zuekaa написа:tsonpen написа:samocskasamo написа:Абе вместо да се занимавате с песни,земете си покриите джамиите,че феновете на Партизан много се ядосаха като разбраха,че има джамии в Разград и че половината население е мюсулманско и се зарекоха да ги бутнат.А за песни немате време щото Домуса до 2г ще ви заебе и край с вас.Пак ще ставате фенове на ЦСКА и Левски.А сега просто сте смешни!!!
На мен джамиите не ми пречат. Само едната е действаща. Би ми пречело ако ходжата пее от минарето с високоговорител, както го прави в центъра на София. В Разград не съм го чувал.
Джамията в центъра е забелжителност. Дори съм участвал в реставрацията отвътре преди доста време. И пак ще кажа, че мюсюлманското население на град Разград е под 30%.
Щях да ви призна , ако бяхте направи ли като нас в СТАРА ЗАГОРА опитаха се да отворят един исторически паметник - джмия , ама нещо не се получи.. ПОЗНАЙ ЗАЩО
СТАРА ЗАГОРА е била най-голямата защита на БЪЛГАРИЯ през 1876г. защитава я и сега
Историята си е история. Тия хора са останали тук - преди години бяха принудително изселени - повечето са трудолюбиви и си работят. Когато бях малък малко ме дразнеше речта им, която чувах по улиците, но сега не ми пречи.
Тук джамията, която е паметник - не е отворена - само я укрепиха за да не се разпада. Никога не съм я виждал да се използва. А и това е тъпо - на база религия да се мразят хората. Хората или правят добри неща и се държат добре или не. Това не съм забелязал да зависи от религията.
Лошо е, когато в държавни учреждения говорят на език различен от български. Уважам Стара Загора. А за Лц и Домусчиев - и ти да си и ти ще се радваш, ако някой направи такъв отбор в града ти. БЕРОЕ в момента са много силни - това е ФАКТ!