Националния фенклуб на Левски обяви, че са яли бой от Сопот!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Националния фенклуб на Левски обяви, че са яли бой от Сопот!
Ботев не е фактор и никога не е бил
Имаше едни 10-тина години(80-те),в които имахте няколко 3-ти и 2-ри места,но до титла така и не стигнахте
А титлите ви,които се броят на пръстите на едната ръка,надали дори бащите на някои от вас ги помнят
Тъй че по-спокойно,не се палете
Като гледам и нивото ви,не се учудвам,че лъхате на комплекси.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Глупаво обръщение от страна на фен-клуба, не одобрявам.
...
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Да наричаш отбора на Ботев Сопот и да си шеф на НФК Левски е срам за самата институция.Тази гугутка няма аналог в света.Ако искате левскари промяна, започнете от него и тези от обкръжението му.Станахте за срам и позор дори и за тези които не са ви врагове.Да припомня.Бойкот срещу Батков-буря в чаша вода.Призив за гласуванеза една партия подала оставка в труден момент и нямаща бъдеще.Бойкот за първо гостуване в шампионат на вековен юбилей.Бригадите на Таки ,,съветвали сините фенове да не присъстват на двубоя с Ботев защото не разбрали за протеста''.7 дилъри от СЗ обаче пробили ,,съветите'' и спокойно си изгледаха загубата.Сега разбирайки че няма ръка върху другите сектори при домакинството призовава за панихида.Пореден срам.И да запитам искренно и лично.Заради какво е бойкота.Срещу футболисти,политика ,собственик или недостиг на финансиране на НФК.При победа сега,какво следва.Или всичко ще се промени след като е ясен новият треньор и най-накрая се самозадоволите с победа.Масурбирайте по изминали години и успехи.От 5 години нямате купа или титла.Вие сте минало.Бъдещето е Литекс,Лудогорец,Ботев.Идват Берое,Нефтохимик,Пирин.Децентарлизацията вече е факт.Облизавайте се покрай шопските медии,но вече вие сте едиин от многото.Както и червената шапчица.
- botevforever
- Контакти:
0007 написа:Ботев не е фактор и никога не е билИмаше едни 10-тина години(80-те),в които имахте няколко 3-ти и 2-ри места,но до титла така и не стигнахте
А титлите ви,които се броят на пръстите на едната ръка,надали дори бащите на някои от вас ги помнят
Като стана въпрос за 80-те и за това,че не стигнахме до титла,спомняш ли си коя беше една от причините?
Защото аз много добре я помня-един наведен,в поза "задна п....а" син отбор на Герена срещу "Берое".Който,бивайки унизяван редовно в Пловдив,видя в този мач начин да си отмъсти за униженията,потъпквайки достойнството си,ако въобще можем да говорим за наличие на такова.
Вярно,вдигнахте малко глави през последните 15-на години.Причината вече я няма-всичко си идва на мястото.
За 4 месеца-две загуби!Как ти звучи?
Дежаву!

НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
botevforever написа:0007 написа:Ботев не е фактор и никога не е билИмаше едни 10-тина години(80-те),в които имахте няколко 3-ти и 2-ри места,но до титла така и не стигнахте
Като стана въпрос за 80-те и за това,че не стигнахме до титла,спомняш ли си коя беше една от причините?
Защото аз много добре я помня-един наведен,в поза "задна п....а" син отбор на Герена срещу "Берое".Който,бивайки унизяван редовно в Пловдив,видя в този мач начин да си отмъсти за униженията,потъпквайки достойнството си,ако въобще можем да говорим за наличие на такова.
Вярно,вдигнахте малко глави през последните 15-на години.Причината вече я няма-всичко си идва на мястото.
За 4 месеца-две загуби!Как ти звучи?
Дежаву!
Хмм,помниш това,а не помниш как в следващите 2 години падате на "Колежа" от Левски? Хмм,интересно...
А и никой не ви е виновен,че същата тази година Левски ви би на "Герена"

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- 1912plovdiv
- Контакти:
0007 написа:Ботев не е фактор и никога не е бил Имаше едни 10-тина години(80-те),в които имахте няколко 3-ти и 2-ри места,но до титла така и не стигнахтеА титлите ви,които се броят на пръстите на едната ръка,надали дори бащите на някои от вас ги помнят Тъй че по-спокойно,не се палете
Така е, никога не сме били фактор
М
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
0007 написа:
Хмм,помниш това,а не помниш как в следващите 2 години падате на "Колежа" от Левски? Хмм,интересно...
А и никой не ви е виновен,че същата тази година Левски ви би на "Герена"
Ама и ти доста помниш
-
Petran2001
- Контакти:
Приятели, не знам за вас, но на мен ми е изключително приятно да виждам как говеждото мучене против БПФК се завръща...
В последните години разни знайни и незнайни добичета бяха започнали едва ли не да ни симпатизират, да ни съжаляват, от което на мен специално ми ставаше изключително тежко....защото говеждата симпатия на мен ми бе нещо непознато. Сега нещата се връщат по своите места - така трябва да бъде.
Веднъж ме баннаха за това, но боли ме ую - ГОВЕДА УМРЕТЕ!!!
В последните години разни знайни и незнайни добичета бяха започнали едва ли не да ни симпатизират, да ни съжаляват, от което на мен специално ми ставаше изключително тежко....защото говеждата симпатия на мен ми бе нещо непознато. Сега нещата се връщат по своите места - така трябва да бъде.
Веднъж ме баннаха за това, но боли ме ую - ГОВЕДА УМРЕТЕ!!!
za nas e toj religiq написа:
Ама и ти доста помнишОт 50та до 70 та - 7 победи
От 70та до 97 ма -3 победи , две от които споменаваш
![]()
Хмм , интересно ... да не споменавам че статистиката ви в Пловдив е доста на минус , дори и след златния ви период на селския и следващите 15 години , в които имате цели 9 победи
![]()
Първо,забележката беше насочена към колегата отгоре,който си спомня заради кого Ботев не е станал шампион,но не си спомня загуба на "Колежа" преди 1997,при условие,че тези две загуби са след шампионската година на Берое
А сега поотворих статистиката и нека да видим:
- в Пловдив : 27 победи за Ботев,20 за Левски и 11 Х
- в София : 43 победи за Левски,8 за Ботев и 7 Х
Вижда се къде е "доста на минус" и къде не е,къде е смазващо и къде не е

0007 написа:Ботев не е фактор и никога не е билИмаше едни 10-тина години(80-те),в които имахте няколко 3-ти и 2-ри места,но до титла така и не стигнахте
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!