ПФК Черно море: Играем феърплей, затова не искахме отлагане

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: ПФК Черно море: Играем феърплей, затова не искахме отлагане

Мнениеот ludiq1913 » 23 май 2009 12:48

Quentin написа:аз съм мега възмутен от ръководство на Черно Море, как можаха да откажат да се отложи мача, има много по-важни неща от фубтола...

елементарна човещина можеше да се прояви, ако мрояците се бяха съгласили да се отложи мачът, бфс нямаше какво да кажат и как да възразят...

Ти толкова ли не можеш да го осъзнаеш, че от Черно море изобщо не зависеше дали да се отложи мача, има си правилник, а единствено БФС можеха само от морална гледна точка да отложат мача, това на какво мнение е Черно море и останалите клубове няма никакво значение, ясно е че ако трябваше да отложат този мач, трябваше и целия кръг, нямаше да са един и два отборите, които щяха веднага да поискат това.Време е да спрете да пишете глупости, дори ако погледнете реално за Черно море щеше да е по-добре да се отложи мача, за да се види как ще свършат мачовете на Литекс и Локо София, но нямаше да е честно за тях нали, а и имаме контузени играчи, които може би при отложен мач щяха да са готови за дербито

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 23 май 2009 13:38

хайде стига си говорил ти глупости (:

аз съм фен на Черно Море, но не защитавам постъпката им, защото в нея грам човещина, това, че последните 3 кръга трябва да се играят по едно и също време е приумица на бфс, изобщо не са някакви световни правила, така че за бфс нямаше да има никакъв проблем да отложат мача, факт, отккато влязоха от ръководството на отбора в бфс, ни побутват малко или много, не се оплаквам, защото най-накрая сме на равни начала с левски и цска, обаче в тази ситуация бяха длъжни да отложат мача

най-малкото това е треньорът им, от него зависи тактика, пдоготовка за мача и т.н., т.е. това да се играе мача е не феърплей, а точно обратното, ако и двата отбора поискат отлагане на мача, бфс няма какво да сторят

вие се надявайте да не се случи някаква сензация и спартак да ни бият, предвид всички обстоятелства, защото всичките ви надменни и предизивкани от фенска слепота, приказки за 'феърплея' на черно море ще ви приседнат..

Потребителски аватар
fif000
Контакти:

Мнениеот fif000 » 23 май 2009 22:50

Quentin беше прав приседна ми :( Честита победа моряци! исках да останат Спартак в А група уж за варненския футбол ма те са животни. То 6 човека да скочат на еидн дядо до кръглата банка.... пак ще ядете бой момчета, ай догодина бой в селата с мотиките по главата :) селяни, срам ме е че има такива хора от родния ми град :)
ЧЕРНО МОРЕ !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 май 2009 23:42

От къде го разбра това за кръглата банка?Сигурно ли е???

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 25 май 2009 18:42

Малко със закъснение:
http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=26355
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Върни се в “Черно море”