Лудогорец привлече национален защитник

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Лудогорец привлече национален защитник

Мнениеот kev1n » 12 авг 2013 19:15

"Chernomorets Burgas's defender Georgi Terziev is up to a move to dutch side Feyenoord Rotterdam in a deal worth 750 000 euros."

това е новина от преди 3 месеца.. :) хубаво е когато играчи искани от Фейнорд се озовават в Лудогорец :) А както знаем, фейнорд са си известни с купуването и препродаването на таланти.. :) примери безкрай :) Мисля че в този момент всички спорове за качествата на Терзиев са изчерпани.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 12 авг 2013 19:34

честито на Лудогорец,искаше ми се това момче да дойде при нас,ама нали при нас пари няма,така че ще завиждаме благородно на хората. :)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 12 авг 2013 19:53

Аз не вярвам на приказките че в Левски цари безпаричие ! Според мен нямаме по - голям бюджет от техния , а можеби по - добре използван . ;)

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 12 авг 2013 19:53

downlow написа:честито на Лудогорец,искаше ми се това момче да дойде при нас,ама нали при нас пари няма,така че ще завиждаме благородно на хората. :)

+ 1

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 авг 2013 20:18

Много силен трансфер за Лудогорец. Нашите нека седят и гледат... С Везалов и Пелето ще прокопсаме...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 авг 2013 20:24

Captain Stottlemeyer написа:
Thsmith написа:Този не го ли съдят в момента ?

Преди няколко месеца блъсна момиче на пешеходна пътека в Сливен, но явно му се е разминало. Някои 20-годишни пишлегари с Audi 8 са недосегаеми... 8-)

http://offnews.bg/index.php/197291/futb ... dna-pateka

Ако беше подписал с Левски,друго щеше да пишеш,нали. :evil: Смешник.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 12 авг 2013 20:31

Captain Stottlemeyer написа:
Thsmith написа:Този не го ли съдят в момента ?

Преди няколко месеца блъсна момиче на пешеходна пътека в Сливен, но явно му се е разминало. Някои 20-годишни пишлегари с Audi 8 са недосегаеми... 8-)

http://offnews.bg/index.php/197291/futb ... dna-pateka

а онзи убиеца го оправдавате ? че тои само му одарил плесница апък ония пияница как пък точно тогава паднал и умрял ? сам си е виновен че се е напил и залитнал ? тц тц тц като не стигнахте гроздето и викате че е кисело а ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 авг 2013 20:36

Обичам Левски написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Обичам Левски написа:Според мен Домусчиев е дал едно 500 000 евро за Терзиев.Мисля,че толкова му искаха от Черноморец ,когато го искаха Терзиев от други клубове

Много многооо повече !

Много ме е яд,че не го взехме ние :( Сега още ще гледам Везалов да се мъчи в защита :)
Вие Везалов за колко го взехте?Ами без пари толкова!Де да можехте и сега да крадете,както в миналото......И вие,и другите долни шафрантии от ЦСКА.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 12 авг 2013 20:46

Значи ся ... незнам какъв точно е случая с блъснатото момиче . Ако не е бил пиян си има път ...налага се експертиза . Там има една камара формули точно за случай , когато бъде блъснат пешеходец. Според резултатите от тези формули се прави заключенив : Имал ли е възможност водачът да спре и да избегне удара с пешеходеца? Ако отговорът е ДА .. значи шофьорът е бил несъобразителен и следователно е виновен. Ако е НЕ ... не съм сигурен дали е напълно невинен , предполагам това го решават в съда , но като не можеш да спреш ... просто неможеш . И за да не ме нападнете че дрънкам наизуст имам изкаран курс за "Експертиза при ПТП " . :) . Така че не говорете наизуст :"трябва да е в затвора нз си кво "

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 авг 2013 20:47

Ако стане това с Красич ще е по-силно. Даже наистина трансферен удар. Това момче играе горе долу, но по-скоро е малко с преувеличени качества. По-слаб е със сигурност и от Моци, и от Мантула и от Барт. Гледах му няколко мача с Черноморец - нищо особено, дори посредствено. Така, че няма да получава кой знае колко шансове. Ако успеят да уредят Красич да си партнира с Марселиньо в центъра е друго нещо. А ако намерят и един силен централен нападател(тип Мартин Камбуров, Гара Дембеле , Жуниор Мораес т.н.) защото Безяк е посредствен а Платини е в отвратителна форма както е Валери Домовчийски в Ботев. Със един такъв силен център нападател наистина стават доминант, защото в другите линии са с няколко класи над другите отбори в България.

Върни се в “Лудогорец”