има феърплей
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: има феърплей
Динамо Тбилиси,са вземали европейска купа-къде са тия сега,веднага отговарям в 8-ма глуха,с миналото не се живее Господа...
Преди да си напиша мнението една молба и обяснение - от левски съм , но преди това съм честен и коректен молбата е ако не сте съгласни с мнението ми не ПСУВАЙТЕ И ОБИЖДАЙТЕ !
благодаря предварително
Левски - ЦСКА за мен беше уреден мач
Няма какво да се лажем , гледам всеки един БГ мач който дават независимо дали е ЦСКА - Вихрен , Сливен - Минъор или Литекс - Левски и мога да ви кажа че предишната седмица ЦСКА игра 1000х по добре отколкото на дербито ! за една седмица нестава такава промяна пък и да се кажем истината никой не мислеше за подеба камоли за 2-0 !Мача беше продаден защото на практика ние преди него излизаме без 1во място без финал за купата - с празни ръце какво пречи да бием ЦСКА да си е на първо място с 1 точка преднина и да гушне титлата а за нас феновете едната победа . Дотук добре само че ЦСКА днес беше още по-слад и от дербито мача беше чист (непродаден , Батков дължи извинение ) Ристосков сгреши за дуспата срещу ЦСКА и даде от същото положение такава и за ЦСКА . Имаше грешки но накрая сметките са чисти (демек никой не е получил повече ) според мен това ни чака докрая - ротация на първото място ( ту Левски , ту ЦСКА ) но кой ше стане шанпион ше го решат само ТИТАН и БАТКОВ 
благодаря предварително
Левски - ЦСКА за мен беше уреден мач

LUDAKIS написа:Преди да си напиша мнението една молба и обяснение - от левски съм , но преди това съм честен и коректен молбата е ако не сте съгласни с мнението ми не ПСУВАЙТЕ И ОБИЖДАЙТЕ !
благодаря предварително
Левски - ЦСКА за мен беше уреден мачНяма какво да се лажем , гледам всеки един БГ мач който дават независимо дали е ЦСКА - Вихрен , Сливен - Минъор или Литекс - Левски и мога да ви кажа че предишната седмица ЦСКА игра 1000х по добре отколкото на дербито ! за една седмица нестава такава промяна пък и да се кажем истината никой не мислеше за подеба камоли за 2-0 !Мача беше продаден защото на практика ние преди него излизаме без 1во място без финал за купата - с празни ръце какво пречи да бием ЦСКА да си е на първо място с 1 точка преднина и да гушне титлата а за нас феновете едната победа . Дотук добре само че ЦСКА днес беше още по-слад и от дербито мача беше чист (непродаден , Батков дължи извинение ) Ристосков сгреши за дуспата срещу ЦСКА и даде от същото положение такава и за ЦСКА . Имаше грешки но накрая сметките са чисти (демек никой не е получил повече ) според мен това ни чака докрая - ротация на първото място ( ту Левски , ту ЦСКА ) но кой ше стане шанпион ше го решат само ТИТАН и БАТКОВ
ХААХАХАХАХХАХАХАХАХАААА
Хахаха какви коментари какво чудо. Автора е много прав. Наистина и левскарите го потвърждават с коментарите. Но в сезона когато Левски изложи България пред цяла Европа ми е чудно как не ги е срам да говорят. И да казват, че заслужават да са шампиони. В интерес на истината Черно Море е най-заслужилия отбор който можеше да стане шампион. И човека който коментираше дузпите срещу Славия който е няколко класи под ЦСКА нека изкоментира и дузпите на Левски срещу Черно море примерно
Морето и днес ми доказа, че са най-силният отбор. Но просто това ми е интересно, защо не приказвахте след загубите от Пирин, Бате, Жилина, Вихрен и други грандове колко сте силни ( не говоря за Локо София) .Явно сами не се усещате. Толко по жалко за вас

Морето и днес ми доказа, че са най-силният отбор. Но просто това ми е интересно, защо не приказвахте след загубите от Пирин, Бате, Жилина, Вихрен и други грандове колко сте силни ( не говоря за Локо София) .Явно сами не се усещате. Толко по жалко за вас

TheClub написа:Кеф ли ти е смешко, защото аз се кефех като ви ебаха в европа тамере и вие ръкопляскахте... Жалко нали,.... Дойде Бате и Гонзо се насра... видя се че може да играе само в българското дойде ли европа пикае у гащите. Дойде жилина ах колко е добре... А да не се връщам по назад това само за две години.. Ако се върна назад всички евро грандове са минали през леглото ви (герена)Яд ме е да, защото такива смешковци като вашето жалко отборче могат да станат първи, но все пак не отричам загубаата от вас. Яд ме е за днешната повече, защото си пролича еврооблика на морето - лежане 80 минути.... и две три сносни атакаки + 1 гол това е
Чорбар вие пък какви положения имахте.Жалки стееееееееееееееееееееееееееееее.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
loituma написа:...В интерес на истината Черно Море е най-заслужилия отбор който можеше да стане шампион..Морето и днес ми доказа, че са най-силният отбор. ..
колко жалко е да си чорбар

или другата седмица локото ще е моралния шампон на Бг, а по другата Литекс ще е най-силния отбор срещу кото сме играли някогаш

банда комедианти.. хак да ви е новия тренер

Имаше грешки но накрая сметките са чисти (демек никой не е получил повече ) според мен това ни чака докрая - ротация на първото място ( ту Левски , ту ЦСКА ) но кой ше стане шанпион ше го решат само ТИТАН и БАТКОВ
Тук не съм съгласен с тебе.При дузпата за Черно море се видя,че защитника игра с топката,докато при другата дузпа въобще нямаше допир между защитника и топката.После на забравяй,че Ристосков на показа втори жълт картон на централния защитник на моряците.Все пак не трябва да се търси цялата вина в съдията.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
Ya se stegnete i proumeyte , che kogato vzemahte velikite si evromachove , CSKA priklyuchvase sezona i s 4-5 zagubi.Razberete , che futbola v Balgariya se vrashta tam ot kadeto e tragnal-kray Moreto.....