.Аз също не разбирам тези,които "хранят" нашите и мисля,че нашата работа е да ги подкрепяме и когато играта не върви.Особено тогава!За "легендарните жълturski" фенове не съм съгласен.Измислиха какви ли не глупости за варненски мутри в ложата и какво ли не още.А според мен истината е,че са долни смотаняци,които в тълпата се правят на ербапи срещу един човек.Такова беше и отношението им към Гонзо.Ако той беше мурва,като тях след удара с бутилка в гърба трябваше да падне и да се запревива на земята.Тогава със сигурност щяха да ги накажат здраво.Той обаче,както винаги се държа като мъж и им показа,кой какъв е.Но мен измислени "грандове" с измислена история (пак жалка смехория) и хамавата им публика не ме интересуват.Ние (феновете на Морето) трябва да се стегнем и да си подкрепяме отбора при всяка ситуация абсолютно безрезервно.Това се отнася и за тези дето седим в сектор А,и за Агитката.Агитката винаги,както и днес пее и поддържа отбора....но е смешно малка.Аз с удоволствие си спомням времето,когато в Агитката бяхме повече хора,отколкото сега има въобще на стадиона.Дай Боже тези времена да се върнат!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 30 сеп 2013 07:10

КироВарна написа:Честита победа!Като се има пред вид състава,мисля че не играхме толкова лошо.Особено от тези които не играят редовно,не можем да очакваме супер чудеса.Още повече в такова време и на такъв терен.За Венков на rodman ще му припомня,че освен на последните два мача и във Бургас ни вкараха гол след центриране от неговия фланг.Но всичко това е част от играта.Все от някъде ще центрират понякога нашите противници...и голове ще ни вкарват,дай Боже по-рядко.Но с идването му (на Венков),левия фланг на защитата ни е просто супер,по мое скромно мнение.Момчето играе изключително грамотно и активно,във фаза защита и във фаза атака.Беки беше незабележим защото беше изтеглен много напред.На този терен аз мисля,че титуляр трябваше да започне Т.Паланков.Така щяхме да ги спираме по-ефикасно още в зародиша на атаките им и да не им даваме да минат центъра.А техничния Расим,практически не игра....и се получи,че и ние играхме с 10 души.Не го обвинявам.Просто това не беше неговата игра,не беше неговия терен и не беше неговия мач.В Ловеч ако е сухо,вече ще е друго и мисля,че там ще е много по-полезен.За публиката не знам какво да кажа.Аз също не разбирам тези,които "хранят" нашите и мисля,че нашата работа е да ги подкрепяме и когато играта не върви.Особено тогава!За "легендарните жълturski" фенове не съм съгласен.Измислиха какви ли не глупости за варненски мутри в ложата и какво ли не още.А според мен истината е,че са долни смотаняци,които в тълпата се правят на ербапи срещу един човек.Такова беше и отношението им към Гонзо.Ако той беше мурва,като тях след удара с бутилка в гърба трябваше да падне и да се запревива на земята.Тогава със сигурност щяха да ги накажат здраво.Той обаче,както винаги се държа като мъж и им показа,кой какъв е.Но мен измислени "грандове" с измислена история (пак жалка смехория) и хамавата им публика не ме интересуват.Ние (феновете на Морето) трябва да се стегнем и да си подкрепяме отбора при всяка ситуация абсолютно безрезервно.Това се отнася и за тези дето седим в сектор А,и за Агитката.Агитката винаги,както и днес пее и поддържа отбора....но е смешно малка.Аз с удоволствие си спомням времето,когато в Агитката бяхме повече хора,отколкото сега има въобще на стадиона.Дай Боже тези времена да се върнат!

Киро, ДАНО да се върнат времената и когато се борехме не само за оставане в групата. ДАНО да се повторят някога и такива ма4ове като с ПСВ, Щутгарт, Сампдория, Макаби Н и т.н. Особено ма4а с ПСВ в Бургас никога няма да го забравя - емоции, атмосфера, публика(над 10000 4овека само от Варна). Интересно на шефовете това не им ли хареса, защото от там нататък дръпнахме рязко назад. Единствената ни цел би трябвало да бъдат евротурнирите - там ставаш известен, евентуално пе4елиш някакви добри пари(пример Лудогорец тази година, а предполагам не си забравил, 4е бяхме на няколко минути от Лига Европа срещу Щутгарт), респект, уважение, може да пласираш някои футболисти навън и т.н. Нали имаме уж много богати собственици :!: :?: :roll: :oops:
ДАНО и някакъв що годе нормален стадион да доживеем някога, срам, тотален срам и за ръководство, и за фенове, и за община :!: :?: :roll: :oops:
ДАНО, дано, дано - и хората ще се върнат на стадиона, няма никакъв проблем, те не са избягали никъде.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2013 08:30

black sea написа:... Нали имаме уж много богати собственици :!: :?: :roll: :oops:

Ми те за това са богати,я...Защото не си харчат парите за ритнитопковци.
Това в кръга на шегата.

proscrip
Контакти:

Мнениеот proscrip » 30 сеп 2013 17:24

Вече започвам да се замислям дали - ние феновете, да вземем да съберем едно дарение и да им монтираме на наще осветление, то станахме за резил, бива икономии, ама особено за есенно-зимния сезон както сега е формата, такива случаи като от мача с Пирин ще зачестяват, то не може да изместят всичките ни мачове от 10 сутринта, я. Инак за "викачите" из публиката имам само едно обяснение - хора на възраст, които си избиват комплексите, някой имам чувството, че никога не са ритали топка, да не говорим, че едва ли са играли отборно - винаги има моменти, в които играта не върви, един пас не се получава, понякога е цял период, сигурно е дразнещо за мнозина, но такива периоди имат всички отбори, особено когато съставът е сравнително необигран. Лошото, което забелязвам в някой мачове е нежеланието за победа и липсата от удоволствието от играта, което за мен е необяснимо и плашещо, сякаш мотиватор са им единствено по-силните отбори, но и тогава се забелязват моменти, в които необяснимо се предеват - предвид резултата и играта...

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 30 сеп 2013 18:11

proscrip написа:Вече започвам да се замислям дали - ние феновете, да вземем да съберем едно дарение и да им монтираме на наще осветление, то станахме за резил, бива икономии, ама особено за есенно-зимния сезон както сега е формата, такива случаи като от мача с Пирин ще зачестяват, то не може да изместят всичките ни мачове от 10 сутринта, я. Инак за "викачите" из публиката имам само едно обяснение - хора на възраст, които си избиват комплексите, някой имам чувството, че никога не са ритали топка, да не говорим, че едва ли са играли отборно - винаги има моменти, в които играта не върви, един пас не се получава, понякога е цял период, сигурно е дразнещо за мнозина, но такива периоди имат всички отбори, особено когато съставът е сравнително необигран. Лошото, което забелязвам в някой мачове е нежеланието за победа и липсата от удоволствието от играта, което за мен е необяснимо и плашещо, сякаш мотиватор са им единствено по-силните отбори, но и тогава се забелязват моменти, в които необяснимо се предеват - предвид резултата и играта...

Да, и на мен ми мина през ума нещо подобно :) Нищо лично към буферите и заралии, но знаем на кого дължат осветлението по техните стадиони. Държавата няма интерес да ни помогне в тази посока - това ясно! Какво чакат нашите - не е сериозно да очакват помощ от нас. Но знае ли човек...
Викачите - абсолютни комплексари и футболно неграмотни. Щом посрещат "на нож" всеки пас назад. Ами просто има ситуации, които го изискват.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 30 сеп 2013 19:27

rodman написа:
proscrip написа:Вече започвам да се замислям дали - ние феновете, да вземем да съберем едно дарение и да им монтираме на наще осветление, то станахме за резил, бива икономии, ама особено за есенно-зимния сезон както сега е формата, такива случаи като от мача с Пирин ще зачестяват, то не може да изместят всичките ни мачове от 10 сутринта, я. Инак за "викачите" из публиката имам само едно обяснение - хора на възраст, които си избиват комплексите, някой имам чувството, че никога не са ритали топка, да не говорим, че едва ли са играли отборно - винаги има моменти, в които играта не върви, един пас не се получава, понякога е цял период, сигурно е дразнещо за мнозина, но такива периоди имат всички отбори, особено когато съставът е сравнително необигран. Лошото, което забелязвам в някой мачове е нежеланието за победа и липсата от удоволствието от играта, което за мен е необяснимо и плашещо, сякаш мотиватор са им единствено по-силните отбори, но и тогава се забелязват моменти, в които необяснимо се предеват - предвид резултата и играта...

Да, и на мен ми мина през ума нещо подобно :) Нищо лично към буферите и заралии, но знаем на кого дължат осветлението по техните стадиони. Държавата няма интерес да ни помогне в тази посока - това ясно! Какво чакат нашите - не е сериозно да очакват помощ от нас. Но знае ли човек...
Викачите - абсолютни комплексари и футболно неграмотни. Щом посрещат "на нож" всеки пас назад. Ами просто има ситуации, които го изискват.

Ако сте сериозни утре отивам в ЦКБ и отварям една сметка за осветление.Качваме данните на сметката тук и по всички новинарски сайтове и чакаме до Нова година.Каквото се събере го даваме на церемония на Гонзо,за да се засрамят малко и да направят нещо.Така само с мрънкане явно никой не впечатляваме.
Правим ли го?

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 30 сеп 2013 19:52

аз бих дал пари. наистина ми омрьзна да ги чакам тия.
мен наистина много ме е срам как изглежда стадиона ни.
п.с. ако може само сметката да не е в тяхната банка.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 сеп 2013 20:16

За мен не е сериозно, подобно начинание. Просто няма как да се съберат към 1-1,2 милиона лева, само от феновете.
Ще съберем някаква сума, но тя ще е символична.

Ако идеята е само за да се изгаврим с ТИМ - О.К. . Стадиона обаче си е държавен и мутрите нямат общо с него:mrgreen: .

Трябва да се има и предвид, че процесът от проектирането до рязане на лентата е дълъг до 3 години (при налично финансиране), пример Лаута.
На който му се четат статии по темата за сагата с осветлението на Лаута тук::

http://news.plovdiv24.bg/topics/195377.html

Jordanov77
Контакти:

Мнениеот Jordanov77 » 30 сеп 2013 21:22

Едно нормално осветление струва 300 000 лв. Ако десетте хиляди варненци на мача в Бургас срещу ПСВ съберем по 30 лв. ще получим тази сума.

Върни се в “Черно море”