Песни и скандирания за Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Песни и скандирания за Лудогорец

Мнениеот zuekaa » 29 юли 2013 14:22

PFC Litex написа:Авторът на темата не е фен на Лудогорец, а само се прави на такъв с цел да пуска теми, които ще създадат конфликти и провокации.

Аз съм сигурен , че е фен на Лудогорец повечето им фенове са такива - изключвам няколко момчета тука в подфорума на Лудогорец
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 29 юли 2013 14:28

Абе вместо да се занимавате с песни,земете си покриите джамиите,че феновете на Партизан много се ядосаха като разбраха,че има джамии в Разград и че половината население е мюсулманско и се зарекоха да ги бутнат.А за песни немате време щото Домуса до 2г ще ви заебе и край с вас.Пак ще ставате фенове на ЦСКА и Левски.А сега просто сте смешни!!!
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 юли 2013 14:35

samocskasamo написа:Абе вместо да се занимавате с песни,земете си покриите джамиите,че феновете на Партизан много се ядосаха като разбраха,че има джамии в Разград и че половината население е мюсулманско и се зарекоха да ги бутнат.А за песни немате време щото Домуса до 2г ще ви заебе и край с вас.Пак ще ставате фенове на ЦСКА и Левски.А сега просто сте смешни!!!

На мен джамиите не ми пречат. Само едната е действаща. Би ми пречело ако ходжата пее от минарето с високоговорител, както го прави в центъра на София. В Разград не съм го чувал.
Джамията в центъра е забелжителност. Дори съм участвал в реставрацията отвътре преди доста време. И пак ще кажа, че мюсюлманското население на град Разград е под 30%.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 юли 2013 14:37

ПФК Лудогорец написа:
tsonpen написа:Прави впечатение, че авторът на темата винаги се вихри след някой позорен мач на "Левски". Това му е вид терапия.

Бъркаш се приятелю, аз съм трето поколение Лудогорец нека не се обиждаме.

Нека се видим тогава довечера на опашката за билети за мача с Партизан. Пиши на лични ;)
Никакъв шанс да си фен на Лудогорец. Стараеш се доста, но няма начин.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 29 юли 2013 14:41

tsonpen написа:
samocskasamo написа:Абе вместо да се занимавате с песни,земете си покриите джамиите,че феновете на Партизан много се ядосаха като разбраха,че има джамии в Разград и че половината население е мюсулманско и се зарекоха да ги бутнат.А за песни немате време щото Домуса до 2г ще ви заебе и край с вас.Пак ще ставате фенове на ЦСКА и Левски.А сега просто сте смешни!!!

На мен джамиите не ми пречат. Само едната е действаща. Би ми пречело ако ходжата пее от минарето с високоговорител, както го прави в центъра на София. В Разград не съм го чувал.
Джамията в центъра е забелжителност. Дори съм участвал в реставрацията отвътре преди доста време. И пак ще кажа, че мюсюлманското население на град Разград е под 30%.

Щях да ви призна , ако бяхте направи ли като нас в СТАРА ЗАГОРА опитаха се да отворят един исторически паметник - джмия , ама нещо не се получи.. ПОЗНАЙ ЗАЩО
СТАРА ЗАГОРА е била най-голямата защита на БЪЛГАРИЯ през 1876г. защитава я и сега
Лудогорец - NEWS!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 29 юли 2013 15:02

zuekaa написа:
tsonpen написа:

Щях да ви призна , ако бяхте направи ли като нас в СТАРА ЗАГОРА опитаха се да отворят един исторически паметник - джмия , ама нещо не се получи.. ПОЗНАЙ ЗАЩО
СТАРА ЗАГОРА е била най-голямата защита на БЪЛГАРИЯ през 1876г. защитава я и сега

Историята си е история. Тия хора са останали тук - преди години бяха принудително изселени - повечето са трудолюбиви и си работят. Когато бях малък малко ме дразнеше речта им, която чувах по улиците, но сега не ми пречи.
Тук джамията, която е паметник - не е отворена - само я укрепиха за да не се разпада. Никога не съм я виждал да се използва. А и това е тъпо - на база религия да се мразят хората. Хората или правят добри неща и се държат добре или не. Това не съм забелязал да зависи от религията.
Лошо е, когато в държавни учреждения говорят на език различен от български. Уважам Стара Загора. А за Лц и Домусчиев - и ти да си и ти ще се радваш, ако някой направи такъв отбор в града ти. БЕРОЕ в момента са много силни - това е ФАКТ!

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 29 юли 2013 15:12

fen-fen написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
kikooo1912 написа:Това не са песни, това са скандирания които цяла България пее откакто има футбол у нас. Така че нека си ги пеят, няма лошо всички сме ги пяли :)

Е те Лудогорец не са от както има футбол у нас„ от къде да знаят в тази забравена провинция си мислят, че те са открили и youtube :lol:

В тази забравена провинция в момента освен че се говори но се играе и футбол, чийто отбор играе в ЛЕ. Твоят отбор къде играе столичанино в по-вече? Нямаш ли си отбор за който да се тревожиш? Или ти си на принципа на Нане и Вуте! Бря то бива, бива дебелоочие ама чак пък толкова....хем ******и хем голями!

Да разбирам ли, че Партизан вече ви е елиминирал и сте в ЛЕ? :lol: Играе се ганкиното у Рзград, а Левски е голям независимо, че преминаваме през кадрова и упавленченска криза. Ще се оправим, а вие се радваите на момента докато можете, че после ще сте ни боксова круша :lol: Такава е съдбата на измислените селски отборчетч с 82-ма човека публика и краден репертоар. Изживеите си двата сезона слава, че после пак в забрава :twisted:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 29 юли 2013 15:16

entwickler написа:
zuekaa написа:
tsonpen написа:

Историята си е история. Тия хора са останали тук - преди години бяха принудително изселени - повечето са трудолюбиви и си работят. Когато бях малък малко ме дразнеше речта им, която чувах по улиците, но сега не ми пречи.
Тук джамията, която е паметник - не е отворена - само я укрепиха за да не се разпада. Никога не съм я виждал да се използва. А и това е тъпо - на база религия да се мразят хората. Хората или правят добри неща и се държат добре или не. Това не съм забелязал да зависи от религията.
Лошо е, когато в държавни учреждения говорят на език различен от български. Уважам Стара Загора. А за Лц и Домусчиев - и ти да си и ти ще се радваш, ако някой направи такъв отбор в града ти. БЕРОЕ в момента са много силни - това е ФАКТ!

Така е прав си в доста неща , ама едно нещо ми направи силно впечатление "Когато бях малък малко ме дразнеше речта им, която чувах по улиците, но сега не ми пречи. '' .. тези Турци така ни претапят и след 100 години ние ще сме малцинство .. за това не трябва да се даваме не ..
Лудогорец - NEWS!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 29 юли 2013 15:29

Zuekaa, не знам дали си ходил в Германия - там проблемът е много по-сериозен в някои градове. Дюнери - през 20 метра. И какво да направят??? Стига да живеят без да натрапват религията си - проблем не виждам. Виждаш в Турция как протестират и как подкрепят нашите протести в София. Разбери - има хора, които са добронамерени и обратното. Религията само по себе си не ги прави лоши или добри.
Да не говорим че точно заради враждата между католици и православни - навремето Османската империя е успяла да се разрасне.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 29 юли 2013 15:34

entwickler написа:Zuekaa, не знам дали си ходил в Германия - там проблемът е много по-сериозен в някои градове. Дюнери - през 20 метра. И какво да направят??? Стига да живеят без да натрапват религията си - проблем не виждам. Виждаш в Турция как протестират и как подкрепят нашите протести в София. Разбери - има хора, които са добронамерени и обратното. Религията само по себе си не ги прави лоши или добри.
Да не говорим че точно заради враждата между католици и православни - навремето Османската империя е успяла да се разрасне.

Аз имам нещо друго впредид , че се води усилена политика да се турцизира ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ .. особенно Ердоган, направо си води явна политика
А протестите в Турция нали знаеш за какво са ,че самите турци не искат да се връщат под османска империя , а искат да си останат светска държава ( до колкото може да се нарече светска ) както ги е направил Кемал ..
Лудогорец - NEWS!

Върни се в “Лудогорец”