"Отворено общество" финансира протестите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Re: "Отворено общество" финансира протестите

Мнениеот gushtera » 15 юли 2013 22:03

sin4ec написа:В този ред на мисли, отрепка ще викаш на жена си. Това за протокола.
Че те самите не знаят за какво протестират, това е проблемът! За Пеевски-добре, но после? И няма злоба, а ирония. Щото 1997 аз бях един от лумпените пред Парламента и знам как се протестира и се прави. Не с травестити, а с павета и бомби МБ.
Но после ни излъгаха и всичко беше на вятъра. Пак те и доднес. Няма излизане от тази хватка, и затова си гледам работата и преценявам кое е по-добре, тези сега или нови избори. Логиката е елементарна. Изборите нищо няма да променят.
Още по-малко пък тия по улиците. Малко и мислене трябва!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 15 юли 2013 22:08

sin4ec написа: Но после ни излъгаха и всичко беше на вятъра. Пак те и доднес. Няма излизане от тази хватка, и затова си гледам работата и преценявам кое е по-добре, тези сега или нови избори. Логиката е елементарна. Изборите нищо няма да променят.
Още по-малко пък тия по улиците. Малко и мислене трябва!

Вярно до болка! През призмата на годините осъзнавам, че единствен Ст. Савов мислеше за България! В момента няма нито една смислена алтернатива. Всичко се отчита в Москва, а на Вашингтон му е през дюкяна за България :(
Европа е толкова млада и зависима, че се нуждае от силни политици/личности. А такива по протестите не виждам! Няма го Стамболов на 21 век. Дано се появи скоро, до тогава ... ще ни лъжат и мамят и дори няма да разберем. Като през изминалите 30 дни. Всички гледат "протестите", никой не контролира правителството! Кой печели накрая, ще разберем след 10 години. Твърде късно, както винаги.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 юли 2013 22:11

Jorkorazporko написа:
za nas e toj religiq написа:
alp написа:
Jorkorazporko написа:Пълна глупост!!! Червените комуняги се опитват да изкарат протестиращите платени, от сините комуняги! Хората на протеста са колкото против БСП, ДПС и Атака, толкова и срещу ГЕРБ! И това ще си проличи след изборите, когато ГЕРБ ще управляват, но протестите няма да стихнат, даже протестиращите ще са повече! Това правителство, както и всяко следващите са обречени и ще бъдат сваляни докато не направят желаните реформи!

Защо тогава протестите не са формулирани "Долу монополите" , а да падне правителството?! Относно "комунягите", герб да не би да са анти-комунисти? :geek:

Зимните протести имаха ясна цел, докато това сега е гнусен партиен цирк. Тиквата можеше да не си дава оставката, а да направи нещо. Сега има наглостта да иска пак да е на власт.

Кратко и точно :!:

Зимните протести не бяха само срещу монополите, това бе само едно от перата в конспекта на протеста! Останалите бяха за реформи в съдебната система, промяна на изборния закон и против олигархията! На зимните протести бяха същите хора, които са и сега! Сега идеята на протеста е малко по - всеобхватна! Сега искаме да променят изборния закон, така че да дадат на обществото възможността за пряк контрол, да се промени закона за референдумите, да се въведе мажоритарен вот, да се отнеме имунитета на депутатите и служителите в съдебните органи, и да се предвидят съкращения в администрацията, и да се спре тоталната репресията над малкия и средния бизнес ! Трябва да се смаже политическата класа и олигархията, и да заработи съдебната система в интерес на народа!

Съгласен съм със всичко което се иска , ама тая оставка е основното искане (което прави протеста политически )! А Тя с кое от изброените се връзва ? Не трябва ли да има парламент и правителство за да се вземат тези решения ? В началото и аз ходех на протестите , но от както основната цел стана оставката не съм стъпвал ! Няма и да го направя , докато не се проумее че изборите няма да променят нищо ! И смяната на тия с ония , няма да оправи нещата !

ainshtain1
Контакти:

Мнениеот ainshtain1 » 15 юли 2013 22:20

GOLEADOR написа:Правителството е пътник.Хората по площадите са достатъчни да го свалят.Ако Орешарски каже колко хора иска да види по площадите за да подаде оставка,веднага ще ги събере под прозорците си.Опита на някои хора да препишат протестите на ГЕРБ са жалки.Протеста е за морал и липсата на такъв ще види сметката на орешарския урод!Дали след месец, два или три е без значение.Ината на кабинета само ще радикализира протеста."Подкрепа" вече предупреди кабинета за възможна общонационална стачка ,а тогава повярвайте ми, няма да излезнат майките с деца които сега са на улицата.Но всеки си плаща за гяволъка и явно Орешарски е готов да плати тази цена.Лошото е,че пак ще е на наш гръб!

За какъв морал ми говорите, къде ви беше морала когато боко тиквата прикриваше мишо бирата бе смешници къде ви беше морала когато разбрахте че премиера ви е Агент буда, къде ви беше морала когато ви подслушваха как пъшкате докато правите секс, когато назначаваха некви неграмотници без дипломи къде? 4 години не си мръднахте гъза сега сте се сетили че имате морал,кого заблуждавате?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2013 22:36

Някои хора са проспали зимата.Но то си е за тяхна сметка!Колкото и да защитават правителството,липсата на морал в него ще свали Орешарски от власт.Не бройката на протестиращите,точно морала е това което ще вземе скалпа на този кабинет.Толкова е ясно,че ви се чудя защо ме карате пак да го повтарям.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ainshtain1
Контакти:

Мнениеот ainshtain1 » 15 юли 2013 22:42

GOLEADOR написа:Някои хора са проспали зимата.Но то си е за тяхна сметка!Колкото и да защитават правителството,липсата на морал в него ще свали Орешарски от власт.Не бройката на протестиращите,точно морала е това което ще вземе скалпа на този кабинет.Толкова е ясно,че ви се чудя защо ме карате пак да го повтарям.

Някои не си спомня за какво е протестирал през зимата, да припомням ли че протестите тогава бяха заради високите сметки за ток, не бяха против правителството и ако не подкрепяте герб що не изчакате да минат три години и половина и тогава да излезете на протести както го направихте зимата,само да вметна че не съм гласувал за БСП и ще съм доволен ако те си тръгнат но не за да се върнат гроб ако си и срещу тях сме на едно мнение, но се съгласи че има много платени, вижда се дори на репортажите хора с плакати герб 20000 са с вас, за това говоря иначе пак казвам ако тия си тръгнат и не върнем герб аз съм за.
Последна промяна от ainshtain1 на 15 юли 2013 22:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 юли 2013 22:49

Като гледам, тези беззъби протести обслужват само сегашното правителство. Протестиращите аристократично си играят на протести, управляващите си вършат своето, едновременно припявайки две песнички - ние работим, като се вслушваме в "гласа на народа", а ГЕРБ подклаждат "политически"протести. Най-напред пуснаха срещу протестите Атака, за да ги маргинализират окончателно, но и за да ги подчинят безпрекословно, после Атака се скри - сега ту Сорос, ту Бойко ... И така, докато тушират недоволството, подклаждайки омразата срещу политическия противник, и докато дойде време за избори, които, ако са предсрочни, ще бъдат 'престъпно" провокирани от ГЕРБ, ако са нормални, ще са още едно постижение на сегашната коалиция. Този филм тука го дават вече осма година - единствената стратегия е - другите са по-голямото зло от нас, вижте ги какви са маскари, пак тях ли искате. И би било правдиво, ако днешните не бяха управлявали двайсет години и от тяхното управление резултатите са повече от видни.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2013 22:58

Е,сега протеста е за морал!Всеки сам прави избор на чия страна да застане.Който подкрепя БСП,ДПС и Атака е на контрапротеста.Другите са на #ДАНСwithme!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 юли 2013 23:14

Протестите може да почнаха спонтанно, но това не означава,че Сорос и Соросиодните организации няма да искат да яхнат вълната на народното недоверие и да си прокарат техните идеи и цели.

surnnado
Контакти:

Мнениеот surnnado » 16 юли 2013 03:57

It is a pity, that now I can not express - I hurry up on job. I will be released - I will necessarily express the opinion on this question.
Vente Strattera en ligne. Acheter Atomoxetine en ligne sans ordonnance
trileptal

Върни се в “Свободна зона”