"A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: "A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари

Мнениеот plovdivram » 22 юли 2013 12:33

P!nk fan написа:
LokoMaina написа:Аз съм от КОКОФОБИТЕ и като такъв смятам, че Локо ще изиграе много "странни" мачове. Първият вече мина. Предстои /може би/ вторият.
Ако не му забранят, Марто ще се разпише- както обикновено...
Мачът няма да е Х!!!

Споко, ще ви бием и без Тото Динев и Бай Ганьо да спазарят мача.

Въпроса при нас НИКОГА не е бил в това - дали Локомотив Пловдив ще загуби един мач?!!! Въпроса е в това - КАК ще го загуби?!! ... Локомотив Пловдив никога не е бил отбор, който да е "АБОНИРАН" за ПОБЕДАТА... т.е., ако ме разбираш за нас - феновете на Локомотив, никога не е било толкова от значение - дали ще бием или ще паднем... ВАЖНОТО е ОТБОРА да покаже, че ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ МАЧА и е ДАЛ КАКВОТО МОЖЕ ОТ СЕБЕ СИ ЗАТОВА!!! ... а, ако възможностите на отбора ни са такива, че един или друг отбор да ни превъзхожда и с това да загубим мача... в това няма нищо лошо!!! Когато очевадно обаче НЕ иска този "наш" отбор да отправи поне ЕДИН удар към противниковата врата.... тогава вече говорим за ДРУГО!!!
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 юли 2013 12:57

Надявам се пловдивчани да победят, но пък втора загуба за Левски ми се вижда мисия невъзможна.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 22 юли 2013 13:04

Като привърженик на ЦСКА ще стискам палци на Локо, въпреки да ми е трудно да си представя как "другите начини" ще се провалят 2-ри пореден мач. Тая година трябва да са Щампиони, ако ще да накажат всички съдии и накрая да свирят от селските. Но първо ще се погрижат за конкурентите - видяхте в събота какво става, тоя съдия зад лявата на екрана врата спокойно не трябва да свири 2-3 мача. Може да ви се струва сурово, но само така ще се научат на отговорност. Човека в Пловдив също направи някоя и друга грешка - Рамос беше аут още в началото, за такова влизане в Англия отнасяш и мачове наказание.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 22 юли 2013 13:05

Дано да пусне Куанг за сметка на Тодоров. Цесекарите го минаваха като малка гара. Ако наще се напънат и играят сериозно няма да имаме проблем да бием. Ако играят както в събота, то жална ни майка.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 22 юли 2013 13:10

Аз питам циркаджийското падане на Минев не е ли манкиране и проява на подлост?Вярно,Гари го докосна,но нито го е удрял, нито го е блъснал,за да се строполи така!При театрално падане за дузпа вдигат картон, а в този случай гонят другия състезател.Провокациите не се ли отчитат при стълкновения?Аз мисля,че наказанията трябваше да бъдат по един жълт картон за двамата!Самият Минев с гордост заявява ,че е надхитрил Родригес, а в същност го провокира и надхитри и съдията,който подходи формално по отношение на Гари-за докосване го изгони!И това повлия на мача!Съдиите трябва да отчитат провокациите на хитреци като Минев!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 юли 2013 13:18

gevel написа:Аз питам циркаджийското падане на Минев не е ли манкиране и проява на подлост?Вярно,Гари го докосна,но нито го е удрял, нито го е блъснал,за да се строполи така!При театрално падане за дузпа вдигат картон, а в този случай гонят другия състезател.Провокациите не се ли отчитат при стълкновения?Аз мисля,че наказанията трябваше да бъдат по един жълт картон за двамата!Самият Минев с гордост заявява ,че е надхитрил Родригес, а в същност го провокира и надхитри и съдията,който подходи формално по отношение на Гари-за докосване го изгони!И това повлия на мача!Съдиите трябва да отчитат провокациите на хитреци като Минев!

Една провокация реши световната титла през 2006, теб някакъв Минев те вълнува. Не е особено справедливо така, но отсъждането е според правилниците. Едно време той често беше от другата страна на барикадата, но с времето е захитрял и помъдрял. Мен лично много ме е яд, че не се върна при нас.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 22 юли 2013 13:22

С пенсионерите Здравко и Тъча и фамозните негра дето дойдоха най-логичното ще е да загубим.
ЦСКА с отбор събран преди 3 4 дни ни направиха за смях...добре че беше Господинов и гредите.

Шнур за мача и за тото динев!

el_tigre
Контакти:

Мнениеот el_tigre » 22 юли 2013 13:24

Твърда обръщалка 2/1 :mrgreen:
Сега сериозно,ако не се бият сами смърфовете,не виждам как ще загубят мача..

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 22 юли 2013 13:26

el_tigre написа:Твърда обръщалка 2/1 :mrgreen:

Незнам дали на майтап го каза, но точно така ще протече мача.Аз мисля да сложа някой друг лев на такъв развой.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 22 юли 2013 13:28

doktora25 написа:
gevel написа:Аз питам циркаджийското падане на Минев не е ли манкиране и проява на подлост?Вярно,Гари го докосна,но нито го е удрял, нито го е блъснал,за да се строполи така!При театрално падане за дузпа вдигат картон, а в този случай гонят другия състезател.Провокациите не се ли отчитат при стълкновения?Аз мисля,че наказанията трябваше да бъдат по един жълт картон за двамата!Самият Минев с гордост заявява ,че е надхитрил Родригес, а в същност го провокира и надхитри и съдията,който подходи формално по отношение на Гари-за докосване го изгони!И това повлия на мача!Съдиите трябва да отчитат провокациите на хитреци като Минев!

Една провокация реши световната титла през 2006, теб някакъв Минев те вълнува. Не е особено справедливо така, но отсъждането е според правилниците. Едно време той често беше от другата страна на барикадата, но с времето е захитрял и помъдрял. Мен лично много ме е яд, че не се върна при нас.

:shock: :o :shock: :o Още един нормален левскар, НЕ това не е истина!!! :shock: :o
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Върни се в “Локо Пловдив”