subzero написа:Яд ме е,че Черноморец пропусна шанса да влезе в първата седмица след две лесни домакинства.
Плюс мачовете с мазута и Локо Сф,нещата щяха да са повече от първа седмица
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Яд ме е,че Черноморец пропусна шанса да влезе в първата седмица след две лесни домакинства.
Devian написа:subzero написа:Яд ме е,че Черноморец пропусна шанса да влезе в първата седмица след две лесни домакинства.
Плюс мачовете с мазута и Локо Сф,нещата щяха да са повече от първа седмицаНе знам дали на Херо му прави впечатление,но като изключим мача с Ботев в останалите се забелязва една константност в това сами да си изпускаме мачовете,добре че в някои от тях късмета ни покри,иначе нещата щяха да бъдат още по-зле
[/center]Devian написа:Мдааа,според Херо малкото време за трансфери и ала бала били виновни.Е как тука още от зимата се знаеше,че Фо-поре си заминава и 8 месеца се оказаха малко време да му намери заместник и защо се освободи Траян Дянков,който със сигурност дори на тези години нямаше да се справя по зле в центъра на защитата и на левия бек,отколкото Веньо и Оливейра.Балтанов,както и в мача с Ботев убеди защо не е във водещ отбор и пак се видя,че Цоньо е незаменим.За Стоян е излишно също да се споменава откога беше ясно,че си тръгва и най-смешното беше,че вместо да се обиграват нови варианти и Фо-поре и Стоян си доиграха сезона,така че за мен оправданията на Херо издишат,понеже не стана ясно кому беше нужно да се разбива стабилна защита и вратарски пост преди да са намерени подходящите изпълнителиЖалко за таланта на момчета като Манзоро,Амари,Фонсека и т.н.,защото докато им намерят подходящи съотборници,които да не им опропастяват усилията,последните най-вероятно ще си съберат багажа
[/center]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Бях си написал коментара за мача ама телефона заби и не ми се пише пак и май стана по добре защото в момента съм афектиран и бях написал неща които ми гарантираха почивка.Утрото било по мъдро от ноща.Да видим.
[/center]
[/center]
[/center]ivan56 написа:Бях си написал коментара за мача ама телефона заби и не ми се пише пак и май стана по добре защото в момента съм афектиран и бях написал неща които ми гарантираха почивка.Утрото било по мъдро от ноща.Да видим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта