Рекорд, срещу Лудогорец не е отсъдена дузпа вече 63 мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Рекорд, срещу Лудогорец не е отсъдена дузпа вече 63 мач

Мнениеот Lyubaka01 » 29 юли 2013 12:49

D.Georgiev написа:Реално погледното цялата тема се свежда до 2-3 положения за 2-та пълни сезона. Според мен срещу "Литекс" в Разград не свирха дузпа срещу нас, но пък след 5 минути същото се случи и пред тяхната врата. "Ботев" също могат да се чувстват ощетени. Аз ви питам обаче, колко пъти, гледайки своя отбор за тези 2 години и срещу вас са спестявали наказателни удари? Нека всеки си ги преброи за себе си и да си прецени дали няма да се сведат пак до този брой положения?

Ако ще пускаме такива теми, нека да вадим безспорните положения едно по едно и да броим?

Искам също да ви попитам вие видяхте ли първата дузпа на "Слован"?

Странно, тоя тип разсъждения са ми познати от някъде... Откъде ли? А, да бе-
Рекорда го държи отбора на Левски от 79 мача без отсъдена дузпа срещу тях.От 18.09.2005 до 10.05.2008.
-те тогава и левскарите по подобен начин се оправдаваха...

Колкото до първата дузпа за Слован-не я видяхме-не защото я е имало или нямало, а защото не дадоха читав кадър. Така че аз лично не бих се наел да давам оценки. Втората дузпа обаче я видяхме...

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 29 юли 2013 13:27

fen-fen написа:
Седем написа:
ПФК Лудогорец написа:Разбира се че няма да ни свирят, след като играем чисто във наказателното поле. Лудогорец оле !

Мдам, само дето съдията на първия мач със Слован, тва не го знаеше и отсъди 2 броя!

Мдам, само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен е казал Алберт Айнщайн нали? Правилно е казал човека защото човешката глупост все по упорито се намества в нашето ежедневие. Мача със Слован по какво приличаше на мачовете от нашето първенство по отношение на футбол? По нищо? Слован играха атакуващ футбол, ние също, така че имаше ситуации и пред двете врати. Говорите тука за 2-3 ситуации, които наистина са спорни и нямаше да бъде грешка дори и да бяха свирени дузпи! Защо не говорите колко несъществуващи засади са ни свирили? А за отменени голове?

По-добре да говорим за колко червени картона са дадени и колко дузпички ви даваха, когато се налагеше
Мога да говоря от собсвената си канбанария феновете на Лудогорец много добре знаят за 4 мача колко червени картона и колко дузпи се дадоха в ущърб на БЕРОЕ ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 29 юли 2013 13:42

baligo написа:
Брабиняка написа:
ПФК Лудогорец написа:Разбира се че няма да ни свирят, след като играем чисто във наказателното поле. Лудогорец оле !

:lol: :lol: :lol:
То се видя срещу Слован колко чисто играете.
Рекорда се държи от "Левски" с 80 дузпи, не е на Лудогорец.

Тва в един мач ли?

[offtopic]:)
80 мача без дузпа[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 юли 2013 13:46

zuekaa написа:Аз лично имам смесени чувства отбора е доста добър но има периоди в който има големи спадове и там се компенсира със съдий

Кой ви учи на българска граматика? Не разбрахте ли, че когато пишете нещо в множествено число НЕ се слага "Й", а "И".
Не съдиЙ, а съдиИ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 юли 2013 13:47

Lyubaka01 написа:
fen-fen написа:
Lyubaka01 написа:
TSHABALALA написа:Нищо странно 5 отбора са влизали с топка в наказателното поле на Лудогорец за всичките 2 години, отборът им е най-добрият.
Но не отсъдени дузпи в полза на Лудогорец, както и несъществуващи засади в техен ущърб е имало.

Айде стига глупости! Изкара ги малко по-добри от Байерн... И съдиите само ги ощетяват... Горканчовци!

И кое е глупости? Имено 5 отбора са влизали в наказателното ни поле и това не е Локо Сф. А несъществуващи засади в наш ущърб са свирени колкото щеш. Отборът ни никога е нямал претенциите, че е по добър от Байрен, но от гледна точка на нашето първенство сме един от отборите, които наистина играе добър футбол.

Аз да съм споменавал ЛокоСф?!? Или гузен-негонен бяга... Нещо по въпроса за несвирените дузпи за Ботев Пд? Или това не се брои?
Не казвам, че във всеки мач трябва да се свири дузпа срещу вас. Ама 63мача!!! Чисто статистически е... да го кажем по-деликатно-мнооооого малко вероятно... Дори в най-силните сезони на Ман Ю примерно(а както знаем-не е като да не ги подпират съдиите) е имало дузпи срещу тях. Същото важи и за Барса, и за Порто(когато станаха шампиони мисля без нито една загуба) и т.н. Ма щом ви кефи, вярвайте си, че не е имало нарушения за дузпа в наказателното ви поле... Блажени вярващите...

Пич , не че нещо , но какви отбори срещат Ман Ю и Барса ? Че имаше подпирания за Лудогорец , това е неоспоримо , но и че нямаше повече от 2 -3 ситуации да се даде дузпа .

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 юли 2013 13:52

DmG написа:
Lyubaka01 написа:
fen-fen написа:
Lyubaka01 написа:
TSHABALALA написа:Нищо странно 5 отбора са влизали с топка в наказателното поле на Лудогорец за всичките 2 години, отборът им е най-добрият.
Но не отсъдени дузпи в полза на Лудогорец, както и несъществуващи засади в техен ущърб е имало.

Айде стига глупости! Изкара ги малко по-добри от Байерн... И съдиите само ги ощетяват... Горканчовци!

И кое е глупости? Имено 5 отбора са влизали в наказателното ни поле и това не е Локо Сф. А несъществуващи засади в наш ущърб са свирени колкото щеш. Отборът ни никога е нямал претенциите, че е по добър от Байрен, но от гледна точка на нашето първенство сме един от отборите, които наистина играе добър футбол.

Аз да съм споменавал ЛокоСф?!? Или гузен-негонен бяга... Нещо по въпроса за несвирените дузпи за Ботев Пд? Или това не се брои?
Не казвам, че във всеки мач трябва да се свири дузпа срещу вас. Ама 63мача!!! Чисто статистически е... да го кажем по-деликатно-мнооооого малко вероятно... Дори в най-силните сезони на Ман Ю примерно(а както знаем-не е като да не ги подпират съдиите) е имало дузпи срещу тях. Същото важи и за Барса, и за Порто(когато станаха шампиони мисля без нито една загуба) и т.н. Ма щом ви кефи, вярвайте си, че не е имало нарушения за дузпа в наказателното ви поле... Блажени вярващите...

Пич , не че нещо , но какви отбори срещат Ман Ю и Барса ? Че имаше подпирания за Лудогорец , това е неоспоримо , но и че нямаше повече от 2 -3 ситуации да се даде дузпа .

Ми добре, щом ще се хващаш за тая сламка, поинтересувай се примерно за Динамо Загреб... Поинтересувай се за Звезда и Партизан. Или и тях ги срещат разни страшилища от рода на Борац Чачак и Хайдук Кула :), та им свирят дузпи...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 юли 2013 13:54

fen-fen написа:
zuekaa написа:

Принципно е така, но няма перфектни хора и отбори

Няма разбира се. Разликата е че Лудогорец предимно атакува и в по редки случаи се играе в нашето наказателно поле. Головете, които сме получавали в по вечето случаи са от статични положения. Така, че не виждам каква е тази истерия защо няма дузпи срещу Лудогорец. Без да си кривя душата, имало е и съдийски грешки, но те както са били в наша полза така в други случаи срещу нас.

Не говори само и само за да не заспиш! Имате абсолютна съдийска подкрепа от както Дормуса ви стана собственик! Предполагам, че и в световен мащаб няма такъв отбор като вашия - 63 мача без дузпа срещу вас. Колкото и нападателен футбол да играете, колкото и перфектни защитници да имате няма как за 63 мача да не сте "заслужили" някоя и друга дузпичка. Всички приказки на феновете на Лудогорец в тази връзка са СМЕШНИ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 29 юли 2013 13:57

zuekaa написа:
kikooo1912 написа:http://www.youtube.com/watch?v=iJVr6HBK_Is

Това е едната ситуация в 0:50 мин

139% дузпичка , ама няма кой да я свири

я кажи за тази ситуация нещо :!: .Ама не се покривайте като мишки ;)
http://vbox7.com/play:373b6046ff

Тралала

Мнениеот Тралала » 29 юли 2013 13:59

Защо да се крием? Дузпа и червен картон. Ама темата май не е за това.....

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 29 юли 2013 14:16

да ама в Европа като не могат да си купят съдийче и виж какво става 2 дузпи за един мач, и Ботев ги чака същото дърво !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”