Прогнози за най-старото столично дерби, Славия - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Прогнози за най-старото столично дерби, Славия - Левски

Мнениеот slavia_forever » 19 май 2009 22:17

whitesnake написа:Хахахаха! "Хлапак" значи...много весело.Момче младо,хлапакът е малко под 40 години.От доста време съм по стадионите.Знам кои отбори как стават шампиони,кои купуват и кои продават.Гледал съм го години наред.И това цяла България го знае- говоря за титлите на "Левски" и ЦСКА.Ясно ли ти е,jore 1914 ?Даже и Форевъра може да ти каже някои неща по въпроса.Не знам защо така хрисимо си даде прогнозата,Форевър :roll: .Кажи си мнението за "Левски" и ЦСКА,така,както го казваше едно време за Локо Пд!!!Като гледам напоследък,феновете на Славия се оплакват от постановките на Венци,така че не се прави,че не разбираш за какво става дума.А Славия,ако искат,могат да бият всеки.

Да разбирам ли, че ме обвиняваш, в липса на мои негативни мнения, към Левски и ЦСКА? Това, което съм говорил за Локо Пд, е било реална фактология, провокирана да бъде казана. Предлагам ти да прочетеш по-внимателно мненията ми за ЦСКА и Левски, преди да хвърляш подобни обвинения. А мненията си ми стоят във форума. Чети и тогава обвинявай. Това, което съм написал за мача, това мисля за конкретния мач. Такива са ми нагласите към този мач, за това такива "хрисими" съм ги изразил. Аз не съм заблуден фен, който не може да си признае, как е влязъл отборът му в "А" група - с игра, или с некъдърие и не си кривя душата, как някой с прякор "Снайпера" е престъпник и не му строя паметници за това, че с кървавите си пари, е направил от един кюстендилски отбор, пловдивски шампион. Не съм си кривил душата и за Венци Стефанов и неговата политика и управление на Славия, титли и т.н. Когато направих погрешна прогноза есента, защото си мислех, че Локо Пд ще изпаднат, не забравих и си признах грешката в прогнозата. Та те ни биха на Лаута и даже в момента, са пред нас с една точка. Не съм пестил и суперлативи и позитивни мнения за тях (най-малкото защото те са едни от малкото, които тази пролет, явно не уреждат мачове, тъй като няма как да уредиш няколко мача, след 90-та минута). Тично обратното съм го говорил за Славия, по отношение на някои надупвания. Колко фенове на Локо Пд, биха направили това и в колко поста досега това се е случвало, да кажат: "Ние уреждаме, вие не"?

Ако имаш нужда от адреналин на годините, на които казваш че си, не е нужно да го правиш, чрез мен с мнения, които не кореспондират с мисловната дейност на тийнейджър. Нека извадим мнения от форум Локо Пд и да видим, колко обективни са черно-белите от Пловдив. И не ми сравнявай как пиша за ЦСКА и Левски с това как съм писал за Локо Пд, защото изписаното за Локо Пд е било плод на ваши провокации, а аз винаги съм казвал, че не вие сте проблема на футбола. Проблема е произтичал и винаги е бил облечен в червено-синьо. Локото поне за момента и да иска, не може да бъде кой знае какъв фактор, нито за футбола, нито за традициите на фурболната история на България.Това е моето мнение. Моята препоръка, е да прецизираш изказванията си към мен и да ги подплътяваш. Като сравняваш, прави правилните съпоставки, защото иначе провокираш мнения, които от своя страна провокират други мнения и т.н.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 20 май 2009 00:48

Slavia forever,много си докачлив,майна.Гледам,изписал си цяла страница.Похвално,макар и материала да е стар и до болка познат.Пак Снайпера,пак кюстендилците,пак провокации :lol:Погледни темата по-горе.И не само там. Влизат си сини ,червени и други фенове,как ли не ви наричат.Да не ги цитирам,че току виж се получила провокация.Но не виждам във форума на Левски и ЦСКА по 5-6 твои теми на ден като отговор.Няма значение.Успех.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 май 2009 22:13

whitesnake написа:Slavia forever,много си докачлив,майна.Гледам,изписал си цяла страница.Похвално,макар и материала да е стар и до болка познат.Пак Снайпера,пак кюстендилците,пак провокации :lol:Погледни темата по-горе.И не само там. Влизат си сини ,червени и други фенове,как ли не ви наричат.Да не ги цитирам,че току виж се получила провокация.Но не виждам във форума на Левски и ЦСКА по 5-6 твои теми на ден като отговор.Няма значение.Успех.

Наистина не мога да разбера защо, както преди ме цитирахте, така и в момента ти ме цитираш, "Както Дявола Евангилието"?! Изобщо ако говорим за факти, колко са моите постове в Локо Пд, на базата на останалите? Давал ли си си сметка? Ако в раздел Локо Пд, имам около 500 мнения, най-много мнения имам в тема "Наздраве" около 800, а общо мненията са ми над 3800. За какви съпоставки, става на въпрос? От друга страна, колко позитивни постове имам, към Левски или ЦСКА? Колко? И от друга страна, колко позитивни постове и пожелания, съм имал към Локомотив Пд?! Или за теб монетата, отново има една страна? Пак ти казвам, ако си на възрастта, на която се представяш, не ти отива да се държиш, като като кон с капаци. Прочети ми хубаво мнението, а не само няколкото думи, които цитираш без контекст и някои (като "кюсендилци"), даже и клеветнически.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 май 2009 19:12

Поздравления на всички бели фенове- вашите футболисти изиграха един добър мач. Радващо е, че имаше и толкова много публика на стадиона и ако не станахме свидетели на някакъв кой- знае колко красив мач, поне имаше борба и желание за игра от 2-те страни.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 май 2009 19:39

Съдията не смя да покаже червен картон на левскарите, за спиране на голова атака на Ортега. Не съм убеден, дали мача не се и реши при 0:0 на полувремето. Вече кой знае какво се случва. Ако такава игра харесва на сините привърженици и мислят, че това е шампионска победа (същото се отнася и за ЦСКА) им честитя победите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 май 2009 19:43

Съжалявам, че трябва да те разочаровам- ако имаш предвид , когато Минев ви спря атаката- синия защитник не бе последен и дори коментатора спомена, че е правилно показан жълт картон. Първото полувреме беше отврат- спор няма, второто беше една идея по- добро, поне сините показаха желание за победа, Зе Соарес, когото по принцип не мога да понасям, направо направи Петров сам да си говори, че и прави трети силен мач подред. Реално не знам, дали ако аз и ти играем в тази жега, ще се справим кой- знае колко по- добре.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 май 2009 19:46

mike28 написа:Съжалявам, че трябва да те разочаровам- ако имаш предвид , когато Минев ви спря атаката- синия защитник не бе последен и дори коментатора спомена, че е правилно показан жълт картон. Първото полувреме беше отврат- спор няма, второто беше една идея по- добро, поне сините показаха желание за победа, Зе Соарес, когото по принцип не мога да понасям, направо направи Петров сам да си говори, че и прави трети силен мач подред. Реално не знам, дали ако аз и ти играем в тази жега, ще се справим кой- знае колко по- добре.

Честито на всички, които са си повярвали, че това е шампионската игра на кандидат шампионите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 май 2009 19:56

Хе, хе, усещам жлъчта в думите ти, само че недоумявам защо е тя? Определено, ако Славия се бяха опитали да играят малко повече футбол, а не да забъркват бетон пред Данчо Господинов- можеше да стане много по- добър мач. Относно това кой ще е шампион, има още 2 мача, в които може всичко да стане, но каквото и да си говорим, едва ли има нормален привърженик на ЦСКА или Левски, който да се заблуждава, че с тези играчи и игра имаме дори минимални шансове за атакуване на групите в която и да е от 2-те групи.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 май 2009 20:01

mike28 написа:Хе, хе, усещам жлъчта в думите ти, само че недоумявам защо е тя? Определено, ако Славия се бяха опитали да играят малко повече футбол, а не да забъркват бетон пред Данчо Господинов- можеше да стане много по- добър мач. Относно това кой ще е шампион, има още 2 мача, в които може всичко да стане, но каквото и да си говорим, едва ли има нормален привърженик на ЦСКА или Левски, който да се заблуждава, че с тези играчи и игра имаме дори минимални шансове за атакуване на групите в която и да е от 2-те групи.

Какъв жлъч? Не виждаш ли че и есента и сега мъките на Левски и пролетта на ЦСКА със Славия, която от своя страна падна, от почти всички изпадащи отбори, си взеха с нас победите с клизми, дузпи, съдии и т.н. Не съм сигурен дали, всичко зад кулиите, също не е било уредено. Това е играта на отборите, които са кандидат шампиони (както обикновено). Срамна работа.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 май 2009 20:12

Мисля, че трябва да гледаш по- положително. Факт е, че последните години софийските отбори, че и Литекс станаха доста по слаби и вече почти са на нивото на останалите отбори, което пък в крайна сметка прави смешното ни първенство малко по- интересно. Смешното специално при Левски е, че когато бяха с всичките си титуляри, бяха много по- несигурно в играта си, докато сега, при липсата на Гонзо, Петков, Жоазиньо, Йовов- отбора показва много по- голямо желание за игра и воля за победа. В крайна сметка не се ли радваш, че видя любимия си стадион толкова пълен? Само допреди години беше немислимо да ти дойдат толкова левксари на стадиона и да не станат зулуми, поне сега всичко ми се видя мирно и културно.

Върни се в “Славия”