Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот CS -KA -KA » 14 авг 2013 13:35

най-сетне тема за това което става в Левски ,браво на автора. моето мнение е ,че Мюлдер не трябва да бъде освободен ,там причините са за заплатата му ,как може да освободят Мюлдер ,а да оставят Везалов и Димов ,това е цирк ,не съм съгласен с Наско ,никой няма да вземат ,сам говорят празни приказки за да ни замажат очите ,Сираков направи грешка и ще го разбере.
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 14 авг 2013 13:36

Положението е такова, че само Наско Сираков има възможност да посъживи ПФК ЛЕВСКИ! Да, не става дума само за първия отбор, а за всичко в клуба свързано спортно технически с играта ФУТБОЛ! Всички други вариянти които бяха изпробвани не работят! Гонзо, Боримиров, Тонев и т.н. не успяха и справедливо отново Сираков е начело на ФУТБОЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ. Няма по-добър специалист в България от него, нито пък има друг с неговите резултати в Левски. Батков, Тонев и Ко. ще се занимават с всичко друго, но не и с ФУТБОЛ в ПФК Левски. Това е голямата крачка и всички левскари трябва да приемем тази промяна. За добро е. :idea:

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 14 авг 2013 13:39

Nuke написа:Сираков вече излъга. Каза, че след мача с Пирин ще имаме нов играч. Започне ли с лъжа, така и ще завърши. Явно си мисли, че живее няколко десетилетия назад във времето. Поне прическата му за това говори. А и действията. От мен няма да получи подкрепа, докато не видя реални резултати. Приказките не ме топлят. Никак даже.

Сираков лъже за 10-ти поредн път ,след всеки мач обещава ,че ще вземе нови футболисти и няма никой ,аз го приех с много недежди,но сега съм разочарован ,не може да гониш Мюлдер ,а да оставяш Везалов и Димов
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 авг 2013 13:42

Веселинов написа:Положението е такова, че само Наско Сираков има възможност да посъживи ПФК ЛЕВСКИ!

:lol: :lol: :lol:

Как точно? Един футболен клуб се управлява с пари и акъл. Домусчиев нагледно демонстрира как става тоя номер. И аз мога да изгоня целия отбор, без да мисля за утрешния ден. Нали търсеше правилния защитник? Забравихте ли вече? Това е друга негова лъжа. Никакъв правилен не е търсен, а безплатен.

drakona25
Контакти:

Мнениеот drakona25 » 14 авг 2013 13:55

Имам чувството, че някой от пишещите във форума не са се събличали по физическо, защитавате ми Мюлдер ( най слабия бек в истирията на Левски, футболист който покрива зоната си 1 път годишно и не знае какво е пас в цвнтъра, подава само по крилото, и всеки мач прави груба грешка) , Рамос ни бил основен футболист ( основни футболист и ма 2-3 гола и 10 опсани атаки по неговия фланг за година и половина, овладява топката по 1 мин и игра с едно докосване му е непозната), другите двама няма да ги коментирам, защото те са изключителни футболни недоразумения. Колкото до това че Наско Сираков е излъгал, да това е така, обаче как като нямаш пари да докараш добри футболисти, няма как. Докато клуба не отделя 2-3 милиона евро на трансферен прозорец ще е мъка, видяхте че футболисти за 200-300000 евро , 1 на 5 стават. Да се надяваме е все пак, ще намерят нещо читаво от свободните агенти , макар да имам съмнения. Другия вариант е да я пишеме нулева година и да се налагат повече млади играчи, аз на този вариант съм навит най много.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2013 14:07

Стига вече толкова. Левски не е пансион за безличници.
Правилна реакция на Сираков, но доста закъсняла. Сега да се привлекат и няколко нови, пък след това да разкраме и няколко от българчетата които също показаха, че не стават . Те могат и от юноши да бъдат заместени, няма да бъдем по-зле от последните 4 години

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 авг 2013 14:21

milen.hristov написа:Стига вече толкова. Левски не е пансион за безличници.
Правилна реакция на Сираков, но доста закъсняла. Сега да се привлекат и няколко нови, пък след това да разкраме и няколко от българчетата които също показаха, че не стават . Те могат и от юноши да бъдат заместени, няма да бъдем по-зле от последните 4 години

Милене, явно е, че си фен на Сираков и го защитаваш на всяка цена - няма лошо. Обаче да ми говориш, че това било правилно просто не го приемам. Кое по-точно му е правилното? Как според теб ще изглежда състава срещу Литекс? Защо не започнахме гоненето с Димов, Старокин, Пелето, Везалов и т.н., защото без тях можехме да минем наистина без проблеми? Един добър мениджър нямаше ли да търси отбор на тези играчи докато играеха като титуляри, вместо да ги изхвърли и тогава да се сети да им търси отбор? Е, как мислиш, че има по-голям шанс да се продаде един играч - като титуляр в отбора си или като изхвърлен при юношите некадърник?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 авг 2013 14:45

Заплатите определиха и първите изгонени. За мен това не е правилно! Спокойно можеха да разгледат оферти и да ги продадат един по един. Йорданов, Старокин и Везалов за мен са много по-слаби от ненужните. Най-голямата грешка е изгонването на Мюлдер, очаквам това много скоро да си проличи! :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 авг 2013 15:47

futbolqga написа:
milen.hristov написа:Стига вече толкова. Левски не е пансион за безличници.

Милене, явно е, че си фен на Сираков и го защитаваш на всяка цена - няма лошо. Обаче да ми говориш, че това било правилно просто не го приемам. Кое по-точно му е правилното? Как според теб ще изглежда състава срещу Литекс? Защо не започнахме гоненето с Димов, Старокин, Пелето, Везалов и т.н., защото без тях можехме да минем наистина без проблеми? Един добър мениджър нямаше ли да търси отбор на тези играчи докато играеха като титуляри, вместо да ги изхвърли и тогава да се сети да им търси отбор? Е, как мислиш, че има по-голям шанс да се продаде един играч - като титуляр в отбора си или като изхвърлен при юношите некадърник?

Ако до сега не са ги харесали, едва ли някой ще ги хареса в последствие.
Защо се почва с тези (иам значение и заплатите им), как ще изглежда клуба обаче ако бяха махнали българите и бяха довели нови чужденци, извинявай но не искам да гледам както да губи Левски, така и да го гледам максимум с 2-3 българи. Това обезличава отборът, един от основните проблеми според мен

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 14 авг 2013 15:51

Сираков е голям мозък изгони Мюлдер, а остави Везалов ,тук определено има нещо гнило,май търси балъци за без пари за Левски ,а не ги съди по качествата им !

Върни се в “Левски”