Ще остане ли Спартак в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Ще остане ли Спартак в А група

Мнениеот mursusaid » 07 май 2009 16:31

лацио ,ти в 90-те години ли живееш още :D ами и тогава да беше се направила няма как да ми докажеш че резултатите нямаше пак да са като сега ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
spartak_varna-lazio
Контакти:

Мнениеот spartak_varna-lazio » 07 май 2009 16:32

mursusaid написа:лацио ,ти в 90-те години ли живееш още :D ами и тогава да беше се направила няма как да ми докажеш че резултатите нямаше пак да са като сега ;)

Това само по себе си те опровергава.Не мислиш ли? ;)
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 май 2009 16:36

Бела-Спетак 0:0,Спетак-бела-0:0
Минъор-Спетак-3:1,Спетак-Минъор-1:0
Вихрен-Спетак-2:0,Спетак-Вихрен-1:1
Спетак-Ботев-0:0,Ботев-Спетак-1:0
лацио,ето ти факти от ТАЗИ година,освен срещу миниоро тук,че даже и срещу тях баланса ви от двата мача са в полза на перничани,та вие нямате победа срещу нито един от конкурентите ви,как после искате да останете..и това са факти от тази година,не ми се занимава да ти вадя факти във времето за да обеждавам някакви заблудени плебеи и да падам до вашото ниво ;) има си статистика и данни който го интересува да си ги намери ;)

Потребителски аватар
spartak_varna-lazio
Контакти:

Мнениеот spartak_varna-lazio » 07 май 2009 16:39

mursusaid написа:Бела-Спетак 0:0,Спетак-бела-0:0
лацио,ето ти факти от ТАЗИ година,освен срещу миниоро тук,че даже и срещу тях баланса ви от двата мача са в полза на перничани,та вие нямате победа срещу нито един от конкурентите ви,как после искате да останете..и това са факти от тази година,не ми се занимава да ти вадя факти във времето за да обеждавам някакви заблудени плебеи и да падам до вашото ниво ;) има си статистика и данни който го интересува да си ги намери ;)

Ти май въобще не си схванал за какво иде реч!А що се отнася за ниво аз съм го написал!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 май 2009 16:41

Искаме дерби!Но това дерби ли е?Единият отбор да бие другият като тъпан!И 5-0 да е най-малкото с което се отърваха С*петаците.И публиката да си тръгва след 3-0,не искайки да гледа повече унижението.Можеш да споменеш че и ние си тръгнахме след 70 мин от коритото,но защото ви дадохме мача,а не защото сте ни надиграли!Така че мерси от такива дербита!Преболедувайте си болестта в Б група.Ако искате стойте там и 7 години.Вие сте по отрицателните рекорди.Нищо не спомена за първото ви място в Европа.От тази година е.Съвсем прясно.А относно кой има повече победи в дербито,чуй това!Когато двата отбора играят в А група им викат майстори,нали така?Там се доказва кой е по-добър,а не в дербита в Б група,където щом са и двата отбора,няма какво да приказваме за някакво качество.Ама били официални.Ами кажи в колко официални срещи сте ни победили на ниво А група на Тича?Давай статистиката!А затова какъв отбор сте,погледнете колко гола сте вкарали по време на първенството.По около половин гол на мач.Точно колкото ние сме допуснали в нашата врата!Затова ние ще сме в челото на таблицата,хората ще казват че Черно море им е симпатичен,защото играе красив футбол,а и същите тези хора ще казват че Черно море е отбора на Варна без да са ни фенове,защото играем честно и не уреждаме мачове.Плюете че и с парите на ТИМ не сме били постигнали нищо.Това е изкривената плебейска логика.Като имаш пари-УРЕЖДАЙ МАЧОВЕ!Да,ама не,както е казал класика.Парите се инвестират в играчи,терени,школа...И резултатите се виждат.Две формации на Черно море се завърнаха от международен турнир с две ПЪРВИ места.Да!С парите на ТИМ!Но и самият ти не вярвам да кажеш,че сме купили двата турнира,нали?Затова Черно море е отбора на Варна.Традиции,фенове и не на последно място-УВАЖЕНИЕ от противниците!Защото играем ЧЕСТНО!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 май 2009 16:48

spartak_varna-lazio написа:
mursusaid написа:Бела-Спетак 0:0,Спетак-бела-0:0

Ти май въобще не си схванал за какво иде реч!А що се отнася за ниво аз съм го написал!

ми не знам темата не беше ли за спасението на Спетак ;) или май наистина не съм разбрал нещо :D ама аз ти казах заблудени спартаклии,и весо колкото и да им го обесняваш,не могат да те разберат

Потребителски аватар
spartak_varna-lazio
Контакти:

Мнениеот spartak_varna-lazio » 07 май 2009 16:54

Veso1913 написа:Искаме дерби!Но това дерби ли е?Единият отбор да бие другият като тъпан!И 5-0 да е най-малкото с което се отърваха С*петаците.И публиката да си тръгва след 3-0,не искайки да гледа повече унижението.Можеш да споменеш че и ние си тръгнахме след 70 мин от коритото,но защото ви дадохме мача,а не защото сте ни надиграли!Така че мерси от такива дербита!Преболедувайте си болестта в Б група.Ако искате стойте там и 7 години.Вие сте по отрицателните рекорди.Нищо не спомена за първото ви място в Европа.От тази година е.Съвсем прясно.А относно кой има повече победи в дербито,чуй това!Когато двата отбора играят в А група им викат майстори,нали така?Там се доказва кой е по-добър,а не в дербита в Б група,където щом са и двата отбора,няма какво да приказваме за някакво качество.Ама били официални.Ами кажи в колко официални срещи сте ни победили на ниво А група на Тича?Давай статистиката!А затова какъв отбор сте,погледнете колко гола сте вкарали по време на първенството.По около половин гол на мач.Точно колкото ние сме допуснали в нашата врата!Затова ние ще сме в челото на таблицата,хората ще казват че Черно море им е симпатичен,защото играе красив футбол,а и същите тези хора ще казват че Черно море е отбора на Варна без да са ни фенове,защото играем честно и не уреждаме мачове.Плюете че и с парите на ТИМ не сме били постигнали нищо.Това е изкривената плебейска логика.Като имаш пари-УРЕЖДАЙ МАЧОВЕ!Да,ама не,както е казал класика.Парите се инвестират в играчи,терени,школа...И резултатите се виждат.Две формации на Черно море се завърнаха от международен турнир с две ПЪРВИ места.Да!С парите на ТИМ!Но и самият ти не вярвам да кажеш,че сме купили двата турнира,нали?Затова Черно море е отбора на Варна.Традиции,фенове и не на последно място-УВАЖЕНИЕ от противниците!Защото играем ЧЕСТНО!

Първо, вие нямате стадион,Вие имате игрище!
Второ, никъде не видях такава статистика за головете.Те Миньор като гледам имат 15?Но дори и така да е?
Трето, ти май си поредният прокурор или се изживяваш като такъв.
Четвърто, за красивият футбол не съм ни най-малко съгласен!Споделят това мнение и мои приятели които са от Черно море.
Пето, мисля че доста изкривихме темата.Спартак няма да останат!
Надявам се да си доволен от последното. :!:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 07 май 2009 17:27

Ще останете при положение,че последните ви 4 мача са със Слабия! :lol: Заслужавате Бгр.не,че сте по- слаби от другите,ами участвате в най-много уговорки заедно с петричките курви и Слабия.Писнахте на цяла България.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2009 17:30

Ххахах мой(Лацио) питай Кольо защо му изтрих темата-той си залсужаяваше чист бан и тогава говори.....
Какви факти бе мен-искаш факти- че вие нямате повече от 1000 човека на стадиона...
Че цяла България ви знае как уредихте преди 2 гоидни мача с Блеасица и как всяка година лягате на Славия...Как оцелявате....
Че не ви знаем влеиките мачове в евротурнирите с колоса Сент Трудиен.
Че имате 22 участия и едва 3 победи....
Че за 90 годни история имате един силен период,когато нас ни нямаше..Това ви е едната ера Ишков и,ако бяхте истиснки мъже щеше да ви е срам от служебните ви участия в Интертото.Няма по- миришещ отбор от вас извинявай,ама е факт.
Няма по-продажно отборче от Спартак
Няма по-срамно нещо от това д апандеш с 5:0 и да не ти знае устата
Няма по-голям срам от това кръвния враг да играе срещу чуждестранен отбор и ти да дойдеш да викаш за противника(мача срещу Сампдория)
Няма по-голямо унижение от това да посереш цяла Трявна ,а да бъзикаш градксия съперник все още за неслучили се събития в Плевен
Няма по-голям срам от това да ти спаси кожата градксия съперник и цяла България да го разбере,а само ти да си неблагодарен и да отричаш..
И я кажи нещо пак,дали съм триел без причина теми???Понеже тази тема хич не ми харесва,ама я оставям,но тук няма злобни коментари и питай колегата си Кольо докога ще продължава с глупсотите си и с омразата към Черно Море????
Иозбщо вие кога ще се научите,че не е важно кръвния враг да падне,а любимият ти отбор да не може да бие 15 в класирането и да пада от всеки....
Между другоот какот и да играем сме в пъти по-добри от вас и то класиранеот си го показва!!!!Както и онова 5:0 :idea:

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 07 май 2009 17:46

spartak_varna-lazio написа:
puhisamolevski написа:Според мен Варна заслужава два отбора в "А" Група, а и Варненското Дерби си е доста интересно всеки път. За жалост обаче Спартак напоследък ми станаха изклюително противен отбор. Играят грозно, уреждат мачове, стадиона/терена не струва - ужас! Ако така продължават, поне според мене не заслужават мястото си в елита.

А не теб как ти се струва мача би с Черно море?От изключително качество и красота,може би?Не бях гледал по грозен мач!Счупиха топката.

1. Прекалено много грешки правиш, дори и за форум
2. МачЪТ НИ с Черно Море беше грозен - факт, но и със "соколите" не беше пшърва хубост. Плюс това колкото мачове съм гледал на Черно Море (на някой от които см присъствал), мога с ръка на сърцето да кажа, че се радвам да ги гледам. Напоследък момчетата си играят красиво и организирано. Като ви смазаха 5:0 се видя кой отбор как играе. А и в Европа се представиха много добре...за малко да отстранят Щутгарт! :D

Само към феновете на ЧМ имам претенции - на мача със Сант Жулия не спряха да псуват Никола Спасов, докато не стана 4:0 там в последните минути. И то напълно без основание, защото каквото и да си говорим, "моряците" трябваше да водят с 5-6 гола още към 70-а минута, малшанс...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Върни се в “Спартак Варна”